Category: Debat

Kryeministri diskretiton Lulzim Bashën: Mos e përsërit më, ëh të keqen vëllai të kam xhan! Hajde flasim bashkë kur të mbledhësh 50 vetë te muri i SHQUP
Kryeministri Edi Rama nuk i kurseu sot ironitë dhe batutat me kryedemokratin Lulzim Basha.
Nga foltorja e Kuvendit, kreu i qeverisë i hapi edhe ‘sf [...]

Rama fton Bashën të ulen në tryezë për vetingun në politikë, tregohet i gatshëm të dëshmojë në Komisionin Hetimor për 25 prillin
Kryeministri Edi Rama ka dhënë dje sinjale se është i gatshëm që të diskutojë me kreun e Partisë Demokratike, Lulzim Basha sa i takon propozimit të kë [...]

Ish-këshilltari i nxjerr të fshehtat Berishës, Grid Rroji: Franca pro serbe po mbështet në prapavijë Saliun në luftën me SHBA, që bashkë me Metën të shkaktojnë trazira
Grid Rroji, ish-këshilltar i Sali Berishës në qeverinë e PD në vitet 2005-2009 dhe një ndër themeluesit e Partisë Demokratike ka hedhur dyshime se kla [...]

Pse askush në PD nuk po gëzon për “kandidaturën” e Sali Berishës?
Nga Mero Baze
Sali Berisha shpalli për herë të tretë kandidaturën e tij për të qenë në krye të Partisë Demokratike. Herën e parë më 1991, si kryeta [...]

A do të shkojë Rama në Komisionin Hetimor për zgjedhjet? Përgjigjet kryeministri
Kryeministri Edi Rama është i gatshëm të paraqitet në Komisionin Hetimor për zgjedhjet. Edhe pse nuk ka marrë një ftesë nga opozita, ai thotë se është [...]

PD kërkon që SPAK të vetojë politikanët, Rama: Duhet të ulemi në tryezë të dëgjojmë propozimet
Kryeministri Edi Rama ka komentuar propozimin e PD që të jetë SPAK, organi që duhet të vetojë politikanët. I pyetur nga gazetarët jashtë selisë rozë p [...]

Gjekmarkaj: Berisha sillet sikur partia është ‘tokë e xanun’, vetë Ali e vetë Kadi! I duhet partia për t’u mbrojtur nga drejtësia
Nga Agron Gjekmarkaj
Prej javësh Sali Berisha i cenuar në interesa personale, i udhëhequr nga zemërimi i tij i ka dhënë jetë “Foltores” e cila e fl [...]

“Situata është akoma më e trishtueshme dhe kaotike”! Ish krahu i djathtë bën reagimin e fortë dhe tregon personin e vetëm që mund ta largojë Bashën: Kaloi çdo limit. Është mbyllur në zyrë me 3 – 4 vetë
Ish-Kryeministri, Sali Berisha, nga foltorja e Kavajës është shprehur dje (26 tetor) se do të garojë për të qenë sërish në krye të PD.
Ish-lide [...]

“Për SHBA-në, Sali Berisha është si Bin Laden”, Frrok Çupi nxjerr prapaskenat dhe lëshon paralajmërimin e fortë: Drejtësia po bën gati dosjet!
Dje nga Kavaja ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi se do të kandidojë për kryetar i PD-së. Pikërisht kjo deklaratë u komentua sot në emisionin ‘Bre [...]

Vetingu në politikë tremb Berishën, ish-kreu i PD u kërkon deputetëve të mos votojnë draftin që do largojë emrat e zhytur në afera
Sali Berisha ka fajësuar amerikanët për shpalljen “non grata” dhe përjashtimin nga grupi parlamentar i Partisë Demokratike. Ditën e djeshme ish-kryemi [...]