Category: Debat

1 844 845 846 847 848 1,627 8460 / 16267 POSTS
Shtrinë në tokë gazetarin: SHÇBA nis verifikimin e veprimeve të efektivëve të policisë

Shtrinë në tokë gazetarin: SHÇBA nis verifikimin e veprimeve të efektivëve të policisë

Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (ShÇBA) ka nisur verifikimet për veprimet e punonjësve të Policisë së Shtetit, të cilët sot teksa u shpë [...]
Publikohet raporti final i OSBE për zgjedhjet e 25 Prillit: Ja reagimet e PS-së dhe PD-së!

Publikohet raporti final i OSBE për zgjedhjet e 25 Prillit: Ja reagimet e PS-së dhe PD-së!

Kreu i PD, Lulzim Basha ka reaguar për publikimin e raportit final nga OSBE/ODIHR. Leximi i Lulit është qesharake. Luli rendit disa pjesë të raportit [...]
Nikollë Lesi nuk ka pirë: Rama do bëhet shefi i NATO-s kurse Veliaj kryeministër, zor se do t’i vijë Shqipërisë më ky fat i madh

Nikollë Lesi nuk ka pirë: Rama do bëhet shefi i NATO-s kurse Veliaj kryeministër, zor se do t’i vijë Shqipërisë më ky fat i madh

Gazeta Koha Jonë e Nikollë Lesit thotë se kryeministri Edi Rama do të bëhet shefi i NATO-s kurse kryebashkiaku Erion Veliaj do të bëhet kryeministër. [...]
Petrit Vasali me 360  vota “trondit” qeverinë: Zgjedhjet tani kanë rënë! Unë dhe populli shqiptar do nisim betejën për përsëritjen e tyre

Petrit Vasali me 360 vota “trondit” qeverinë: Zgjedhjet tani kanë rënë! Unë dhe populli shqiptar do nisim betejën për përsëritjen e tyre

Petrit Vasili thotë se zgjedhjet elektorale të 25 prillit kanë rënë dhe se procesi duhet të ripërsëritet. Përmes një shënimi në rrjetin social Face [...]
Meta dhe Kryemadhi gjejnë “Zotin” në Amerikë

Meta dhe Kryemadhi gjejnë “Zotin” në Amerikë

Në kuadër të vizitës në Shtetet e Bashkuara, Ilir Meta i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi, kanë takuar edhe një pastor. Si dhurat [...]
Plas në PD, deputeti demokrat sulmon Bashën: Ka ikur me pushime të thella, shpresojmë mos marrë dy vila të tjera në Dhërmi deri në Shtator

Plas në PD, deputeti demokrat sulmon Bashën: Ka ikur me pushime të thella, shpresojmë mos marrë dy vila të tjera në Dhërmi deri në Shtator

Deputeti i zgjedhur i PD Kreshnik Çollaku i është bashkuar kritikave në adresë të Lulzim Bashës për bashkëpunim të fshehtë me mazhorancën, pasivitet [...]
Braçe u kthehet komentuesve që e kritikonin për denoncimin e zhurmave nga ndërtimet: Unë e zgjidh me një telefonatë te drejtori

Braçe u kthehet komentuesve që e kritikonin për denoncimin e zhurmave nga ndërtimet: Unë e zgjidh me një telefonatë te drejtori

Zv. kryeministri Erjon Braçe ka denoncuar herë pas here në rrjetet sociale zhurmën në orët e vona që shkaktojnë mjetet të cilat ndërtojnë pallate në T [...]
Petro Koçi pas thirrjes nga SPAK: Bota e krimit lidhje të konsoliduar me politikën

Petro Koçi pas thirrjes nga SPAK: Bota e krimit lidhje të konsoliduar me politikën

Ish zëvendës ministri, Petro Koçi, disa ditë më parë ka bërë disa deklarata të bujshme në lidhje me abuzimet e tenderave që kanë ndodhur në bashkinë e [...]
Kosova fiton medaljen e dytë të artë olimpike, Kreshnik Spahiu: Keqardhje për Shqipërinë

Kosova fiton medaljen e dytë të artë olimpike, Kreshnik Spahiu: Keqardhje për Shqipërinë

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka reaguar i emocionuar pas medaljes së dytë të artë që mori sot Kosova në Lojërat Olimpike. Sportist [...]
“A do vijojë qeveria po me këta emra”?! Frrok Çupi del me paralajmërimin e fortë: Zbulon lëvizjen që do të bëjë kryeministri Rama në Shtator

“A do vijojë qeveria po me këta emra”?! Frrok Çupi del me paralajmërimin e fortë: Zbulon lëvizjen që do të bëjë kryeministri Rama në Shtator

Analisti Frrok Çupi ka parashikuar lëvizjet që do të bëjë kryeministri Rama në shtator në lidhje me krijimin e qeverisë së re. Kryeministri Edi Ram [...]
1 844 845 846 847 848 1,627 8460 / 16267 POSTS