Category: Debat

1 1,132 1,133 1,134 1,135 1,136 1,624 11340 / 16239 POSTS
Spartak Ngjela: Berisha nuk do e ketë të gjatë në politikë, shumë shpejt do përfundojë në SPAK, ja si do shkatërrohet banda 30-vjeçare e korrupsionit

Spartak Ngjela: Berisha nuk do e ketë të gjatë në politikë, shumë shpejt do përfundojë në SPAK, ja si do shkatërrohet banda 30-vjeçare e korrupsionit

Avokat Spartak Ngjela vijon të jetë optimist se Struktura e Posaçme kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit do të korrë rezultate sa i takon korr [...]
Ja çështjet e SPAK që do trazojnë politikën, nga dosjet e sjella nga jashtë për 4 figura të mazhorancës, te 3 paditë për Berishën dhe afera CEZ-DIA e Metës

Ja çështjet e SPAK që do trazojnë politikën, nga dosjet e sjella nga jashtë për 4 figura të mazhorancës, te 3 paditë për Berishën dhe afera CEZ-DIA e Metës

Kreu i Prokurorisë së Posaçme, Arben Kraja, pak ditë më parë paralajmëroi se viti 2021 do të jetë makth për të korruptuarit. Por cilat janë disa nga d [...]
Zgjerimi me 12 milje në detin Jon, reagon Greqia zyrtare: Një e drejtë e patjetërsueshme e vendit tonë!

Zgjerimi me 12 milje në detin Jon, reagon Greqia zyrtare: Një e drejtë e patjetërsueshme e vendit tonë!

Ministria e Jashtme greke, Nikos Dendias ka reaguar nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale lidhur me dekretin presidencial që u miratua dy ditë më p [...]
Presidentja dhe kryeministri grek bëjnë vaksinën anti-Covid në transmetim “live”

Presidentja dhe kryeministri grek bëjnë vaksinën anti-Covid në transmetim “live”

Presidentja e Greqisë, Katerina Sakellaropoulou dhe kryeministri Kyriakos Mitsotakis janë vaksinuar ditën e sotme në spitalin “Evangelismos”. Ashtu [...]
Doktor Mortja  pas shumë vitesh sulmon ish-mikun e Metës: Për lokalet e Terr Kokës ligji nuk ekziston!

Doktor Mortja pas shumë vitesh sulmon ish-mikun e Metës: Për lokalet e Terr Kokës ligji nuk ekziston!

Lefter Koka u largua nga LSI dhe iu bashkua PS kohe me pare, ndërsa ndaj tij kanë shperthyer akuzat nga opozita dhe mediat pranë saj. Shkak jper ke [...]
Xhelal Mziu ia shtron në Kamëz me Edi Palokën, dhe “pijanecin” e ri Ivi Kaso …“flet” gota e verës: Më 25 prill e hedhim “nokaut” Ramën

Xhelal Mziu ia shtron në Kamëz me Edi Palokën, dhe “pijanecin” e ri Ivi Kaso …“flet” gota e verës: Më 25 prill e hedhim “nokaut” Ramën

Ish kreu i bashkise se Kamzes Xhelal Mziu në prag kandidimi për deputet ka shtruar një darkë me te ngrena dhe te pira. Nuk kishte si te mungonte ne [...]
Kur Edi Paloka fillon e fantazon, publikon mesazhet e një “figure” publike, pa emër: E “provokova” për Edi Ramën, ja si reagoi

Kur Edi Paloka fillon e fantazon, publikon mesazhet e një “figure” publike, pa emër: E “provokova” për Edi Ramën, ja si reagoi

Edi Paloka, nënkryetar i PD-së, në rrjetin social facebook ka publikuar mesazhet që ka shkëmbyer me një figurë të njohur publike, por pa i përmendur e [...]
Jari “mpreh” shpatën duke folur përçartë! “Tradhëtia ka emër”: Rama po bën avokatin e Greqisë! Skandal më të madh e më të zi, s’mund të ketë!

Jari “mpreh” shpatën duke folur përçartë! “Tradhëtia ka emër”: Rama po bën avokatin e Greqisë! Skandal më të madh e më të zi, s’mund të ketë!

Bujar Nishani ka reaguar për çështjen e detit, ku Greqia dekretoi marrjen e 12 miljeve nga Shqipëria duke folur përçtë pa asnjë argument por me fjalor [...]
“Filozofi” Nard Ndoka, në një shpërthim “alla Nard”: Në të sëmës 2020 e Rilindja, më mirë 2021! “Ma va fan cula Ramsi!”

“Filozofi” Nard Ndoka, në një shpërthim “alla Nard”: Në të sëmës 2020 e Rilindja, më mirë 2021! “Ma va fan cula Ramsi!”

Kryetari i Partisë Demokristiane, ku antar dhe kryetar eshtë Nard Ndoka, njëherësh edhe aleati opozitar i kryedemokratit Lulzim Basha, dikur aleati i [...]
Po hetohet nga SPAK pas akuzës për shkatërrim prone, reagon kryebashkiakja e Dimalit: Shpifje!

Po hetohet nga SPAK pas akuzës për shkatërrim prone, reagon kryebashkiakja e Dimalit: Shpifje!

Kryetarja e Bashkisë Ura Vajgurore sot Dimal u prononcua pas njoftimit se ishte nën hetim nga SPAK pa sdenoncimit të një qytetari. “Akuzat nuk janë [...]
1 1,132 1,133 1,134 1,135 1,136 1,624 11340 / 16239 POSTS