Category: Debat

1 1,245 1,246 1,247 1,248 1,249 1,624 12470 / 16235 POSTS
“Lylzimi është film i parë, bardhë e zi dhe me pagesë”! Erion Braçe, “telendis”  Bashën dhe anal-istin Andi Bushati: Duan të dëmtojnë të mesmit që po ngrenë kokën!

“Lylzimi është film i parë, bardhë e zi dhe me pagesë”! Erion Braçe, “telendis” Bashën dhe anal-istin Andi Bushati: Duan të dëmtojnë të mesmit që po ngrenë kokën!

Zv.kryeministri Erion Braçe ka shpërthyer ndaj kryedemokratit Lulzim Basha dhe analistit Andi Bushti për propozimin për vendosjen e taksës së sheshtë [...]
“Kemi shkundur pluhurin e harresës së turpshme”! Rama publikon pamjet nga transformimi i madh në këtë vend të Shqipërisë

“Kemi shkundur pluhurin e harresës së turpshme”! Rama publikon pamjet nga transformimi i madh në këtë vend të Shqipërisë

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebook-un e tij pamjet fantastike nga Qendra e Re Turistike e Valbonës. Këto pamje nga Veriu i vendit, Kryemin [...]
“PD ka dalë në “piknik”! Kikia përplaset me Alibeajn: Shpreheni të bindur për fitore ndërsa mazhoranca vijon punën! Alibeja piknikun e quan program ekonomik

“PD ka dalë në “piknik”! Kikia përplaset me Alibeajn: Shpreheni të bindur për fitore ndërsa mazhoranca vijon punën! Alibeja piknikun e quan program ekonomik

Gjatë emisionit Pa Protokoll në Report Tv ka pasur debat mes të ftuarve ku gazetari Mentor Kikia ka shprehur kritika për heshtjen e PD-së gjatë kohëve [...]
“Hartimi” qesharak i deputetit aksidental Maliqi: Më shkruajnë me mijëra vetë se me cilën parti do kandidosh se do votojmue për ty! Edi Rama mos pengo fitoren se…

“Hartimi” qesharak i deputetit aksidental Maliqi: Më shkruajnë me mijëra vetë se me cilën parti do kandidosh se do votojmue për ty! Edi Rama mos pengo fitoren se…

Lefter Maliqi ka folur për herë të parë për siglën e partisë me të cilën do të garojë në zgjedhjet e 2021-shit. Nisur nga mesazhet që i dërgojnë çd [...]
‘Iku nga Durrësi se mori vesh se do shkonte Basha’! Rama i përgjigjet Berishës: Fatkeqësi për ata që të dëgjojnë

‘Iku nga Durrësi se mori vesh se do shkonte Basha’! Rama i përgjigjet Berishës: Fatkeqësi për ata që të dëgjojnë

Kryeministri Edi Rama iu përgjigj deklaratave të Sali Berishës, i cili më herët kishte thënë se Rama hoqi dorë nga kandidimi në Durrës, pasi mori vesh [...]
‘Bujqësia e braktisur’! Çuçi i përgjigjet Metës: Po bën fushatë me postin, në “rënie” është vetë Presidenti

‘Bujqësia e braktisur’! Çuçi i përgjigjet Metës: Po bën fushatë me postin, në “rënie” është vetë Presidenti

Ministri i Bujqësisë, Blendi Çuçi i është përgjigjur Ilir Metës i cili deklaroi më herët se prej 2017 bujqësia dhe blektoria është shpopulluar. Sip [...]
Rama nga Vlora: Beteja fitohet kur mbaron dhe jo para se të fillojë

Rama nga Vlora: Beteja fitohet kur mbaron dhe jo para se të fillojë

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar ditën e sotme një takim me strukturat e partisë në Vlorën dhe drejtuesit e institucioneve, takim i cili ka filluar [...]
Luli kopjon statutin e PPSH të Enver Hoxhës për kandidatët: Të ruajmë unitetin brenda partisë dhe pastërtinë e saj! Ja masat e ndëshkimit

Luli kopjon statutin e PPSH të Enver Hoxhës për kandidatët: Të ruajmë unitetin brenda partisë dhe pastërtinë e saj! Ja masat e ndëshkimit

Nuk e kishim menduar që në vjeshtën e vitit 2020 do të na ktheheshin në partinë më të madhe opozitare në Shqipëri, njëherësh partinë që mban “dekoratë [...]
La Kukësin për t’i dhënë një “dorë” Tiranës, Mul Noka: Jam punëtor i vjetër në PD, shkoj ku të më thotë partia

La Kukësin për t’i dhënë një “dorë” Tiranës, Mul Noka: Jam punëtor i vjetër në PD, shkoj ku të më thotë partia

Flamur Noka i ftuar në emisionin ‘’Kjo Javë’’ të Nisida Tufës në News24 ka folur për lëvizjen më të fundit të tij, kandidimin në Tiranë duke lënë Kukë [...]
Qeshni! Berisha të shkrinë gazit edhe Çanin me fantazit e tij: Rama nuk do kandidojë në Durres, se u tremb ngaqë aty do kandidoi Basha

Qeshni! Berisha të shkrinë gazit edhe Çanin me fantazit e tij: Rama nuk do kandidojë në Durres, se u tremb ngaqë aty do kandidoi Basha

Sali Berisha ka treguar në “Zonë e Lirë” arsyen e largimit të kryeministrit Edi Rama nga kandidimi në Durrës. “Iku nga Durrësi se mori vesh që do s [...]
1 1,245 1,246 1,247 1,248 1,249 1,624 12470 / 16235 POSTS