Category: Debat

Ilir Meta: Bashën e thërritën, i thanë o djalë i mbarë mos na përdor më ne
Ilir Meta ka treguar detaje nga takimi i kryedemokratit Lulzim Basha me zyrtarë të lartë Bundestagut gjerman. Në një konferencë për mediat, Meta trego [...]

“Presidenti do të shpallet “non grata” dhe do të arrestohet bashkë me të shoqen”! Ilir Meta kërcënon me jetë Lulzim Bashën
Sipas burimeve, Meta ka humbur kontrollin pasi ditët e fundit, Lulzim Basha, ka informuar rrethin e tij të ngushtë se Ilir Meta i ka ditêt e numëruara [...]

Pse “Këmbanat” e Yuri Kim destabilizuan Sali Berishën dhe Ilir Metën?!
Cila është këmbana që do tundet më 10 apo 11 dhjetor? Do të jetë këmbanë e një “kapele” apo “katedraleje politike” siç është Uashingtoni zyrtar? Aq më [...]

“Shpërthen” Monika: Luli, i lig dhe i poshtër! Meta “non grata” nga SHBA? Sajesë tryezash
Që prej 8 muajsh e ka mbyllur gojën. Mes inatit, zemërimit, zhgënjimit, pabesisë ka mbajtur veten për 250 ditë për të mos folur një fjalë e për të mos [...]

“Na kopjuan, pandemia, mafia”: 3 pikat më qesharake të analizës së Albin Kurtit për humbjen spektakolare të zgjedhjeve
Subjekti politik Lëvizja Vetëvendosje, pikë çuditëse, ka bërë një elaborim mjaft të mangët të arsyeve pse i humbën Zgjedhjet Lokale në Kosovë. Perisko [...]

Lulzim Basha bën lëvizjen që nuk pritej, bllokon…
Kryedemokrati Lulzim Basha ka bllokuare komentet e atyre që e ndjekin në rrjetet sociale, konkretisht në Tëitter. Nëse shkoni në postimin e kreut të P [...]

Forcohet grupi antiamerikan, pas caktimit të datës së shkarkimit Meta bashkohet me Berishën dhe nis luftën ndaj Bashës, hedh në sulm LSI
Presidenti Ilir Meta i ka dalë në krah ish-kryeministrit Sali Berisha, duke u rreshtuar kështu hapur kundër Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Edh [...]

Nxehet situata! Basha zbulon detajet si Berisha shpëtoi Metën nga blloku 700 mijë euro dhe e paralajmëron për “Gërdecin”
Situata brenda Partisë Demokratike duket se është nxehur. Qysh pasi e përjashtoi nga grupi parlamentar demokrat, ish-kryeministri Sali Berisha dhe kre [...]

“Serbia po kërkon në Shqipëri një konflikt civil jug-veri, duke përdorur Foltoren e Berishës
Avokati Spartak Ngjela thotë se Sali Berisha me “Foltoren” e nisur i shërben Beogradit dhe qëllimeve të tij për të nxitur konflikt civil në Shqipëri.
[...]

Shtohen personazhet epikë rreth “Foltores”: Ç’revolucion më pret më 12?! Ramën e kam nxjerrë 3 herë nga makina
“Foltorja” e Sali Berishës vijon të sjellë në fokusin e medias personazhë epikë.
Edhe gjatë takimit të sotëm në hotel “Rogner” nuk e lanë pa shfryt [...]