Category: Biosfere

50 vjet të martuar dhe të dy diabetikë, çifti tregon recetën që bën mrekulli: Kjo është kura më e mirë që na ka rregulluar nivelet e sheqerit në gjak

50 vjet të martuar dhe të dy diabetikë, çifti tregon recetën që bën mrekulli: Kjo është kura më e mirë që na ka rregulluar nivelet e sheqerit në gjak

E vetmja zgjidhje që mund të rregullojë nivelet sheqerit në gjak tek diabetikët .Diabeti është një sëmundje kronike që vjen ngaqë pankreasi nuk sintet [...]
Tri metoda natyrale që ulin menjëherë tensionin e lartë të gjakut dhe mund t’i përgatisni fare lehtë në shtëpi

Tri metoda natyrale që ulin menjëherë tensionin e lartë të gjakut dhe mund t’i përgatisni fare lehtë në shtëpi

Tensioni i lartë i gjakut është një problem shumë i përhapur shëndetësor. Nëse nuk trajtohet siç duhet, hipertensioni mund të transformohet në një [...]
Njihuni me vlerat e Hideve për një trup të shëndetshëm

Njihuni me vlerat e Hideve për një trup të shëndetshëm

Hidet janë kultivuar në tokë prej më shumë se 4000 vitesh. Hidet janë të pasura me një sërë vitaminash, mineralesh por edhe antioksidantësh. Në varian [...]
Lëng insulinik nga qepa, 40 ditët që “veshin me të zeza” diabetin

Lëng insulinik nga qepa, 40 ditët që “veshin me të zeza” diabetin

Studiues të shumtë kanë arritur në përfundimin re se qepa është shumë e nevojshme për njerëzit që vuajnë nga diabeti, pasi ul përqindjen e glukozës në [...]
Quhet “Gjethja e Zotit”, sepse shëron…

Quhet “Gjethja e Zotit”, sepse shëron…

Ka bimë që konsiderohen si mrekulli të natyrës, pasi japin efekte mbresëlënëse në organizëm. Pa dyshim, natyra ka çdo përgjigje që i nevojitet shëndet [...]
5000 vjet na e mbajtën fshehur, bostani shëron këto sëmundje: Ja si duhet ta konsumoni!

5000 vjet na e mbajtën fshehur, bostani shëron këto sëmundje: Ja si duhet ta konsumoni!

Plakja është një proces biologjik. Të gjithë njerëzit janë të destinuar të përballen me të. Në ditët e sotme ka një larmishmëri mënyrash dhe teknik [...]
Mënyrat për të mbajtur nën kontroll nivelin e sheqerit në gjak

Mënyrat për të mbajtur nën kontroll nivelin e sheqerit në gjak

Një nga mënyrat më të domosdoshme për të mbajtur nën kontroll nivelin e sheqerit në gjak është përzgjedhja e një regjimi të shëndetshëm ushqimor. Ky i [...]
Hani këtë ushqim vetëm për 2 ditë! Largon diabetin

Hani këtë ushqim vetëm për 2 ditë! Largon diabetin

Ju duhet ti kushtoni kujdes të vecantë dietës tuaj. Ekspertët thonë që duhet të hani më shumë barishte sesa mish. Nuk po themi që të bëheni vegjeta [...]
Lëng insulinik nga qepa, 40 ditët që “veshin me të zeza” diabetin

Lëng insulinik nga qepa, 40 ditët që “veshin me të zeza” diabetin

Studiues të shumtë kanë arritur në përfundimin re se qepa është shumë e nevojshme për njerëzit që vuajnë nga diabeti, pasi ul përqindjen e glukozës në [...]
9 / 9 POSTS