Category: Debat

Debati në Shqipëri, edhe europarlamentarët patën 50 minuta kohë të lexonin tenderin “sekret” për blerjen e vaksinave anti Covid
Në Shqipëri po zhvillohet një debat mbi sekretin e marrëveshjes së qeverisë më kompanitë private për blerjen e vaksinave anti Covid.
Opozita akuzoi [...]

Priten zhvillime të reja! Ditmir Bushati nxjerr foton dhe tregon politikanin që do të sjellë ndryshimin e madh në Shqipëri: Do të mbetet gjithnjë e pashlyer në memorien time teksa shoqëroja kryeministrin Rama në…
Fituesi i zgjedhjeve presidenciale, Joe Biden, merr zyrtarisht detyrën si presidenti i 46-të i vendit.
Ish-ministri i Jashtëm Ditmir Bushati parala [...]

Sondazhi i IPR Marketing/ PS ‘tkurret’, PD rritet, por trendi i votës i jep Ramës mandatin e tretë
Ora News ka zhvilluar një sondazh për zgjedhjet e 25 Prillit dhe një tjetër sondazh për dy qarqet; Tiranë dhe Durrës.
Në përfundim të anketimeve, P [...]

Sondazhet qesharake e bëjnë kryeministër! Basha duhet të ndërrojë “rrobaqepësin”
Mbrëmjen e djeshme CNA.al publikoi të dhëna dhe fakte mbi sondazhin e publikuar dje në televizionin e Çim Pekës, Syri Tv, sipas të cilit 52% e shqipta [...]

Negociatat me PD, Nard Ndoka: Jemi në hapat e fundit, garoj në Shkodër. Edi Ramën e mundim me…taktikë
Kreu i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka deklaroi se negociatat në kampin opozitar janë drejt fundit.
Në një intervistë për edicionin qendror të la [...]

Basha e lidhja me oligarkët! Shpjegimi “qesharak dhe bindësi” i Dash Shehit: Kreu i PD i trajton si fenomen, teorikisht. Ja pse s’përmend emra
Kreu i LZHK, Dashamir Shehi, i ftuar pasditen e sotme në “Top Talk”, është pyetur dhe për oligarkët dhe se pse kryetari i PD-së nuk i deklaron emrat e [...]

Akuzat e Ramës ndaj BE-së japin efekt në Bruksel! Basha “mat” por Vasali i LSI-së leh edhe kur se dëgjon kush: Edi Rama s’mund të bëjë garipin e vagabondin me BE, më 25 prill e përmbysim
Prej disa ditësh, kryeministri Edi Rama ka lëshuar disa kritika ndaj Bashkimit Europian në lidhje me mënyrën se si e la jashtë Ballkanin Perëndimor ng [...]

Fatos Lubonja: S’e marr vaksinën e Ramës, se nuk e di çfarë më fusin në trup. O jam çmendur unë o, po ky Pipero ka dinjitet a jo?!
Fatos Lubonja në një intervistë të dhënë për Neës 24, ka lënë të kuptohet se nuk do ta marrë vaksinën kundër Covid, pasi nuk ka besim tek Rama se çfar [...]

Letra e një militanteje të LSI-së nga zyra qendrore! LSI jo vetëm në krizë politike por edhe financiare
Shpreh me merzi publikisht denoncimin tim per nje problematike te rende qe u be muaj qe na ka prekur. Une jam antare e LSI qe prej viteve te para dhe [...]

Kritikat e Ramës ndaj BE-së japin efekt në Bruksel: Basha e opozita tani kyçin gojën
Komisioneri për Zgjerim, Oliver Varhelyi ka dhënë lajmin e shumëpritur nga të gjithë përmes një postimi në rrjetet sociale, ku njoftoi se BE shumë shp [...]