Category: Debat

1 1,246 1,247 1,248 1,249 1,250 1,624 12480 / 16235 POSTS
Gazmend Bardhi deliron duke u mburrur me hijen: Entuziasëm i madh në PD, se po vijmë në pushtet! Ndjehet fryma e fitores

Gazmend Bardhi deliron duke u mburrur me hijen: Entuziasëm i madh në PD, se po vijmë në pushtet! Ndjehet fryma e fitores

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, pas takimeve që ka zhvilluar në Qarkun e Kukësit, thotë se tek demokratët ka një entuz [...]
DALIN PAMJET/ “Kam vesh fustan jeshil, hajde se jam vetëm o në shtëpi”! Ilir Meta “tërbohet” në kohë pandemie

DALIN PAMJET/ “Kam vesh fustan jeshil, hajde se jam vetëm o në shtëpi”! Ilir Meta “tërbohet” në kohë pandemie

Ilir Meta ia ka shtruar me të ngrënë e me të kërcyer në Zallë Dardhë. Nga video e siguruar nga gazeta TemA, shihet se si presidenti nuk përmbahet, [...]
Meta i përgjigjet Ramës: Arroganca, korrupsioni dhe marrëzia nuk do mundet ta tjetërsojë Vjosën

Meta i përgjigjet Ramës: Arroganca, korrupsioni dhe marrëzia nuk do mundet ta tjetërsojë Vjosën

Ilir Meta ka reaguar pas dekaratës së Ramës për lumin Vjosa. Duke iu kundërpërgjigjur kryeministrit Edi Rama, kreu i shtetit theksoi se Vjosa është nj [...]
Rama i përgjigjet Metës: Ta kishe mbrojtur Vjosën kur ishte zv. shefi i qeverisë, siç mbron sot rrezikun imagjinar i hidrocentraleve

Rama i përgjigjet Metës: Ta kishe mbrojtur Vjosën kur ishte zv. shefi i qeverisë, siç mbron sot rrezikun imagjinar i hidrocentraleve

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur presidentit Ilir Meta, i cili kërkoi shpalljen e lumit Vjosa Park kombëtar. “Jam dakord me Ilir Metën që e [...]
“Njerëzit po ikin nga vendi”, komentuesi i ankohet, Rama i kthehet: Ku i shikon ti apo në portalet e lehaqenëve (Replikat)

“Njerëzit po ikin nga vendi”, komentuesi i ankohet, Rama i kthehet: Ku i shikon ti apo në portalet e lehaqenëve (Replikat)

Kreu i qeverisë Edi Rama, ka treguar sot disa të dhëna rreth biznesit të vogël, ku thotë se gjatë 5 vjetëve të fundit, ato janë trefishuar. Mirëpo [...]
“3 herë më shumë”, kryeministri Rama jep informacion të rëndësishëm, tregon ndryshimin që ka pësuar biznesi i vogël në vitet e fundit

“3 herë më shumë”, kryeministri Rama jep informacion të rëndësishëm, tregon ndryshimin që ka pësuar biznesi i vogël në vitet e fundit

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një lajm të mirë. Rama bën me dije se numri i bizneseve të vogla është rritur 3 herë më shumë nga vi [...]
Ilir Meta nuk ndal kërcënimet dhe broçkullisjet: Nëse devijohet pakti i 5 qershorit përgjegjës Edi Rama, nuk do më vijë aspak keq për fatin e tij

Ilir Meta nuk ndal kërcënimet dhe broçkullisjet: Nëse devijohet pakti i 5 qershorit përgjegjës Edi Rama, nuk do më vijë aspak keq për fatin e tij

Presidenti Ilir Meta ka shtuar dozën e kërcënimeve ndaj kryeministrit Edi Rama dhe mazhorancës. Në një deklaratë për mediat pas konferencës për HEC-et [...]
Basha nis spastrimet e klanit “Berisha”, Flamur Noka hiqet nga lista e kandidatëve në Kukës, dhjetra ish-deputetë rrezikojnë largimin

Basha nis spastrimet e klanit “Berisha”, Flamur Noka hiqet nga lista e kandidatëve në Kukës, dhjetra ish-deputetë rrezikojnë largimin

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha duket i vendosur për ta çuar përpara projektin e tij për të pastruar partinë nga klani “Berisha”. Kur [...]
Befason aleati i Bashës: Jemi të zhgënjyer nga ambasadorja Yuri Kim, ajo nuk ka respektuar marrëveshjen e …

Befason aleati i Bashës: Jemi të zhgënjyer nga ambasadorja Yuri Kim, ajo nuk ka respektuar marrëveshjen e …

Ish-deputeti Dashamir Shehi thotë se koha e kryeministrit Rama ka marrë fund dhe në çfarëdolloj sistemi që ai do të vendosë është i humbur në zgjedhje [...]
Erion Veliaj nxjerr ‘zbuluar’ Lulzim Bashën: Ka përfituar 4 shtëpi në kohë tërmeti. Jam gati të vërtetoj që…

Erion Veliaj nxjerr ‘zbuluar’ Lulzim Bashën: Ka përfituar 4 shtëpi në kohë tërmeti. Jam gati të vërtetoj që…

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka deklaruar se kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka përfituar 4 shtëpi gjatë kohës së tërmetit. [...]
1 1,246 1,247 1,248 1,249 1,250 1,624 12480 / 16235 POSTS