Category: Debat

1 1,131 1,132 1,133 1,134 1,135 1,624 11330 / 16239 POSTS
KE jep 70 milionë euro për vaksinat në Ballkan, Varhelyi: Vaksinimi i shpejtë vendimtar për përfundimin e pandemisë

KE jep 70 milionë euro për vaksinat në Ballkan, Varhelyi: Vaksinimi i shpejtë vendimtar për përfundimin e pandemisë

Komisioni Evropian miratoi një paketë prej 70 milionë eurosh në kuadrin e Instrumentit për Para-Anëtarësim për të ndihmuar financimin e qasjes së part [...]
Me kë palë janë Meta e Berisha në Gjykatën Ndërkombëtare, për detin?

Me kë palë janë Meta e Berisha në Gjykatën Ndërkombëtare, për detin?

Nga Mero Baze Kufiri detar mes Shqipërisë dhe Greqisë do të vendoset nga Gjykata Ndërkombëtare. Dy vendet nuk do të zhvillojnë negociata për këtë ç [...]
I trembur nga SPAK?! Ilir Meta apel qytetarëve: Organet e drejtësisë nën presion politik, s’janë të besueshme. Jam i bindur për këtë

I trembur nga SPAK?! Ilir Meta apel qytetarëve: Organet e drejtësisë nën presion politik, s’janë të besueshme. Jam i bindur për këtë

Presidenti Ilir Meta këshilloi qytetarët që të mos besojnë askund 100%, madje as tek institucionet e drejtësisë. Në intervistën që dha për “Quo Vad [...]
Basha refuzon publikisht Kryemadhin: PD e LSI me listat e veta, s’lejojmë Ramën të na fusë duart në vota

Basha refuzon publikisht Kryemadhin: PD e LSI me listat e veta, s’lejojmë Ramën të na fusë duart në vota

Lulzim Basha shprehet se opozita do të jetë e bashkuar në zgjedhjet e 25 prillit, për të mundur ‘dështimin me emrin Edi Rama’. I ftuar në emisioni [...]
Rama teksa publikon pamjet nga një tjetër investim i rëndësishëm, ‘thumbon’ hapur kundërshtarët politikë: Kjo është e tmerrshme!

Rama teksa publikon pamjet nga një tjetër investim i rëndësishëm, ‘thumbon’ hapur kundërshtarët politikë: Kjo është e tmerrshme!

Kryeministri Edi Rama ka qenë sot në Arkivin Qendror Shtetëror në Shkozë, ku është shprehur se pas 100 vitesh Shqipëria e ka më në fund infrastrukturë [...]
Rusia i shkruan kryeministrit Rama: Jemi gati ta sjellim vaksinën “Sputnik V” në Shqipëri

Rusia i shkruan kryeministrit Rama: Jemi gati ta sjellim vaksinën “Sputnik V” në Shqipëri

Ambasada e Rusisë në Tiranë ka njoftuar Kryeministrinë se Rusia ka marrë autorizimin për të negociuar me vendet të cilat janë të interesuara të sigur [...]
“I kap me ofertë”, deputeti Halit Valteri publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe befason me atë që thotë për 3 partitë politikë në Shqipëri

“I kap me ofertë”, deputeti Halit Valteri publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe befason me atë që thotë për 3 partitë politikë në Shqipëri

Deputeti opozitar Halit Valteri përmes një postimi në rrjetet sociale na ka prezantuar me qytetin shqiptar ku harmonia mes partive politike është më e [...]
Luli Basha fantazon të pamundurën dhe mashtron! Në fushatë si Maduro i Venezuelës: Ja oligarkët që do të dërgojmë në SPAK e do u marrim pasurit të i’au japim popullit

Luli Basha fantazon të pamundurën dhe mashtron! Në fushatë si Maduro i Venezuelës: Ja oligarkët që do të dërgojmë në SPAK e do u marrim pasurit të i’au japim popullit

Lulzim Basha ka qenë i pranishëm në një takim me studentët e Fakultetit të Ekonomisë. Basha u shpreh se të gjithë ata oligarkë që do të plotësojnë kus [...]
Altin Goxhaj  infektohet nga “arma e tij biologjike kineze” Covid -19! Sot gënjen publikisht: “Kurrë në jetën time nuk kam thënë që Covid nuk ekziston por…”

Altin Goxhaj infektohet nga “arma e tij biologjike kineze” Covid -19! Sot gënjen publikisht: “Kurrë në jetën time nuk kam thënë që Covid nuk ekziston por…”

Avokati Altin Goxhaj ka dhënë detaje si është infektuar me koronavirus, teksa ndodhet në shtëpi i infektuar prej disa ditësh. Goxhaj tha për Fax se ës [...]
Zbardhet vendimi, ja të gjitha kufizimet që i bëhen qeverisë para zgjedhjeve, nga ndalimi i punësimeve, te rritja e pagave dhe falja e gjobave

Zbardhet vendimi, ja të gjitha kufizimet që i bëhen qeverisë para zgjedhjeve, nga ndalimi i punësimeve, te rritja e pagave dhe falja e gjobave

Zbardhet lista e plotë me kufizimet që do t’i bëhen qeverisë gjatë fushatës zgjedhore. Javën që lamë pas Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi vendim [...]
1 1,131 1,132 1,133 1,134 1,135 1,624 11330 / 16239 POSTS