Rrumpallitet/ Pretendon 1 milion vota por libri iu shit vetëm 76 kopje!

Rrumpallitet/ Pretendon 1 milion vota por libri iu shit vetëm 76 kopje!

Nga Bledi Mane

I ka humbur të gjitha betejat elektorale 8 vitet e fundit, por pretendon të fitojë më 25 prill e të bëhet kryeministër.

Për të joshur elektoratin, i kanë botuar edhe një libër me 98 faqe me çmimin 10 mijë lekë të vjetra natyrisht, ku evokon jetën e tij të thatë e pa nerv.

Ka gati një muaj që ia kanë nxjerrë në treg, ndërkohë unë sot kreva një vëzhgim në tre libraritë më të mëdha të kryeqytetit dhe ja inventari:

🔵 Libraria Adrion, libri i Lulzim Bashës, janë shitur 69 kopje.

🔵 Libraria Albania, libri i Lulzim Bashës, janë shitur deri tani 4 kopje.

🔵 Libraria TiranaBoooks, libri i Lulzim Bashës, janë shitur deri tani 3 kopje…

Mos u çudisni kur ta pyesin ndonjë ditë ku i gjete lekët që bleve 3 vilat e shtrenjta në Tiranë, do u thotë janë lekët e fituara nga shitja e librave! 😉😷✌📚