Category: Debat

1 737 738 739 740 741 1,626 7390 / 16259 POSTS
A po i bashkohet “llumi”  Foltores, sipas Bashës?! Flamur Noka dhe familjarët e tij biznesmenë, kanë marrë 5 hyrje në Tiranë e Sarandë, me mashtrim si “të varfër e pa strehë”! (Dokumenti)

A po i bashkohet “llumi” Foltores, sipas Bashës?! Flamur Noka dhe familjarët e tij biznesmenë, kanë marrë 5 hyrje në Tiranë e Sarandë, me mashtrim si “të varfër e pa strehë”! (Dokumenti)

Pas deklaratës së Lulzim Bashës, se në foltoren e Sali Berishës po shkon “llumi” i ish-qeverisjes, reagoi Flamur Noka, duke thënë se do të jepte dorëh [...]
“Kush flet i pritet gjuha”! Roland Bejko nxjerr prapaskenat nga selia blu dhe i’a numëron ‘një për një’ Berishës: Agjent i infiltruar i Sorosit dhe …

“Kush flet i pritet gjuha”! Roland Bejko nxjerr prapaskenat nga selia blu dhe i’a numëron ‘një për një’ Berishës: Agjent i infiltruar i Sorosit dhe …

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Roland Bejko ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale, pas ultimatumit që lëshoi dje ish-kryeministri [...]
Lajm i keq për “çunat e Londrës”, marrëveshja e ekstradimit mbërrin në parlamentin shqiptar

Lajm i keq për “çunat e Londrës”, marrëveshja e ekstradimit mbërrin në parlamentin shqiptar

Është depozituar në Kuvend marrëveshja mes qeverisë shqiptare dhe asaj britanike për ripranimin e personave që po vuajnë dënimin në burgjet e dy shtet [...]
“Kjo është t’ia fusësh murit me kokë”, kryeministri Rama iu përgjigjet zërave kritikë dhe shpalos planin e qeverisë: Jeni ‘out’! (VIDEO-LIVE)

“Kjo është t’ia fusësh murit me kokë”, kryeministri Rama iu përgjigjet zërave kritikë dhe shpalos planin e qeverisë: Jeni ‘out’! (VIDEO-LIVE)

Kryeministri Edi Rama dhe ministra e Frida Krifca kanë prezantuar sot buxhetin për vitin 2022 për Bujqësinë. Në fjalën e tij Rama nuk la pa përmend [...]
Meta përplaset me Bashën: Më ka inat se dua Berishën! M’u ul në gjunjë me lot në sy në Gjermani që të anuloja zgjedhjet vendore! LSI sulm në bllok kryedemokratit

Meta përplaset me Bashën: Më ka inat se dua Berishën! M’u ul në gjunjë me lot në sy në Gjermani që të anuloja zgjedhjet vendore! LSI sulm në bllok kryedemokratit

Përçarja mes opozitës tashmë është thelluar edhe më shumë. Presidenti Ilir Meta i cili bëri publikisht fushatë dukë mbështetur opozitën në zgjedhjet e [...]
“Ndjehem e ofenduar”! Shpërthen keq bashkëshortja e aktorit Vangjel Toçe, aktorja e njohur Diana Ziu, letër Metës: Nuk mund të tallesh duke fyer një artist

“Ndjehem e ofenduar”! Shpërthen keq bashkëshortja e aktorit Vangjel Toçe, aktorja e njohur Diana Ziu, letër Metës: Nuk mund të tallesh duke fyer një artist

Aktorja e njohur, Dajana Ziu në një intervistë televizive ka treguar çfarë e shtyu atë për të shkruar letër publike drejtuar presidentit Ilir Meta për [...]
Prej vitesh nuk shkon në SHBA, a e shiti Basha Berishën për një vizë? Përgjigjet Bardhit: Nuk kishte zgjidhje tjetër

Prej vitesh nuk shkon në SHBA, a e shiti Basha Berishën për një vizë? Përgjigjet Bardhit: Nuk kishte zgjidhje tjetër

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, mohon që vendimarrja e Bashës për përjashtimin e Berishës nga grupi parlamentar lidhen [...]
A mund të shkojë drejt SHBA-së se është i dënuar si “regjizori i Babales”?! Ja si përgjigjet Salianji i kapur mat nga pyetja e qytetarit në telefonin e Çanit

A mund të shkojë drejt SHBA-së se është i dënuar si “regjizori i Babales”?! Ja si përgjigjet Salianji i kapur mat nga pyetja e qytetarit në telefonin e Çanit

Shembull pyete Salianjit, a merr dot vizë për në USA? Pse nuk përjashtohet Salianji se edhe ai nuk merr dot dhe jo se ka bërë ndonjë gjë më thotë, se [...]
Voltana Ademi bëri “paqe” me qeverinë, revoltohet Paloku: Këta kryetarë të PD që refuzojnë ‘Foltoren’ dhe rreshtohen në takimet e Ramës e Ballës, nuk e meritojnë…

Voltana Ademi bëri “paqe” me qeverinë, revoltohet Paloku: Këta kryetarë të PD që refuzojnë ‘Foltoren’ dhe rreshtohen në takimet e Ramës e Ballës, nuk e meritojnë…

Kryetari i Këshillit Kombëtar të PD, Edi Paloka ka bërë një deklaratë të fortë lidhur me kryetarët e degëve të PD, apo ish-kryebashkiakët, të cilët ma [...]
“Mbaje mend fjalën time”, Rama shtrëngon duart me peshkatarët dhe u jep premtimin e MADH: Bëni delegacionin, do ju çoj unë në…

“Mbaje mend fjalën time”, Rama shtrëngon duart me peshkatarët dhe u jep premtimin e MADH: Bëni delegacionin, do ju çoj unë në…

Kryeministri Edi Rama ka shtrënguar duart me njërin prej përfaqësuesve të peshkimit në Durrës dhe i ka premtuar se do t’i çojë në Senegal që të takohe [...]
1 737 738 739 740 741 1,626 7390 / 16259 POSTS