Marrëzia e një lindje “mbretërore” në Shqipëri

Marrëzia e një lindje “mbretërore” në Shqipëri

Leka Zogu është bërë sot me vajzë.

Përveç kuriozitetit të mediave rozë, edhe për shkak se ai është martuar me një ish-këngëtare, natyrisht që nuk do të kishte asnjë interes për këtë gëzim thellësisht familjar.

Por, Leka, që ka hapur një faqe zyrtare në Facebook si Princ Leka, e ka trajtuar këtë lindje, si një ngjarje zyrtare shtetërore.

Ai ka shpërndarë një “njoftim zyrtar” për lindjen e “së Lartësisë së Saj Mbretërore Princeshës Geraldinë”.

Tani Leka normalisht që Leka ëndërron si princ e mbret, por Shqipëria është një Republikë parlamentare dhe zyrtarisht atë nuk e njeh njeri si princ.

E vetmja lidhje zyrtare që ai ka pasur ndonjëherë më shtetin shqiptar, ka qenë kur punonte si këshilltar i Bujar Nishanit dhe merrte një rrogë.

Jo si princ, por si punonjës i rëndomtë administrate.

Ndaj mirë është të zgjohet nga këto ëndrrat me princa e mbretër.

Njoftimi i shpërndarë nga Leka, ndryshe i vetëquajturi Princ Leka

Njoftim Zyrtar

Familja Mbretërore Shqiptare është e lumtur të bashkëndajë lajmin e lindjes së Lartësisë së Saj Mbretërore Princeshës Geraldinë që u erdhi në jetë Lartësive të Tyre Mbretërore Princit Leka të Shqiptarëve dhe Princeshës Elia, ditën e enjte, 22 tetor 2020, ora 09:30.

Princesha Elia lindi pa vështirësi në spitalin obstetrik-gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë” në Tiranë.

Si nëna ashtu edhe bebi gëzojnë shëndet të plotë, falë edhe kujdesit të lavdërueshëm të personelit mjeksor.

Official Announcement

The Albanian Royal Family is delighted to announce the birth of Her Royal Highness Princess Geraldine, ëho ëas born to Their Royal Highnesses Croën Prince Leka of the Albanians and Croën Princess Elia, Thursday the 22nd of October.

Croën Princess Elia ëas safely delivered at 09:30, the “Queen Geraldine Maternity Hospital” in Tirana.

Her Royal Highness and her child are both doing ëell.

Falenderojme ekipin mjeksor:

MJEKET:

Dr.Merita Alushani – Operatore

Dr.Maksim Gjoni – Asistenti I pare

Dr.Gerta Semini – Asistenti I dyte

Dr.Zef Delia – Anestezist

Dr.Lorenc Buzo – Anestezist

Dr. Shahe Berisha – Neonatologe

MAMITË

Dhurata Boka

Rudina Tafaj

Rabije Allaraj

Majlinda Pasha

Mimoza Vogli

Aferdita Dizdari

Isparta escort Afyon escort Giresun escort Çanakkale escort Trabzon escort Çorum escort Erzurum escort Muğla escort Pamukova escort Buca escort Osmaniye masaj salonu Balıkesir escort Manisa escort Aydın escort Muğla escort Maraş escort Yozgat escort Tekirdağ escort Mersin escort Nizip escort Çankaya escort Ordu masaj salonu Kütahya mutlu son masaj Elazığ mutlu son masaj Malatya mutlu son masaj Tokat mutlu son masaj Çorum mutlu son masaj Yalova mutlu son masaj Şanlıurfa escort bayan Gaziantep escort bayan Amasya escort bayan Edirne escort bayan Yozgat escort bayan Adana escort bayan