Category: Debat

1 735 736 737 738 739 1,626 7370 / 16259 POSTS
Ilir Meta: Bashën e thërritën, i thanë o djalë i mbarë mos na përdor më ne

Ilir Meta: Bashën e thërritën, i thanë o djalë i mbarë mos na përdor më ne

Ilir Meta ka treguar detaje nga takimi i kryedemokratit Lulzim Basha me zyrtarë të lartë Bundestagut gjerman. Në një konferencë për mediat, Meta trego [...]
“Presidenti do të shpallet “non grata” dhe do të arrestohet bashkë me të shoqen”! Ilir Meta kërcënon me jetë Lulzim Bashën

“Presidenti do të shpallet “non grata” dhe do të arrestohet bashkë me të shoqen”! Ilir Meta kërcënon me jetë Lulzim Bashën

Sipas burimeve, Meta ka humbur kontrollin pasi ditët e fundit, Lulzim Basha, ka informuar rrethin e tij të ngushtë se Ilir Meta i ka ditêt e numëruara [...]
Pse “Këmbanat” e Yuri Kim destabilizuan Sali Berishën dhe Ilir Metën?!

Pse “Këmbanat” e Yuri Kim destabilizuan Sali Berishën dhe Ilir Metën?!

Cila është këmbana që do tundet më 10 apo 11 dhjetor? Do të jetë këmbanë e një “kapele” apo “katedraleje politike” siç është Uashingtoni zyrtar? Aq më [...]
“Shpërthen” Monika: Luli, i lig dhe i poshtër! Meta “non grata” nga SHBA? Sajesë tryezash

“Shpërthen” Monika: Luli, i lig dhe i poshtër! Meta “non grata” nga SHBA? Sajesë tryezash

Që prej 8 muajsh e ka mbyllur gojën. Mes inatit, zemërimit, zhgënjimit, pabesisë ka mbajtur veten për 250 ditë për të mos folur një fjalë e për të mos [...]
“Na kopjuan, pandemia, mafia”: 3 pikat më qesharake të analizës së Albin Kurtit për humbjen spektakolare të zgjedhjeve

“Na kopjuan, pandemia, mafia”: 3 pikat më qesharake të analizës së Albin Kurtit për humbjen spektakolare të zgjedhjeve

Subjekti politik Lëvizja Vetëvendosje, pikë çuditëse, ka bërë një elaborim mjaft të mangët të arsyeve pse i humbën Zgjedhjet Lokale në Kosovë. Perisko [...]
Lulzim Basha bën lëvizjen që nuk pritej, bllokon…

Lulzim Basha bën lëvizjen që nuk pritej, bllokon…

Kryedemokrati Lulzim Basha ka bllokuare komentet e atyre që e ndjekin në rrjetet sociale, konkretisht në Tëitter. Nëse shkoni në postimin e kreut të P [...]
Forcohet grupi antiamerikan, pas caktimit të datës së shkarkimit Meta bashkohet me Berishën dhe nis luftën ndaj Bashës, hedh në sulm LSI

Forcohet grupi antiamerikan, pas caktimit të datës së shkarkimit Meta bashkohet me Berishën dhe nis luftën ndaj Bashës, hedh në sulm LSI

Presidenti Ilir Meta i ka dalë në krah ish-kryeministrit Sali Berisha, duke u rreshtuar kështu hapur kundër Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Edh [...]
Nxehet situata! Basha zbulon detajet si Berisha shpëtoi Metën nga blloku 700 mijë euro dhe e paralajmëron për “Gërdecin”

Nxehet situata! Basha zbulon detajet si Berisha shpëtoi Metën nga blloku 700 mijë euro dhe e paralajmëron për “Gërdecin”

Situata brenda Partisë Demokratike duket se është nxehur. Qysh pasi e përjashtoi nga grupi parlamentar demokrat, ish-kryeministri Sali Berisha dhe kre [...]
“Serbia po kërkon në Shqipëri një konflikt civil jug-veri, duke përdorur Foltoren e Berishës

“Serbia po kërkon në Shqipëri një konflikt civil jug-veri, duke përdorur Foltoren e Berishës

Avokati Spartak Ngjela thotë se Sali Berisha me “Foltoren” e nisur i shërben Beogradit dhe qëllimeve të tij për të nxitur konflikt civil në Shqipëri. [...]
Shtohen personazhet epikë rreth “Foltores”: Ç’revolucion më pret më 12?! Ramën e kam nxjerrë 3 herë nga makina

Shtohen personazhet epikë rreth “Foltores”: Ç’revolucion më pret më 12?! Ramën e kam nxjerrë 3 herë nga makina

“Foltorja” e Sali Berishës vijon të sjellë në fokusin e medias personazhë epikë. Edhe gjatë takimit të sotëm në hotel “Rogner” nuk e lanë pa shfryt [...]
1 735 736 737 738 739 1,626 7370 / 16259 POSTS