Category: Debat

KQZ e vendos: Rezultati i zgjedhjeve parlamentare do të shpallet më 26 prill në orën 08:00
Komisioni Rregullator ka ulur fashën orare se kur duhet të publikohet fituesi i dalë nga zgjedhjet e 25 prillit.
Në mbledhjen e sotme me votë unani [...]

Kreshnik Spahiu sqaron deklaratën e ambasadores Yuri Kim: SHBA nuk mbështet PD-në dhe as rotacionin
Ambasadorja Yuri Kim doli ditën e djeshme me një reagim të fortë përmes të cilit përgënjeshtroi portalet pranë opozitës që kanë keqinterpretuar një de [...]

“Edi Rama është dhjaks e frikacak, rri me cuba nga frika mos e rrahim prapë…”
Enkel Demi ka sulmuar kryeministrin Edi Rama, që sipas tij është një prej njerëzve që kanë më shumë frikë për karrierën e tyre.
Demi tha se Rama ës [...]

FOTO/ Fëmijët e Adem Jasharit para se të vriteshin për atdheun, fëmijët e Ilir Metës para nisjes për të jetuar në vilën e Londrës
Presidenti Ilir Meta u shpreh dje se përpara Shqipërisë, le të shuhen edhe fëmijët e tij sikurse ata të Adem Jasharit.
Pikërisht për këtë deklaratë [...]

“Edhe fëmijët e mi të shuhen si të Adem Jasharit…”, Sekretari i UÇK-së reagon ashpër kundër deklaratës së Ilir Metës
“Edhe fëmijët e mi të shuhen si të Adem Jasharit, nëse është nevoja për ta mbrojtur Shqipërinë”, ka qenë kjo deklarata e Ilir Metës që ka shkaktuar sh [...]

Basha të rikthejë njëherë bashkëshorten me pasaportë holandeze! Gjikondi komenton spotet në Open
Aktivistja Brizida Gjikondi komentoi një nga spotet e kryeministrit Edi Rama dhe atë të kreut të PD-së, Lulzim Basha.
Ajo përmendi se Basha duhet t [...]

Endërrat janë pa lek: Mediu do një karrige ministrore pas “fitores” dhe sfidon Lulin për rrenën e fundit…”asnjë ish-ministër në qeveri”
Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu i ftuar në emisionin ‘’Real Story’’ të Sokol Ballës në News24 ka komentuar deklaratën e Bashës se në qeverinë [...]

Meta në panik nga falimenti i sh.p.k LSI-së: As Monika s’ka shanse të shesë partinë (biznesin) time, se kam krijuar për ta shitur. Nuk shkon për skrap
Ilir Metën duket se e ka kapur paniku nga shkrirja e LSI në këto prag zgjedhje.
Edi Rama dhe komponentë të PS janë shprehur se partinë e Metës do e [...]

Mjeku shqiptar bëhet qesharak në transmetimin televiziv LIVE
Një ngjarje qesharake ka ndodhur një natë më parë ne emisionin “Të paekspozuarit”. Bëhet fjalë për një mesazh të mbërritur në telefonin e moderatorit [...]

Dialogu Greqi-Turqi, Dendias viziton Ankaranë nesër për raundin e radhës të takimeve
Ministri i Jashtëm i Greqisë, Niko Dendias do të vizitojë sërish Ankaranë ditën e nesërme për të vazhduar raundin e bisedimeve mes dy kombeve.
Prot [...]