Category: Debat

1 839 840 841 842 843 1,627 8410 / 16267 POSTS
Vrasja e Artan Santos, juristi Romeo Kara: Ja ku duhet të fokusohet hetimi, të hapet më në fund puseta e cila qëndron pas këtij krimi

Vrasja e Artan Santos, juristi Romeo Kara: Ja ku duhet të fokusohet hetimi, të hapet më në fund puseta e cila qëndron pas këtij krimi

Juristi Romeo Kara, ka reaguar sa i përket hetimit të dosjeve më të bujshme. Me anë të një reagimi në rrjetet sociale, juristi ka shpërndarë edhe një [...]
Yuri Kim thirrje Ramës dhe Bashës: Bëni kompromis për të ardhmen e vendit, rishihni listat e deputetëve, kriminelët jashtë Parlamentit

Yuri Kim thirrje Ramës dhe Bashës: Bëni kompromis për të ardhmen e vendit, rishihni listat e deputetëve, kriminelët jashtë Parlamentit

Ambasadorja Amerikane i bën edhe njëherë thirrje Edi Ramës dhe Lulzim Bashës, të rikontrollojnë listat e tyre të deputetëve, në mënyrë që në shtator, [...]
Rama për zjarret: Vijojnë operacionet e vështira të shuarjes së flakëve të përhapura si epidemi

Rama për zjarret: Vijojnë operacionet e vështira të shuarjes së flakëve të përhapura si epidemi

Kryeministri Edi Rama ka reaguar në lidhje me situatën e krijuar në vend me zjarret, që po djegin hektarë të tërë nga veriu në jug. Përmes një post [...]
Meta i rikthehet “luftës” me qeverinë! Nuk dekreton ligjin për të huajt dhe sulmon Ramën: Akuza për shpopullim të vendit

Meta i rikthehet “luftës” me qeverinë! Nuk dekreton ligjin për të huajt dhe sulmon Ramën: Akuza për shpopullim të vendit

Presidenti Ilir Meta u është rikthyer përplasjeve me qeverinë pas një periudhe qetësie dhe mesazheve për paqe me mazhorancën. Kreu i shtetit ka kt [...]
Rama mesazh indirekt Kurtit: Herët a vonë ‘Open Ballkan’ do të mbështetet nga të gjithë

Rama mesazh indirekt Kurtit: Herët a vonë ‘Open Ballkan’ do të mbështetet nga të gjithë

Iniciativa “Open Ballkan”, ka hasur në kundërshtimin e ashpër të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti. Kjo iniciativë deri tani është përqafuar ng [...]
Zv. Kryeministri Erion Braçe sulmon kryebashkiakun Erion Veliaj: Punë e madhe se duke unë i pafuqishëm kundër “fuqisë së betonit”

Zv. Kryeministri Erion Braçe sulmon kryebashkiakun Erion Veliaj: Punë e madhe se duke unë i pafuqishëm kundër “fuqisë së betonit”

Zv. kryeministri Erion Braçe vijon t’i përgjigjet kritikëve të cilët i kërkojnë të veprojë lidhur me atë që ai e quan “fuqia e betonit”. Përmes një [...]
Pas lobimeve të fshehta në SHBA, Meta sjell Richard Grenell në Tiranë për ta shpëtuar nga burgu, presidenti në alarm pas shkarkimit

Pas lobimeve të fshehta në SHBA, Meta sjell Richard Grenell në Tiranë për ta shpëtuar nga burgu, presidenti në alarm pas shkarkimit

Presidenti Ilir Meta ka nisur të lëvizë të gjithë gurët për të përmirësuar raportet me SHBA. Fillimisht i doli në krah ish-kryeministrit Berisha dhe s [...]
Berisha lëshon nga zinxhiri “non grata-n” e pestë,  burrin e Argitës, drejt Yuri Kim: Dama plakë! Ligësia e sulmon e injoranca e përqesh, e vërteta është e padiskutueshme

Berisha lëshon nga zinxhiri “non grata-n” e pestë, burrin e Argitës, drejt Yuri Kim: Dama plakë! Ligësia e sulmon e injoranca e përqesh, e vërteta është e padiskutueshme

Sali Berisha vijon sulmin frontal ndaj ambasadores amerikane Yuri Kim. Në skenë ka dalë edhe dhëndri i tij Jamarbër Malltezi i cili ka ironizuar ambas [...]
Gazetari “bojaxhi” i tregon ambasadores së SHBA të mirat që Berisha i ka bërë Shqipërisë… që nuk i ka bërë Saliu: Bravo Sali, më doli nga zemra!

Gazetari “bojaxhi” i tregon ambasadores së SHBA të mirat që Berisha i ka bërë Shqipërisë… që nuk i ka bërë Saliu: Bravo Sali, më doli nga zemra!

Pas shpalljes “non grata” nga Shtetet e Bashkuara, Sali Berisha ka aktivizuar në mbrojtje të tij çdo bashkëpunëtor. Pas Adi Krastës, edhe gazetari [...]
Muzika te Gjiri i Lalzit, Milaim Zeka ironizon Buzhalën: “Patriot” ballkanik, na kosovarët jena rrit me këngët e Cecës e Draganës, s’kemi fytyrë për këto debate

Muzika te Gjiri i Lalzit, Milaim Zeka ironizon Buzhalën: “Patriot” ballkanik, na kosovarët jena rrit me këngët e Cecës e Draganës, s’kemi fytyrë për këto debate

Gjatë ditës së djeshme është bërë virale një video e gazetarit Berat Buzhala nga plazhi i Gjiri të Lalëzit ku u ndëgjua muzikë serbe dhe se sipas tij [...]
1 839 840 841 842 843 1,627 8410 / 16267 POSTS