Category: Debat

“Surprizë në prag të Krishtlindjes”, “DW”: Shqipëria plotëson në minutën e fundit kushtin kryesor për negociatat!
Ambasadori gjerman në Tiranë, Peter Zingraf, përshëndeti bërjen funksionale të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, pas tri vitesh mosfunksionimi të sa [...]

“Shëndet dhe para”! Habit Ilir Meta: Do të bëj çdo gjë për përballimin e situatës ekonomike në vend
Në një intervistë për emisionin “Aktualitet” të gazetarit Bejdo Malo në Televizionin “Fax News”, Presidenti Ilir Meta apeloi që të shpëtohen sa më shu [...]

Bilushi i Metës përgëzon ekipin që prodhoi lajmin për zonjën Calavero
Pas përfundimit me sukses të lajmit të prodhuar nga zyra e presidentit kundër zonjës Calavera, e cila monitoron reformën në drejtësi në Shqipëri, Bilu [...]

Romeo Gurakuqi hedh në gjyq Bujar Nishanin, pas shantazhit publik: Shpifës, jam kontrolluar dy herë nga Autoriteti!
Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Romeo Gurakuqi është shprehur mjaft i tronditur nga dhuna verbale sesi një ish-president i Republikës është shpreu [...]

Kryemadhi ka të njejtin “hall” me çiftin nga Fieri… kanë fëmijët jashtë vendit: Lavdia më shtoi forcat për 25 prillin!
Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, ka takuar një çift nga Fieri, me të cilin ka diskutuar mbi problematikat e jetës sociale.
Mes të tjerash, gruaja [...]

Kandidatja maratonë e Metës, Zhaklina Peto tërhiqet nga kandidimi për në Kushtetuese
Këshilli i Emërimeve në Drejtësi në mbledhjen e sotme pranoi të shqyrtojë dhe kandidaturën e Zhaklina Petos për anëtare në Gjykatën Kushtetuese, por a [...]

Kapterr Jari egërsohet! Plas sherri në PD, sulmon profesor Gurakuqin: O llaxore koridoresh, mos më leh mua si qen! Zvarranik
Nishani pa nishan ka qëlluar ashpër ndaj ish-deputetit të PD, Romeo Gurakuqi, pasi ky i fundit e akuzonte për përjashtimin e tij si kandidat për zgjed [...]

“Dosja Bajri” një fllusk sapuni! Përfundon gjykimi, merret vendimi për Safet e Ilir Bajrin, si dhe për 3 të akuzuarit e tjerë
Ka përfunduar sot gjykimi i dosjes ‘Bajri’. Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër i ka dhënë fund shqyrtimit gjyqësor të një nga dosjeve më të përfolura [...]

Presioni amerikan prish planet e Metës për të kapur Kushtetuesen, KED i dërgon Aleksandër Tomën dhe Përparim Kalon, dy emra jopolitikë
Gjykata Kushtetuese pritet të jetë funksionale brenda vitit. Dje u betua Altin Binaj, ndërsa Këshilli i Emërimeve në Drejtësi u mblodh dje pasdite për [...]

Vendimi për të bllokuar fushatën e qeverisë krijon tension në KQZ, anulohet mbledhja në minutat e fundit, kërkohen konsultime
Vendimi për të bllokuar inaugurimet e qeverisë 4 muaj para zgjedhjeve duket se ka krijuar tension në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.
Ilirian C [...]