Category: Debat

1 124 125 126 127 128 1,753 1260 / 17527 POSTS
Avokati Vishaj bën deklaratën e fortë: 100 mijë euro për prokuror ose gjyqtar!

Avokati Vishaj bën deklaratën e fortë: 100 mijë euro për prokuror ose gjyqtar!

Avokati i njohur Saimir Vishaj, përmes rrjeteve sociale ka akuzuar KLP-në dhe KLGJ-në për korrupsion në proceset e transferimit të prokurorëve dhe gjy [...]
Trimëri nga Kalaja “e pamposhtur” e  Berishës:  Mbroni familjen dhe pronën me vepra,  edhe me gjak po u desht, merrini zvarrë! Unë isha vetëm e nuk i lejova 50 policë  të më…

Trimëri nga Kalaja “e pamposhtur” e Berishës: Mbroni familjen dhe pronën me vepra, edhe me gjak po u desht, merrini zvarrë! Unë isha vetëm e nuk i lejova 50 policë të më…

Adriana Kalaja, anëtare e kryesisë së Partisë Demokratike, ka shpërndarë një reagim në rrjetet sociale, duke iu drejtuar mbështetësve të opozitës me t [...]
“Vetëm në Shqipëri ndodh që një deputet i opozitës është i pasur dhe me vila”

“Vetëm në Shqipëri ndodh që një deputet i opozitës është i pasur dhe me vila”

Ditën e djeshme, u konstitua Kuvendi i Shqipërisë, ku deputetët u betuan për mandatin 4-vjeçar. Ndërsa sërish opozita protestoi në Parlament, teksa li [...]
Evi Kokalari i drejtohet Berishës: “Je hipokrit, mos e përmend kurrë Charlie Kirk”

Evi Kokalari i drejtohet Berishës: “Je hipokrit, mos e përmend kurrë Charlie Kirk”

Aktivistja shqiptaro-amerikane, Evi Kokalari, ka reaguar me tone të ashpra ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha, pas deklaratës së këtij të fundit për [...]
A e dini ç’është “Alegoria e Shpellës së Platonit”?

A e dini ç’është “Alegoria e Shpellës së Platonit”?

Ndoshta alegoria më e famshme në filozofi është Alegoria e Shpellës së Platonit, në të cilën Platoni, nëpërmjet Sokratit, krahason njerëzit të cilëve [...]
“Tronditet” qeveria Rama 4 nga Sonila i Becchetit!  Më bezdis shumë që shqiptarët janë kaq pasivë, ndjeva zero emocion nga qeveria e re!

“Tronditet” qeveria Rama 4 nga Sonila i Becchetit! Më bezdis shumë që shqiptarët janë kaq pasivë, ndjeva zero emocion nga qeveria e re!

Sonila Meço thotë se bezdiset shumë që shqiptarët janë kaq pasivë. Ajo shprehet se ata janë kthyer në spektatorë të një shou të ofruar nga Rama. [...]
Trump hesht, ndërsa Putin dhe Netanyahu kalojnë çdo cak

Trump hesht, ndërsa Putin dhe Netanyahu kalojnë çdo cak

Donald Trump, i cili vazhdon të mburret për aftësinë e tij të jashtëzakonshme për të kontrolluar liderët botërorë dhe për të zgjidhur konfliktet më të [...]
Rama do sistem gjysmë-presidencial. Përgjegjësinë penale e mban kryeministri, jo Diella!

Rama do sistem gjysmë-presidencial. Përgjegjësinë penale e mban kryeministri, jo Diella!

Ish-deputeti Enkelejd Alibeaj tha se Edi Rama mund të ndryshojë sistemin kushtetues në Shqipëri, duke e kthyer në gjysmë-presidencial, ku kreu i shtet [...]
VIDEO/ Opozita tregoi se nuk ka nxjerr asnjë mësim nga rezultati i 11 Majit …me apo pa Saliun është “Sali”

VIDEO/ Opozita tregoi se nuk ka nxjerr asnjë mësim nga rezultati i 11 Majit …me apo pa Saliun është “Sali”

Nisja e sezonit të ri parlamentar evidentoi problemet e vjetra të opozitës shqiptare. Ndonëse në 11 Maji mori rezultatin e saj më të dobët, shfaqja e [...]
Kompleks i ri për Kuvendin e Shqipërisë – Nga shtesat në godinën ekzistuese, te shembja e Piramidës. Cilët kanë qenë projektet e mëparshëm?

Kompleks i ri për Kuvendin e Shqipërisë – Nga shtesat në godinën ekzistuese, te shembja e Piramidës. Cilët kanë qenë projektet e mëparshëm?

Kuvendi i Shqipërisë i ushtron funksionet e tij në dy ndërtesa, njëra që ndodhet në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” e cila shërben si Kryesi e Kuvendi [...]
1 124 125 126 127 128 1,753 1260 / 17527 POSTS