Category: Debat

Alarm në LSI pas sondazheve, Meta presion Bashës të dilet me listë të përbashkët në gjysmën e qarqeve, kreu i PD i vendosur kundër presidentit
Rezultatet e sondazheve të ditëve të fundit dhe vendimi i kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha për të dalë me dy lista në zgjedhjet parlamen [...]

Sali Berisha vijon të mos pendohet për “21 Janarin”! Mesazh Bashës të përgatitet për revolta nëse “fantazon” se u prekën zgjedhjet
Sali Berisha vijon të këmbëngulë te rrëzimi i pushtetit me dhunë. Ditën e djeshme ai i dërgoi një mesazh liderit demokrat Lulzim Basha, duke thënë se [...]

“Diskriminues”! Revoltohet Imzot George Frendo pas i’a hodhi për vete Covid-19: Letër publike Rakacollit, kundërshton kufizimet anti-Covid: Ndryshim i papritur që nis pikërisht Natën e Krishtlindjes
Pas vendimit të ditës së djeshme të Komitetit Teknik të Ekspertëve që njoftuan shtimin e masave shtesë ku parashikohet që nga ora 20:30 deri në orën 0 [...]

“Jam deputet s’ka polici që më arreston mua”, zonja e moshuar i zë rrugën dhe ‘ia numëron një për një’ para të gjithëve: Edhe President të jesh s’do futesh pa radhë! Video që po shpërndahet me shpejtësi
Deputeti i Kuvendit të Shqipërisë, Selami Jenishehri, ka pasur një debat të fortë me një të moshuar, pasi deputeti ka pretenduar që të hyjë pa respekt [...]

‘’Në djall të shkojë…’’! Ministri Klosi rrëfen momentin e tij më të vështirë: Unë u ndjeva jashtëzakonisht shumë keq kur djali im…
Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi i ka rrëfyer eksperiencën e tij me COVID-19.
Klosi thotë në Neës24 se ai e ka kaluar COVID-19, por s [...]

Kush fshihet pas manovrave të juristes Zhaklina Petro?! Me kë po lufton Yuri Kim?
Autoritetet shqiptare po i afrohen me shpejtësi 31 Dhjetorit, afat i vendosur si limitet nga partnerët ndërkombëtarë për rikthimin në funksion të Gjyk [...]

Cilësoi shefen e OMN, bashkëpunëtore të Ramës dhe mori goditjen nga Komisioneri për integrim: Berisha i trembur e i “menderosur”: Kërkon ndjesë publike se ishte mashtruar… nga një “Fake News”
Pak ditë me parë i sh- kryeministri Sali Berisha, ngriti akuza ndaj shefes së ONM Genoveva Calavera, duke thënë se është bashkëpunëtore të kryeministr [...]

Ilir Meta, thirrje të rinjve: Është koha të rrëzoni këtë sistem, do ju ndihmoj dhe unë se po ju trajtojnë si kukulla partie
Ilir Meta priti në një takim përfaqësues të Rrjetit Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN).
Në këtë takim ata i paraqitën Metës gjetjet e rapor [...]

“Na e bëj 6 me 8, shkurtoje të mbarojmë punë shpejt e shpejt”, Rama mbetet pa fjalë nga kërkesa e pazakontë e gruas në Myzeqe: Halle-halle kjo dynja, ca e duan më të shkurtuar, ca më të gjatë (Video)
Kryeministri i vendit, Edi Rama, ditën e sotme bashkë me zv.kryeministrin Erion Braçe kanë inspektuar punimet e të gjitha rrugëve lidhëse rurale të zo [...]

Betohet anëtari i ri i Gjykatës Kushtetuese, të pranishëm në Presidencë edhe Gramoz Ruçi me përfaqësuesin e SHBA
Është betuar sot para Presidentit të Republikës, anëtari i ri i Gjykatës Kushtetuese, Altin Binaj, i cili u zgjodh nga Kuvendi i Shqipërisë.
“Beto [...]