Category: Debat

1 992 993 994 995 996 1,626 9940 / 16251 POSTS
KQZ e vendos: Rezultati i zgjedhjeve parlamentare do të shpallet më 26 prill në orën 08:00

KQZ e vendos: Rezultati i zgjedhjeve parlamentare do të shpallet më 26 prill në orën 08:00

Komisioni Rregullator ka ulur fashën orare se kur duhet të publikohet fituesi i dalë nga zgjedhjet e 25 prillit. Në mbledhjen e sotme me votë unani [...]
Kreshnik Spahiu sqaron deklaratën e ambasadores Yuri Kim: SHBA nuk mbështet PD-në dhe as rotacionin

Kreshnik Spahiu sqaron deklaratën e ambasadores Yuri Kim: SHBA nuk mbështet PD-në dhe as rotacionin

Ambasadorja Yuri Kim doli ditën e djeshme me një reagim të fortë përmes të cilit përgënjeshtroi portalet pranë opozitës që kanë keqinterpretuar një de [...]
“Edi Rama është dhjaks e frikacak, rri me cuba nga frika mos e rrahim prapë…”

“Edi Rama është dhjaks e frikacak, rri me cuba nga frika mos e rrahim prapë…”

Enkel Demi ka sulmuar kryeministrin Edi Rama, që sipas tij është një prej njerëzve që kanë më shumë frikë për karrierën e tyre. Demi tha se Rama ës [...]
FOTO/ Fëmijët e Adem Jasharit para se të vriteshin për atdheun, fëmijët e Ilir Metës para nisjes për të jetuar në vilën e Londrës

FOTO/ Fëmijët e Adem Jasharit para se të vriteshin për atdheun, fëmijët e Ilir Metës para nisjes për të jetuar në vilën e Londrës

Presidenti Ilir Meta u shpreh dje se përpara Shqipërisë, le të shuhen edhe fëmijët e tij sikurse ata të Adem Jasharit. Pikërisht për këtë deklaratë [...]
“Edhe fëmijët e mi të shuhen si të Adem Jasharit…”, Sekretari i UÇK-së reagon ashpër kundër deklaratës së Ilir Metës

“Edhe fëmijët e mi të shuhen si të Adem Jasharit…”, Sekretari i UÇK-së reagon ashpër kundër deklaratës së Ilir Metës

“Edhe fëmijët e mi të shuhen si të Adem Jasharit, nëse është nevoja për ta mbrojtur Shqipërinë”, ka qenë kjo deklarata e Ilir Metës që ka shkaktuar sh [...]
Basha të rikthejë njëherë bashkëshorten me pasaportë holandeze! Gjikondi komenton spotet në Open

Basha të rikthejë njëherë bashkëshorten me pasaportë holandeze! Gjikondi komenton spotet në Open

Aktivistja Brizida Gjikondi komentoi një nga spotet e kryeministrit Edi Rama dhe atë të kreut të PD-së, Lulzim Basha. Ajo përmendi se Basha duhet t [...]
Endërrat janë pa lek: Mediu do një karrige ministrore pas “fitores” dhe sfidon Lulin për rrenën e fundit…”asnjë ish-ministër në qeveri”

Endërrat janë pa lek: Mediu do një karrige ministrore pas “fitores” dhe sfidon Lulin për rrenën e fundit…”asnjë ish-ministër në qeveri”

Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu i ftuar në emisionin ‘’Real Story’’ të Sokol Ballës në News24 ka komentuar deklaratën e Bashës se në qeverinë [...]
Meta në panik nga falimenti i sh.p.k LSI-së: As Monika s’ka shanse të shesë partinë (biznesin) time, se kam krijuar për ta shitur. Nuk shkon për skrap

Meta në panik nga falimenti i sh.p.k LSI-së: As Monika s’ka shanse të shesë partinë (biznesin) time, se kam krijuar për ta shitur. Nuk shkon për skrap

Ilir Metën duket se e ka kapur paniku nga shkrirja e LSI në këto prag zgjedhje. Edi Rama dhe komponentë të PS janë shprehur se partinë e Metës do e [...]
Mjeku shqiptar bëhet qesharak në transmetimin televiziv LIVE

Mjeku shqiptar bëhet qesharak në transmetimin televiziv LIVE

Një ngjarje qesharake ka ndodhur një natë më parë ne emisionin “Të paekspozuarit”. Bëhet fjalë për një mesazh të mbërritur në telefonin e moderatorit [...]
Dialogu Greqi-Turqi, Dendias viziton Ankaranë nesër për raundin e radhës të takimeve

Dialogu Greqi-Turqi, Dendias viziton Ankaranë nesër për raundin e radhës të takimeve

Ministri i Jashtëm i Greqisë, Niko Dendias do të vizitojë sërish Ankaranë ditën e nesërme për të vazhduar raundin e bisedimeve mes dy kombeve. Prot [...]
1 992 993 994 995 996 1,626 9940 / 16251 POSTS