Category: Debat

1 770 771 772 773 774 1,627 7720 / 16263 POSTS
Plas sherri në komision mes Gazment Bardhit dhe Ilir Bejtjes: Zv/ministri i kujton vrasjen në Elbasan, deputeti i kërkon të dalë jashtë

Plas sherri në komision mes Gazment Bardhit dhe Ilir Bejtjes: Zv/ministri i kujton vrasjen në Elbasan, deputeti i kërkon të dalë jashtë

Mbledhja e Komisionit të Ligjeve dje është shoqëruar me debate dhe akuza mes deputetëve. Teksa në komision po diskutohej kredia prej 70 milionë euro q [...]
Është koha që Shqipëria të adoptojë euron si monedhë

Është koha që Shqipëria të adoptojë euron si monedhë

Nga Gunther Fehlinger* Është koha që Shqipëria të adoptojë euron si monedhë, ashtu siç ka bërë Mali i Zi dhe Kosova në vitin 2002. Euro është mjeti [...]
Zbardhet debati me dyer të mbyllura në selinë blu, Basha: Berisha po u bën presion strukturave, kam SMS pafund. Noka: Ik or struc

Zbardhet debati me dyer të mbyllura në selinë blu, Basha: Berisha po u bën presion strukturave, kam SMS pafund. Noka: Ik or struc

Çështja “Berisha” nuk është shmangur dot as në mbledhjen e djeshme të Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike. Në fakt, kryetari i kësaj force, Lulz [...]
Berisha hedh para “saliarëve” broçkullën e radhës: Fitore! Gjykata në Paris pranoi padinë time ndaj Blinken  Tani le të sjellë provat që jam i korruptuar

Berisha hedh para “saliarëve” broçkullën e radhës: Fitore! Gjykata në Paris pranoi padinë time ndaj Blinken Tani le të sjellë provat që jam i korruptuar

Sali Berisha tha nga Kavaja se gjykata e Parisit ka pranuar padinë e tij ndaj sekretarit amerikan të Shtetit. Berisha ftoi sekretarin Blinken të depoz [...]
Më shumë se paratë, synohej vjedhja e dokumenteve. Çfarë thoshte biznesmeni i dhunuar Nazmi Çangu për fajdet? Dëshmitë mbi ‘borxhet’ e Ylvi Beqjes

Më shumë se paratë, synohej vjedhja e dokumenteve. Çfarë thoshte biznesmeni i dhunuar Nazmi Çangu për fajdet? Dëshmitë mbi ‘borxhet’ e Ylvi Beqjes

Padyshim që dhënia e parave me fajde është një nga fenomenet që po gëlon në tregun e zi dhe rolet janë si më poshtë. Individë që nuk justifikojnë të a [...]
Basha plas bombën: Berisha dhe klani i tij po shantazhojnë strukturat dhe deputetët duke i kërcënuar me dosje, është i mbytur dhe i pashpresë

Basha plas bombën: Berisha dhe klani i tij po shantazhojnë strukturat dhe deputetët duke i kërcënuar me dosje, është i mbytur dhe i pashpresë

Mbledhja e djeshme e grupit parlamentar të Partisë Demokratike është përfshirë nga debate të forta. Gazeta ka mësuar se mbështetës të ish-kryeministri [...]
Rama ushtar i vogël i Soros !  “Filozofi” Nard Ndoka “pastron” Berishën dhe akuzon Fatos Nanon dhe Edi Ramën si koka e korrupsionit që duhen goditur

Rama ushtar i vogël i Soros ! “Filozofi” Nard Ndoka “pastron” Berishën dhe akuzon Fatos Nanon dhe Edi Ramën si koka e korrupsionit që duhen goditur

Ish ajka e politikës bordello shqiptare Nard Ndoka beson se Sali Berisha është shpallur “non grata” nga SHBA, pas ndërhyrjes se George Soros. Ndoka th [...]
“Nuk më ka pyetur askush”, Agron Duka flet hapur: Ky propozim i Lulzim Bashës është i tmerrshëm, çfarë jemi ne armiq të popullit?

“Nuk më ka pyetur askush”, Agron Duka flet hapur: Ky propozim i Lulzim Bashës është i tmerrshëm, çfarë jemi ne armiq të popullit?

Kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka ka deklaruar se nuk është njohur me propozimin e PD, për vettingun në politikë. Duka theksoi se [...]
“Nuk jam me asnjërin”, Tomor Alizoti: Faji i Berishës që la institucionet e PD të dobëta, demokratët të reagojnë për krizën

“Nuk jam me asnjërin”, Tomor Alizoti: Faji i Berishës që la institucionet e PD të dobëta, demokratët të reagojnë për krizën

“Nuk jam as me Bashën dhe as me Berishën”, ky ka qenë qëndrimi i deputetit Tomor Alizoti, në një intervistë të dhënë për gazetarin e ABC Juxhin Mustaf [...]
Moza nga Tropoja e ndanë “pazarin”: “Bashën e mbështesin 95% e personave që futen në seli, Berisha ka përkrahjen e 95% të bazës së PD”

Moza nga Tropoja e ndanë “pazarin”: “Bashën e mbështesin 95% e personave që futen në seli, Berisha ka përkrahjen e 95% të bazës së PD”

E ftuar në Debat me Alba Alishanin, Mimoza Hajdarmataj, anëtare e Këshillit Kombëtar të PD, komentoi zhvillimet më të fundit në partinë më të madhe op [...]
1 770 771 772 773 774 1,627 7720 / 16263 POSTS