Category: Debat

“Do shihni gjëra të papara, Ramën do e nxjerrin me pranga nga zyra”! Doktor Mortja flet përçartë nën efektet e paranojave: Ja dosjet e bujshme që do e fundosin Ramën… CEZ-i, shitja e detit, vepra të rënda të kryer na ai vetë!
Sali Berisha ka dalë me një parashikim prej kllouni për kryeministrin Rama dhe me ëndrrën e ndrrimit të pushtetit me 25 Prill duke menduar se ky ndry [...]

Berisha asnjë shenjë pendese: Mbron ethshëm vrasjet e “21 Janarit”, shpërthen në sulme e akuza pas kërkesës për të rihapur hetimet
Ish-kryeministri Sali Berisha nuk ka shprehur asnjë shenjë pendesë për vrasjet e “21 Janarit”. Ditën e djeshme u shënuan plot dhjetë vite nga “21 Jan [...]

Taulant Balla e kapi ‘mat’, nuk përmbahet “trimi i studiove” Gjekmarkaj: Mos më detyro të të kthehem
Teksa të ftuarit në studio po flisnin për tragjedinë e 21 janarit ku mbetën të vrarë 4 persona, analisti Agron Gjekmarkaj bëri një gabim në llogari, [...]

Rihetimi i “21 Janarit” trondit Sali Berishën, do të hapet dosja që solli FBI, dëshmi të reja dhe asistencë nga ndërkombëtarët, ja detajet
Zbardhen detajet nga nisma e policisë për të rihapur hetimet për vrasjet e “21 Janarit”. 10 vite më parë u ekzekutuan nga armët shtetërore 4 qytetarë [...]

“S’ishin protestuesit”! Sokol Balla flet për 21 Janarin: Kush e hapi derën e gardhit të Kryeministrisë?! Unë e kam parë me sytë e mi
Gazetari Sokol Balla, i cili ishte dëshmitar i protestës së 21 Janarit, deklaroi se dera e Kryeministrisë nuk u hap nga protestuesit.
ë një rrëfim [...]

Manastirliu: Kemi siguruar vaksinën për 800 mijë qytetarë, me dy kontrata
Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, në emisionin Opinion në TV Klan, ka deklaruar se Shqipëria ka bërë përpjekje të vaz [...]

Protesta e 21 janarit 2011, gazetari: Për Ramën ishte gati mandati i arrestit, pamjet filmike e shpëtuan nga burgu
Gazetari Sokol Balla tregon se pas ngjarjeve të 21 janarit 2011 ku mbetën të vrarë 4 persona në boulevard, për kreun e opozitës së asaj kohe, Edi Ramë [...]

Dëbimi i diplomatit rus/ Egërsohet Genc Pollo dhe sulmon Ramën: Qeveria e bën shembull bashkë me qytetarët
Pas vendimit të qeverisë shqiptare për të dëbuar një diplomat rus nga vendi ynë për shkak se nuk zbatoi karantinën, ish-deputeti i Partisë Demokratike [...]

Akuza e fortë e Ramës, që kaloi pa “bujë”: Gjyqtarë e prokurorë duan të rrëzojnë Qeverinë të drejtuar nga “Udhëheqësi i Referendumit” më 25 prill
Kryeministri Edi Rama ka bërë një akuzë të fortë ndaj gjyqtarëve e prokurorëve gjatë fjalimit të tij, me rastin e 10-vjetorit të 21 janarit.
Ai ka [...]

Avokati i Popullit raporton vetëm në Kuvend! Ilir Meta jashtë funksionit: Thërret në raport Avokaten duke shkelur Kushtetutën dhe i kërkon llogari si punonjësja e tij
Ilir Meta, priti sot në një takim Avokatin e Popullit, znj.Erinda Ballanca.
Meta i bëri me dije Avokates së Popullit peticionin dhe shqetësimet e d [...]