Category: Debat

1 742 743 744 745 746 1,626 7440 / 16259 POSTS
Ilir Meta i lëshon Blushin e tij edhe Bashës: Mos më provoko

Ilir Meta i lëshon Blushin e tij edhe Bashës: Mos më provoko

Ilir Meta i është përgjigjur Lulzim Bashës me Blushin e tij, pas intervistës së fundit të këtij të fundit. “Keqardhje, që z.Lulzim Basha, vazhdon t [...]
Thellohet skandali! Berisha në “gjunjë” para Bashës: I Lutet t’i verifikojnë bashkë firmat

Thellohet skandali! Berisha në “gjunjë” para Bashës: I Lutet t’i verifikojnë bashkë firmat

Thellohet skandali me falsifikimin e firmave për të thirrur Kuvendin e PD më 11 dhjetor. Të martën “Fiks Fare” tregoi se si një gazetare e saj në Sara [...]
“Çudia zgjat 3 ditë. Qajnë për partinë, më shumë se fëmijnë”! Kreshnik Spahiu del me deklaratën e fortë

“Çudia zgjat 3 ditë. Qajnë për partinë, më shumë se fëmijnë”! Kreshnik Spahiu del me deklaratën e fortë

Juristi Kreshnik Spahiu ka bërë një reagim në rrjetet sociale ku shkruan se vdekja e vogëlushit 8 vjeçar Mateo do të harrohet dhe do i rikthehen sëris [...]
PD keq, vuan nga “sindroma” Rama: Deputeti: Më 18 dhjetor Basha do ta mbushë sallën e Kuvendit te PD-së…me mercenarët e Ramës!

PD keq, vuan nga “sindroma” Rama: Deputeti: Më 18 dhjetor Basha do ta mbushë sallën e Kuvendit te PD-së…me mercenarët e Ramës!

Deputeti i PD-së, Edmond Sapho ka komentuar zhvillimet e fundit në Partinë Demokratike. Spaho tha se i vetmi Kuvend që do të mblidhet është ai i 11 dh [...]
“Nivel sa një kryetar kooperativie, ai nuk di të flasë as shqip”! Spartak Ngjela flet për shkarkimin e Metës: Ka bërë shkelje të rëndë, si guxon ai përmend…

“Nivel sa një kryetar kooperativie, ai nuk di të flasë as shqip”! Spartak Ngjela flet për shkarkimin e Metës: Ka bërë shkelje të rëndë, si guxon ai përmend…

Avokati Spartak Ngjela ka qenë i ftuar mbrëmjen e sotme ka folur mbi situatën politike Shqipëri. Sa i përket politikës, Avokati Ngjela u pyet për [...]
“Alarm” për rinovimin e patentave! Blendi Gonxhe sqaron: Ja dy kategoritë e shoferëve që marrin pjesë në provim dhe kur nis

“Alarm” për rinovimin e patentave! Blendi Gonxhe sqaron: Ja dy kategoritë e shoferëve që marrin pjesë në provim dhe kur nis

Drejtori i Përgjithshëm i DPSHTRR, Blendi Gonxhe në emisionin Zona Zero në Top News ka shpjeguar arsyet se pse u mor vendimi për të kryer një ritestim [...]
Investigimi/ Firmat e ‘foltores’ së Sali Berishës me gjeneralitete false! Si plotësohet formulari për mbajtjen e Kuvendit pa qenë anëtar

Investigimi/ Firmat e ‘foltores’ së Sali Berishës me gjeneralitete false! Si plotësohet formulari për mbajtjen e Kuvendit pa qenë anëtar

Mbrëmjen e së mërkurës u denoncuan parregullsitë dhe abuzimet në procesin e mbledhjes së firmave nga ish lideri i PD-së Sali Berisha për të thirrur [...]
Rama në konferencë me Di Maion: Shpresoj që ambasadori italian të mos e lërë Shqipërinë pa marrë pasaportën shqiptare siç bëri…!

Rama në konferencë me Di Maion: Shpresoj që ambasadori italian të mos e lërë Shqipërinë pa marrë pasaportën shqiptare siç bëri…!

Në konferencën mes kryeminstrit Edi Rama dhe ministrit të Jashtëm italian Luigi Di Maio nuk kanë munguar as batutat. Rama tha se ka shpresën që de [...]
Lulzim Basha paralajmëron përjashtimin e Berishës nga PD

Lulzim Basha paralajmëron përjashtimin e Berishës nga PD

Lulzim Basha tha në takimin me kryetarët e degëve të Partisë Demokratike se vota e Kryesisë i dha përgjigje kujtdo që dyshonte në procedurat demokrati [...]
Sa kohë që ky popull do të ketë këtë mendje, aq kohë Pentagoni i ndyrë me 5 brinjë të qelbura do i’ua thyjë brinjët shqiptarëve

Sa kohë që ky popull do të ketë këtë mendje, aq kohë Pentagoni i ndyrë me 5 brinjë të qelbura do i’ua thyjë brinjët shqiptarëve

Gjykata Kushtetuese vendosi ditën e sotme se në 18 janar 2022 do të shqyrtojë çështjen e shkarkimit të Presidentit Ilir Meta. Pas këtij vendimi të [...]
1 742 743 744 745 746 1,626 7440 / 16259 POSTS