Category: Debat

Meta shton kërcënimet ndaj qeverisë, reagojnë deputetët e PS: I tmerruar nga SPAK dhe shkrirja e LSI, bëmë gabim që nuk e shkarkuam
Ilir Meta ditët e fundit ka shtuar dozën e sulmeve, akuzave dhe kërcënimeve në adresë të qeverisë, ndërsa në shumë deklarata iu ka bërë thirrje qyteta [...]

“Më thanë mos trego dënimin”! Shpëton Valdrin Pjetri: Dosja e Italisë mbyll hetimet në Shqipëri, ia ‘hedh’ pa asnjë pasojë juridike
Valdrin Pjetri i shpëton akuzave të prokurorisë. I dalë fitues nga gara një emërore për bashkinë e Shkodrës, por edhe si njëri nga kryebashkiakët më j [...]

BKH “troket” në zyrat e ILDKPI, do verifikojë nëse janë të sakta, dosjet për pasuritë e 7 funksionarëve të shtetit
Ky institucion ka fshehur pasuritë e shtetarëve/ Ri-verifikimin e dikton besimi i humbur totalisht ndaj ILDKPI, për shkak të falsitetit të drejtuesit [...]

Opozita rrugore më në fund tërhiqet nga bllokimi: Dërgon në Këshillin Politik draftin për hapjen 100% të listave
Opozita rrugore ka dërguar në këshillin politik draftin për hapjen e vërtetë 100 % të listave.
Në draftin e opozitës thuhet se duhet të ruhen koali [...]

“Klani” i Genc Rulit, të gjithë propozohen për deputetë në Gjirokastër (Emrat)
Partia Demokratike hodhi në media paraditen e sotme listën me emrat e propozuar si kandidatë për deputetë në Gjirokastër, të cilët do të votohen nga a [...]

Del lista: Shikoni kush janë deputetët e PD që do “fitojnë” Tiranën që nga Mul Noka , Grida, Albana, Abi i Argites, e deri te Këlliçi
Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve në PD ka përcaktuar zonat ku do mund të kandidojnë anëtarët e kryesisë, ndërkohë nëpërmjet votës së tyre, demokr [...]

Vazhdon “parafitorja” e PD, shpresë tek Dash Aliko i Lazaratit: Mjaft kemi humbur në Gjirokastër, koha që të fitojmë e ta kthejmë Lazaratin aty ku e lam para 7 vitesh
Gazment Bardhi është i sigurt për fitoren e opozitës së bashkuar në zgjedhjet e 25 prillit të vitit të ardhshëm. Sekretari i përgjithshëm i PD-së isht [...]

“Një turp”, ish-anëtari i Këshillit Kombëtar të PD nxjerr prapaskenat dhe shpërthen ndaj demokratëve: Lidership ‘idiot’! S’mendohej kurrë se do katandiseshin në këtë derexhe!
Ish-anëtari i Këshillit Kombëtar në PD, Edvin Kulluri ka shpërthyer ndaj procedurës që po ndiqet nga demokratët për përzgjedhjen e kandidatëve për dep [...]

Sindroma e tmerrshme që detyroi Bashën të kopjonte partinë e Berishës
Lajmi që bëri më shumë bujë gjatë kësaj fundjave, ka qenë ai i publikimit të një deklarate personale, që i është kërkuar të firmosi çdo kandidat për d [...]

Nesër votohen kandidaturat e PD-së për deputet, lista e Qarkut Berat: Basha nuk i shpërblen lehjet e Lefterit! Tani radhën e ka Meta dhe Monika
Demokratët e Qarkut të Beratit do të votojnë të hënën për kandidatët e propozuar nga anëtarësia, të cilët kanë kaluar filtrin paraprak të verifikimit [...]