Category: Debat

1 1,133 1,134 1,135 1,136 1,137 1,624 11350 / 16239 POSTS
Ngjitës dhe i ndryshëm: Ja çfarë dihet deri tani për llojin e ri të Covid-19

Ngjitës dhe i ndryshëm: Ja çfarë dihet deri tani për llojin e ri të Covid-19

Një lloj i ri dhe më infektues i koronavirusit Covid-19 është përhapur në shumë vende rreth globit. Por çfarë ndryshon në lidhje me këtë patogjen të r [...]
Pas deklaratës së bujshme, Sali Berishës i përplasen në sy skandalet: Faqezi! Ti shite…

Pas deklaratës së bujshme, Sali Berishës i përplasen në sy skandalet: Faqezi! Ti shite…

Ditën e sotme ish-kryeministri Sali Berisha është shprehur se shitja e detit ishte dhurata e Vitit të ri nga kryeministri Edi Rama, të cilit i referoh [...]

“Merrni paratë, por mos dilni nga shtëpia”! Erion Veliaj plas skandalin për Monika Kryemadhin: Kjo është k.riminale!

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj i është përgjigjur akuzave të LSI-së sa i takon lagjes së re që do të ndërtohet në Kombinat, si dhe rezis [...]
Pas shpifjeve se gjoja Greqia ka miratuar shtyrjen e kufirt detar Rama nxjerr dokumentin e vitit 1990 dhe deklaron: Vija ndarëse do të vendoset me gjyq. Kjo gjë nuk mund të ndodhë

Pas shpifjeve se gjoja Greqia ka miratuar shtyrjen e kufirt detar Rama nxjerr dokumentin e vitit 1990 dhe deklaron: Vija ndarëse do të vendoset me gjyq. Kjo gjë nuk mund të ndodhë

Kreu i qeverisë Edi Rama ka reaguar pas zyrtarizimit që Greqia i bëri zgjerimit me 12 milje në detin Jon por që nuk ka asnjë lidhje me mosmarveshjen [...]
Përparim Kabo tregon fenomenin alarmant që po ndodh në Shqipëri

Përparim Kabo tregon fenomenin alarmant që po ndodh në Shqipëri

Profesori Përparim Kabo shprehet se të rinjtë lexojnë shumë pak, ose nuk lexojnë fare libra. Ai tha se shoqëria e spektaklit dhe marrjes shpejt e a [...]
Kush ka qenë kryeministri më i mirë në Shqipëri?! Fevziu i lumtur me poshtërsit e Berishës, plas sherri! Baton Haxhiu: Berisha askushi, veçse një udhëheqës krahinor

Kush ka qenë kryeministri më i mirë në Shqipëri?! Fevziu i lumtur me poshtërsit e Berishës, plas sherri! Baton Haxhiu: Berisha askushi, veçse një udhëheqës krahinor

Mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Zonë e lirë’ u diskutua ndër të tjera edhe se kush ka qenë kryeministri më i mirë i Shqipërisë ndër vite. Lidhur m [...]
Fatos Klosi: Vjosa Osmani në Tiranë bëri fushatë, e turpshme të flasësh me gjuhën e Metës dhe të Saliut, ja pse ajo nuk përfaqëson askënd

Fatos Klosi: Vjosa Osmani në Tiranë bëri fushatë, e turpshme të flasësh me gjuhën e Metës dhe të Saliut, ja pse ajo nuk përfaqëson askënd

Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka komentuar dje vizitën 3-ditore të pak ditëve më parë në Shqipëri të ushtrueses së detyrës së [...]
“Nuk ka asnjë komb në botë që…”, Kreshnik Spahiu publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe plas deklaratën e fortë: A mendoni që Zoti na ndëshkoi?

“Nuk ka asnjë komb në botë që…”, Kreshnik Spahiu publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe plas deklaratën e fortë: A mendoni që Zoti na ndëshkoi?

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu teksa ka publikuar një moment nga shembja e kishave dhe xhamive në Shqipëri ka ngritur disa pyetje retor [...]
Spartak Ngjela: Vitore Tusha të largohet menjëherë!

Spartak Ngjela: Vitore Tusha të largohet menjëherë!

Gjatë debatit mbi mandatin e Ardian Dvoranit reagoi dhe avokat Spartak Ngjela, i cili deklaroi se në të njëjtën mënyrë duhet të largohet nga detyra dh [...]
Baton Haxhiu paralajmëron ‘tërmet’ në politikën shqiptare: Pas këtyre zgjedhjeve do ketë një lider të ri! Basha në pushtet …vetëm nëse  bënë Rama koalicion të madh

Baton Haxhiu paralajmëron ‘tërmet’ në politikën shqiptare: Pas këtyre zgjedhjeve do ketë një lider të ri! Basha në pushtet …vetëm nëse bënë Rama koalicion të madh

Analisti i njohur Baton Haxhiu është pyetur nëse kryeministri Rama po luan për një mandat të katërt. Ai tha se nuk po ndodh një gjë e tillë. Sipas [...]
1 1,133 1,134 1,135 1,136 1,137 1,624 11350 / 16239 POSTS