Category: Debat

Jozefina Topalli: Ka trashur zërin Luli? Hahaha. U deshën shumë vite që Berisha ta njihte kush është Basha
Jozefina Topalli, e ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ka folur për situatën në PD, tashmë që partia po shkon drejt mbajtjes së dy Kuvendeve.
T [...]

Bardhi: Kam fakte që kreu i një bande në Elbasan mblodhi vota për Berishën, ka ndodhur dhe në qarqe të tjera
Gazment Bardhi në emisionin “Real Story”, ka deklaruar se votat për mbledhjen e Kuvendit Kombëtar janë arritur përmes presioneve dhe shantazheve.
B [...]

Berisha kërcënon Bashën: Kujdes! Po tu futa unë ty me ushtarët e mi, të nxjerr me këpucë të kuqe!
Sali Berisha ka reaguar akuzave të kreut të PD, Lulzim Basha se po bashkëpunon me krimin për mbledhjen e firmave. Në një prononcim për “Fax” , Berisha [...]

Akuzat e Kokalarit, Salianji: Skizofrene! Bashkëshorti i saj i përfshirë në partinë Agimi i Artë
I ftuar në emisionin “Shqip” nga Rudina Xhunga në “Dritare TV”, deputeti i PD, Ervin Salianji ka komentuar situatën aktuale në PD dhe luftën që i ka s [...]

Vetoja bullgare për integrimin e Shqipërisë dhe MV, reagon partia fituese: Ja qëndrimi ynë!
Daniel Lohrer nga partia bullgare, “Ne vazhdojmë ndryshimin”, ka thënë se nuk është reale të pritet që deri më 14 dhjetor do të ketë marrëveshje me Sh [...]

Deputeti me “moral të pastër” Ervin Sali-anji: Nuk ka politikan më të shpifur se sa Erion Braçe!
I ftuar në emisionin “Shqip” nga Rudina Xhunga në “Dritare TV”, deputeti i PD, Ervin Salianji ka vijuar akuzat e tij ndaj ish zv.kryeministrit dhe dep [...]

“Do përjashtohet”! Berisha nuk beson: Kërcënimet e Bashës qesharake! 11 Dhjetori ditëlindje e vërtetë për PD
Sali Berisha ka reaguar pas deklaratës të kreut të PD Lulzim Basha në ABC i cili tha se ish-kryeministrin e pret përjashtimi nga partia në rast të org [...]

“Grida shkatërroi familjen”! Mero Baze ironizon Evi Kokalarin: Mjerë shoku Enver çfarë ka lënë pas në fis
Mero Baze ka ironizuar deklaratat e emigrantes Evi Kokalari e cila është kthyer në Shqipëri për të sulmuar të gjithë kritikët e Sali Berishës.
Gaze [...]

Intervistë nga “përrallaxhiu”! Akuzat e forta të Bashës: Berisha përjashtohet nga PD pas 11 dhjetorit, kriminelët e 25 prillit janë në foltoret e tij. Ja roli i Tom Doshit, Suel Çelës dhe Aqif Rakipit
“Ka sot, kriminelë që i kemi pasur përballë me armë e me para, të cilët i gjen në foltoret e Sali Berishës”.
Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Bas [...]

Tirana zyrtare reagoi me zemërim ndaj këtij mashtrimi mediatik! “Azilkërkuesit e Britanisë së Madhe do të strehohen në Shqipëri”?! Ambasadori Qirko: Lajm i rremë!
Ambasadori ynë në Londër, Qirjako Qirko ka përgënjeshtruar lajmin e publikuar në mediat britanike ku thuhej se në Shqipëri do të do të ketë një kamp r [...]