Category: Debat

1 771 772 773 774 775 1,627 7730 / 16263 POSTS
“Nëse Ballkani Perëndimor nuk mund të shkojë, ndoshta BE-ja mund të vijë tek ne”, kryeministri Edi Rama del me mesazhin e fuqishëm dhe zbulon për çfarë po përgatitet Shqipëria

“Nëse Ballkani Perëndimor nuk mund të shkojë, ndoshta BE-ja mund të vijë tek ne”, kryeministri Edi Rama del me mesazhin e fuqishëm dhe zbulon për çfarë po përgatitet Shqipëria

Kryeministri Edi Rama në një editorial për Politico.eu është shprehet se Shqipëria po bëhet gati për rrugën drejt BE-së, ndërsa kujton se në samitin e [...]
Dashamir Shehi plas deklaratën e fortë: Berisha dhe Basha të largohen të dy, kjo është rruga më e mirë për PD

Dashamir Shehi plas deklaratën e fortë: Berisha dhe Basha të largohen të dy, kjo është rruga më e mirë për PD

Deputeti i opozitës dhe kreu i LZHK, Dashamir Shehi ka folur për situatën e brendshme aktuale në PD dhe “luftën” që ka nisur mes Bashës dhe Berishës. [...]
“Lulziu i pakorruptuar” flet në emër të shqiptarëve: Disa nuk do jenë më në këtë sallë! Do t’i japim fund pandëshkueshmërisë së zyrtarëve dhe politikanëve të korruptuar!

“Lulziu i pakorruptuar” flet në emër të shqiptarëve: Disa nuk do jenë më në këtë sallë! Do t’i japim fund pandëshkueshmërisë së zyrtarëve dhe politikanëve të korruptuar!

Gjatë fjalës së tij në Kuvend, kryetari i PD, Lulzim Basha i është rikthyer vettingut në politikë. Sipas tij, vettingu i politikanëve është edhe recet [...]
“Berishën po e mbështesin njerëzit e korruptuar”! Frrok Çupi plas deklaratën ‘bombë’ për ish-kryeministrin dhe ngre alarmin për lëvizjen e fundit të Bashës

“Berishën po e mbështesin njerëzit e korruptuar”! Frrok Çupi plas deklaratën ‘bombë’ për ish-kryeministrin dhe ngre alarmin për lëvizjen e fundit të Bashës

Gazetari Frrok Çupi e cilëson nismën e PD-së për vetting në politikë si një nismë që synon krijimin e një shteti informal. Sipas Çupit, kjo nismë syno [...]
Kryeministri i Polonisë paralajmëron luftë të tretë botërore: BE po na kërcënon me armë në kokë

Kryeministri i Polonisë paralajmëron luftë të tretë botërore: BE po na kërcënon me armë në kokë

Komisioni Europian po i bën kërkesa Polonisë duke mbajtur një “armë në kokën tonë” dhe një vendim për të ndaluar financimin mund të nisë “një luftë të [...]
“Pse qeshe ti”? Dash Shehi sherr me Eduart Shalsin tek Ekonomia: Legen, jam 64-vjeç dhe kam 30-vjet në këtë parlament

“Pse qeshe ti”? Dash Shehi sherr me Eduart Shalsin tek Ekonomia: Legen, jam 64-vjeç dhe kam 30-vjet në këtë parlament

Mbledhja e Komisionit të Ekonomisë, ku u diskutua nisma e qeverisë për marrjen e Eurobondit, u mbyll me debate të ashpra mes kryetarit të Komisionit, [...]
Statuti penalizon Berishën, ja emrat që kanë në dorë mbledhjen e Kuvendit Kombëtar, dhjetori muaji vendimtar

Statuti penalizon Berishën, ja emrat që kanë në dorë mbledhjen e Kuvendit Kombëtar, dhjetori muaji vendimtar

Pavarësisht entuziazmit se ka arritur firmat e nevojshme të delegatëve për të thirrur Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike, ish-kryeministri Sali [...]
Basha bën publikë organizatorët që duan ta largojnë nga drejtimi i PD: Akuzon dyshen Meta-Berisha si skenaristë dhe regjisorë të foltores antiamerikane

Basha bën publikë organizatorët që duan ta largojnë nga drejtimi i PD: Akuzon dyshen Meta-Berisha si skenaristë dhe regjisorë të foltores antiamerikane

Kryedemokrati Lulzim Basha ka zbuluar emrat e atyre që po mbështesin Berishën për t’i marrë frenat e partisë. Ditën e shtunë kreu i PD Basha doli në n [...]
ISP kritika për emërimet në Gjykatën e Lartë: Po mbahet peng Kushtetuesja, KLGJ nuk po ndjek të njëjtat standarde me kandidatët

ISP kritika për emërimet në Gjykatën e Lartë: Po mbahet peng Kushtetuesja, KLGJ nuk po ndjek të njëjtat standarde me kandidatët

Vonesat me plotësimin e Gjykatës së Lartë kanë filluar të shqetësojnë edhe shoqërinë civile. Kjo gjykatë ka 9 anëtarë momentalisht, por mungesa e anët [...]
Vetingu në politikë: 500 zyrtarë i shpëtuan drejtësisë pavarësisht se fshehën pasuritë, në listë zv/ministra, deputetë e kryetarë bashkish

Vetingu në politikë: 500 zyrtarë i shpëtuan drejtësisë pavarësisht se fshehën pasuritë, në listë zv/ministra, deputetë e kryetarë bashkish

Vetingu në politikë duket se ka filluar të shqetësojë pushtetarët shqiptarë. PD ka dalë me një nismë të fortë, e cila nëse miratohet, mund të sjellë t [...]
1 771 772 773 774 775 1,627 7730 / 16263 POSTS