Category: Debat

Plas sherri në PD! Tritan Shehu shpërthen ndaj Fatbardh Kadillit: Turp i vërtetë! Kjo është një gënjeshtër monstruoze dhe një provokim i ulët
Deputeti i zgjedhur i PD, Tritan Shehu ka komentuar deklaratat e Fatbardh Kadillit pasi ky i fundit u shpreh se ish-kryeministri Sali Berisha nuk duhe [...]

Ish kandidati i PD për deputet ironizon ithtarët e Berishës: “Bar do hani” vlen veç për gushtin, nga shtatori do qarkullojë batuta…”S’donit? Hani m*t tani”
Ish kandidati për deputet i PD në Qarkun e Gjirokastrës Roland Bejko ka ironizuar të gjithë ithtarët e Berishës të cilët pretendojnë se janë fyer nga [...]

I përdoruri për turp, i paturpi Petrit Vasili!
Çdokush tjetër në vend të tij të paktën do të heshte, do ulte kokën e do të mbyllte gojën për të pritur ditën kur do të nisë punimet kuvendi i ri e të [...]

Kërkesa e Yuri Kim për Berishën, Kadilli ngre tonet: 100% faji i Bashës, PD në ditën më të keqe
Fatbardh Kadilli, i cili kandidoi për kreu e PD, ka komentuar sërish deklaratat e ambasadores së SHBA e cila kërkoi dje përjashtimin e ish kryeminist [...]

Petrit Vasili: Dua drejtësi në këtë vend, i neveris të gjithë ata që mbështesin këtë drejtësinë e re
Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, duket se është i vetmi zë zyrtar i kësaj force politike që reagon herë pas here.
Ai thotë se kërkon drejtësi n [...]

Kim i “tërhoqi” veshin kreu të PD, demokratët “shpërthejnë” ndaj Bashës: Copë mishi me dy sy, na le në opozitë
Një ditë më parë Ambasadorja Amerikane Yuri Kim ishte në zyrën e kreut të PD-së Lulzim Basha, ku ia bëri të qartë qëndrimin që duhet të mbante në viji [...]

Strazimiri nxjerr “koburen” ndaj SHBA-së: Berisha është lideri me pro-amerikan në glob, duhet t’i kërkoni falje! Ai është i pazëvendësueshëm për shqiptarët: Ja si i përgjigjen shqiptarët!
Pas humbjes në zgjedhjet e 25 prillit, Gent Strazimiri është rikthyer sërish në skenën politike për të marrë rolin e protagonistit.
Ish deputeti th [...]

Zhvillimet që pritet të ndodhin! Analiza e DW pas ultimatumit të Yuri Kim: A do ta përjashtojë PD-ja Berishën nga Parlamenti i ri?
Partia Demokratike, (PD) më e madhja në opozitë në Shqipëri dhe kryetari i saj, Basha ndodhen para marrjes ose jo të një vendimi të rëndësishëm për të [...]

“Vendimi i DASH është i pakthyeshëm”! Aleksandër Çipa zbërthen ultimatumin e ambasadores Yuri Kim për Sali Berishën dhe paralajmëron lëvizjen e radhës të Ambasadës Amerikane: Jam i bindur që…
Analisti Aleksandër Çipa ka reaguar për deklaratën e që bëri dje ambasadorja Yuri Kim, e cila tregoi se i ka kërkuar Bashës që ish-kryeministri Sali B [...]

“I pashpirt dhe i poshtër”! Juristi Romeo Kara del me paralajmërimin ‘bombë’ për Sali Berishën: Tani jetojmë vetëm për të parë fundin tënd! (Video)
Juristi Romeo Kara bën të ditur përmes një postimi në rrjetet sociale se e ka kallëzuar dy herë penalisht Sali Berishën dhe ish-kryeministri asnjë her [...]