Category: Debat

Lufta e PD-së dhe e gjyqtarëve KÇK për sabotimin e ligjit të Vetingut: Roli i Berishës, Gaz Bardhit dhe oferta e Bashës për pazar
Nga Adriatik Doçi
Procesi historik i Vetingut është një nga sukseset më të mëdha dhe të padiskutueshme të reformës në drejtësi.
220 gjyqtarë [...]

PPP-të po ulin konkurrencën! Raporti i DASH paralajmëron furtunë në Shqipëri: Korrupsion endemik në institucione dhe abuzime të shumta me tenderat!
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë dhënë alarmin për nivelin e korrupsionit në vend. Teksa SPAK ka zbuluar abuzime të shumta me tenderët, alarmi ësh [...]

Demokratët dhe “demokoti” Fitim Zekthi revoltohen me Dua Lipën pse takoi Ramën e Veliajn: Ajo është një hiç, që iu bën fresk hajdutëve e kriminelëve
Vizita e Dua Lipës në Shqipëri, ka bërë jehonë në gjithë botën.
Por, në mënyrë të pabesueshme, shumë demokratë në Shqipëri i janë vërsulur asaj pse [...]

Vasili i LSI sulm frontal të përditshëm drejtësisë: Teatri, inceneratorët, Beccheti i nxjerrin bojën Drejtësisë me regji!
Teatri, inceneratorët, Beccheti i nxjerrin bojën Drejtësisë me regji!
Ka tre superçështje të mëdha,Teatri, inceneratorët dhe Beccheti, të cilat p [...]

Drejtoreshë për Ngrohjen Globale?! Reagon Eli Fara: Ndjej neveri për akuzat, kam punuar vetëm me djersë
Këngëtarja e njohur Eli Fara ka reaguar pas disa lajmeve të publikuara në media, ku ajo akuzohet se në kohën kur Fatmir Mediu ishte ministër Mjedisi k [...]

A po përpiqet Lulzim Basha të bëjë “kokë turku” Gazment Bardhin?
Ditët e fundit në media apo edhe në rrjetet sociale, është lakuar shumë emri i Sekretarit të Përgjithshëm të Republikës së re, Gazment Bardhi.
Fill [...]

Arben Kraja: Byroja e Hetimit ka nisur punën, nuk do tolerojmë asnjë të korruptuar, nuk kanë më vlerë lidhjet politike
Kreu i Prokurorisë së Posaçme Arben Kraja, ka paralajmëruar të tjera goditje të bujshme në ditët në vijim. I pranishëm në tryezën e organizuar dje në [...]

Juristi Romeo Kara: Berisha nuk e gëzon dot mandatin e deputetit! Do burgoset dhe do t’i merret çdo qindarkë, pas tij do kërcasin prangat dhe për Metën
Më 9 shtator Parlamenti do të nisë legjislaturën e re dhe ka shumë debate e diskutime nëse ish-kryeministri Berisha do të jetë në sallë. Vetë ai ka de [...]

A ka qenë ndonjëherë drejtoreshe Eli Fara?! Ja si qëndron e vërteta
Portali pranë Lul Bashës dhe natyrisht pranë aleatit të Lulit, Fatmir Mediu, Dosja.al, ka marrë përsipër të gjej të vërtetën, për një lajm të shpërnda [...]

Dritan Hila i del në mbrojtje Eli Farës: Është grua pa burrë që përpiqet të mbijetojë! Ajo do ta mbante me lekë Mehdiun nëse…
Ditën e sotme në media ka qarkulluar një lajm që ka nxitur reagime të forta në rrjet, pasi sipas tyre, këngëtarja e njohur shqiptare Eli Fara ka marrë [...]