Category: Debat

1 991 992 993 994 995 1,626 9930 / 16251 POSTS
Arjan Çani kritikon Ramën: Ai nuk ikën nga pushteti me zgjedhje, ka një plan pervers

Arjan Çani kritikon Ramën: Ai nuk ikën nga pushteti me zgjedhje, ka një plan pervers

“Nëse kryeministri Edi Rama do të marrë një mandat të tretë do të ndryshojë Kushtetutën si Putin”. Kështu u shpreh në studion e lajmeve të MCN TV, gaz [...]
Krahasimi i Metës me Adem Jasharin ngjall debate, Sekretari i Veteranëve të Kosovës reagon ashpër, Romeo Kara i kujton jetesën e fëmijëve në Londër

Krahasimi i Metës me Adem Jasharin ngjall debate, Sekretari i Veteranëve të Kosovës reagon ashpër, Romeo Kara i kujton jetesën e fëmijëve në Londër

Presidenti Ilir Meta duket se po angazhohet fuqishëm në fushatë. Të martën ai dha një intervistë për një televizion në Vlorë ku bëri një deklaratë të [...]
“Mu bëfshin helm për fëmijët nëse kam vjedhur qoftë edhe 1 lek”! Endri Shabani del me deklaratën e fortë për Monika Kryemadhin dhe Presidentin Ilir Meta: Këta nuk pyesin për…

“Mu bëfshin helm për fëmijët nëse kam vjedhur qoftë edhe 1 lek”! Endri Shabani del me deklaratën e fortë për Monika Kryemadhin dhe Presidentin Ilir Meta: Këta nuk pyesin për…

Kandidati për deputet i Nismës Thurje, Endi Shabani ka ironizuar përmes një postimi në rrjete sociale kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhin dhe Presid [...]
Spartak Ngjela: Meta po paguan bandat kriminale për të bërë terror, po i lutet Berishës ta shpëtojë, e di se fundi i tij do të jetë në SPAK

Spartak Ngjela: Meta po paguan bandat kriminale për të bërë terror, po i lutet Berishës ta shpëtojë, e di se fundi i tij do të jetë në SPAK

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka lëshuar dje kritika të forta ndaj presidentit Ilir Meta. Të martën kreu i shtetit ka hedhur akuza ndaj qeverisë dhe [...]
Kandidati për deputet i LSI-së u kthye në ‘meme’, Agron Llakaj publikon videon që po ‘thyen’ rrjetin

Kandidati për deputet i LSI-së u kthye në ‘meme’, Agron Llakaj publikon videon që po ‘thyen’ rrjetin

Aktori i njohur i humorit shqiptar, Agron Llakaj ka shpërndarë në rrjetet sociale një video të kandidatit për deputet të LSI-së në Tiranë, e cila ësht [...]
“Mbylljauni telefonat”! Revoltohet Artan Fuga: Ik or idiot, pse ty do të them unë se për kë votoj!

“Mbylljauni telefonat”! Revoltohet Artan Fuga: Ik or idiot, pse ty do të them unë se për kë votoj!

Akademiku Artan Fuga, ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale, ku ngre shqetësimin për telefonantat nga partitë politike, të cilat marrin qy [...]
“Po pse vallë janë më të rëndësishëm për ty Saliu e Iliri se sa Shqipëria”! Rama i kundërpërgjigjet Bashës: Shqiptarët duan bashkim

“Po pse vallë janë më të rëndësishëm për ty Saliu e Iliri se sa Shqipëria”! Rama i kundërpërgjigjet Bashës: Shqiptarët duan bashkim

Kryeministri Edi Rama i përgjigjet liderit të opozitës, Lulzim Basha, duke theksuar se shqiptarët duan bashkim. Rama pyet Bashën se pse për të janë [...]
Rama i bëri ftesë për bashkëpunim pas 25 prillit, Basha: Ai s’do jetë kurrë pjesë e qeverisjes sonë! Koha e tij ka mbaruar

Rama i bëri ftesë për bashkëpunim pas 25 prillit, Basha: Ai s’do jetë kurrë pjesë e qeverisjes sonë! Koha e tij ka mbaruar

Pas ftesës së Ramës në Report Tv, reagon kryedemokrati Lulzim Basha. “Në 25 prill shqiptarët do votojnë numrin 9 për ta larguar Ramën dhe ai nuk do [...]
DEBATI/ “Mua mos më drejto gishtin, je mpirë nga trutë e kokës nga Basha”! Murrizi përplaset me kandidatin e PD në Durrës

DEBATI/ “Mua mos më drejto gishtin, je mpirë nga trutë e kokës nga Basha”! Murrizi përplaset me kandidatin e PD në Durrës

Kryeministri Edi Rama tha ditën e sotme në një intervistë për Report Tv se pas fitores së 25 prillit është gati të bashkëpunoj me Lulzim Bashën, me ku [...]
Vdes “babai” i skemave piramidale, ironizojnë gazetarët Baze dhe Balla: Ik i qetë thuaj, ky i yni rron!

Vdes “babai” i skemave piramidale, ironizojnë gazetarët Baze dhe Balla: Ik i qetë thuaj, ky i yni rron!

“Babai” i skemave piramidale, Bernie Madoff, ka ndërruar sot jetë në burg në moshën 82-vjeçare. Lajmi për vdekjen e tij në SHBA është komentuar në [...]
1 991 992 993 994 995 1,626 9930 / 16251 POSTS