Category: Debat

Ngjitës dhe i ndryshëm: Ja çfarë dihet deri tani për llojin e ri të Covid-19
Një lloj i ri dhe më infektues i koronavirusit Covid-19 është përhapur në shumë vende rreth globit. Por çfarë ndryshon në lidhje me këtë patogjen të r [...]

Pas deklaratës së bujshme, Sali Berishës i përplasen në sy skandalet: Faqezi! Ti shite…
Ditën e sotme ish-kryeministri Sali Berisha është shprehur se shitja e detit ishte dhurata e Vitit të ri nga kryeministri Edi Rama, të cilit i referoh [...]
“Merrni paratë, por mos dilni nga shtëpia”! Erion Veliaj plas skandalin për Monika Kryemadhin: Kjo është k.riminale!
Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj i është përgjigjur akuzave të LSI-së sa i takon lagjes së re që do të ndërtohet në Kombinat, si dhe rezis [...]

Pas shpifjeve se gjoja Greqia ka miratuar shtyrjen e kufirt detar Rama nxjerr dokumentin e vitit 1990 dhe deklaron: Vija ndarëse do të vendoset me gjyq. Kjo gjë nuk mund të ndodhë
Kreu i qeverisë Edi Rama ka reaguar pas zyrtarizimit që Greqia i bëri zgjerimit me 12 milje në detin Jon por që nuk ka asnjë lidhje me mosmarveshjen [...]

Përparim Kabo tregon fenomenin alarmant që po ndodh në Shqipëri
Profesori Përparim Kabo shprehet se të rinjtë lexojnë shumë pak, ose nuk lexojnë fare libra.
Ai tha se shoqëria e spektaklit dhe marrjes shpejt e a [...]

Kush ka qenë kryeministri më i mirë në Shqipëri?! Fevziu i lumtur me poshtërsit e Berishës, plas sherri! Baton Haxhiu: Berisha askushi, veçse një udhëheqës krahinor
Mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Zonë e lirë’ u diskutua ndër të tjera edhe se kush ka qenë kryeministri më i mirë i Shqipërisë ndër vite.
Lidhur m [...]

Fatos Klosi: Vjosa Osmani në Tiranë bëri fushatë, e turpshme të flasësh me gjuhën e Metës dhe të Saliut, ja pse ajo nuk përfaqëson askënd
Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka komentuar dje vizitën 3-ditore të pak ditëve më parë në Shqipëri të ushtrueses së detyrës së [...]

“Nuk ka asnjë komb në botë që…”, Kreshnik Spahiu publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe plas deklaratën e fortë: A mendoni që Zoti na ndëshkoi?
Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu teksa ka publikuar një moment nga shembja e kishave dhe xhamive në Shqipëri ka ngritur disa pyetje retor [...]

Spartak Ngjela: Vitore Tusha të largohet menjëherë!
Gjatë debatit mbi mandatin e Ardian Dvoranit reagoi dhe avokat Spartak Ngjela, i cili deklaroi se në të njëjtën mënyrë duhet të largohet nga detyra dh [...]

Baton Haxhiu paralajmëron ‘tërmet’ në politikën shqiptare: Pas këtyre zgjedhjeve do ketë një lider të ri! Basha në pushtet …vetëm nëse bënë Rama koalicion të madh
Analisti i njohur Baton Haxhiu është pyetur nëse kryeministri Rama po luan për një mandat të katërt.
Ai tha se nuk po ndodh një gjë e tillë. Sipas [...]