Category: Debat

1 122 123 124 125 126 1,622 1240 / 16218 POSTS
Meta i “dehur” nga ajri i qelisë: Do marrim 84 mandate (sondazhet e nxjerrin partinë e tij 1 %)

Meta i “dehur” nga ajri i qelisë: Do marrim 84 mandate (sondazhet e nxjerrin partinë e tij 1 %)

Presidenti i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka përcjellë një mesazh audio nga qelia, ku shprehet i bindur se opozita ka një rrugë të qartë për të rrëzuar [...]
Muli kërkon të gjejë kush ka spiunuar për mesazhin e Doktorit

Muli kërkon të gjejë kush ka spiunuar për mesazhin e Doktorit

Doktori shpërndau dje në mbrëmje një mesazh për shtabin e fushatës, ku këshillonte të gjithë kandidatët që të merren me programin e PD-së dhe që vetëm [...]
Emigrantët sollën në atdhe gati 1 miliardë euro! Remitancat thyejnë rekord historik: Rritja në vitin 2024 vlerësohet në 12.6%

Emigrantët sollën në atdhe gati 1 miliardë euro! Remitancat thyejnë rekord historik: Rritja në vitin 2024 vlerësohet në 12.6%

Dërgesat e emigrantëve kanë shënuar rekord të ri absolut gjatë vitit të kaluar, prej gati 1 miliardë eurosh, tregojnë shifrat më të fundit nga "Banka [...]
Kush harron çdo gjë meriton! Ja gjëmat që i ka sjellë Berisha Shqipërisë sa herë ka ardhur në pushtet: Mars ’97-ta në kujtimet e gazetarit grek: Hapja e depove dhe lufta Veri- Jug

Kush harron çdo gjë meriton! Ja gjëmat që i ka sjellë Berisha Shqipërisë sa herë ka ardhur në pushtet: Mars ’97-ta në kujtimet e gazetarit grek: Hapja e depove dhe lufta Veri- Jug

’97 në kujtimet e gazetarit grek. Hapja e depove dhe lufta veri- jug Media greke “Protothema”, ka publikuar pjesë nga libri i gazetarit grek Stavro [...]
LaCivita nuk po shfaqet më në Shqipëri për shkak të impenjimit me drejtësinë në SHBA

LaCivita nuk po shfaqet më në Shqipëri për shkak të impenjimit me drejtësinë në SHBA

Kris LaCivita nuk qenka me pushime dhe e paska një arsye pse ka lënë vetëm Berishën në Shqipëri. Gazeta New York Times shkruan se ish konsulenti i Tra [...]
Kallëzimi i dytë për Berishën në SPAK! Familja Haklaj: Pse drejtësia nuk po lëviz?

Kallëzimi i dytë për Berishën në SPAK! Familja Haklaj: Pse drejtësia nuk po lëviz?

Djali i Elez Haklajt një prej vëllezërve të Fatmir Haklajt, që është vrarë gjatë një prite në një ngjarje pa autor ka dërguar një mesah ekskluziv për [...]
“Thyej kafka për një fjalë, s’guxon kush para me më dalë”! Berisha sfidon Ramën e Bashën

“Thyej kafka për një fjalë, s’guxon kush para me më dalë”! Berisha sfidon Ramën e Bashën

Sali Berisha ka vendosur të përfshihet në “luftën” me video mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës. Por ndryshe nga këta të fundit, që i drejtohen me iron [...]

Sali Berisha ka vendosur të përfshihet në “luftën” me video mes Edi Ramës dhe Lulzim Bashës. Por ndryshe nga këta të fundit, që i drejtohen me iron [...]
Urrej t’i shpëtoj europianët”! Grupi i “luftës” i Donald Trump shfaq hapur urrejtjen për Europën

Urrej t’i shpëtoj europianët”! Grupi i “luftës” i Donald Trump shfaq hapur urrejtjen për Europën

Në një rrjedhje të fundit të mesazheve private nga një grup në aplikacionin Signal, anëtarët kryesorë të administratës së presidentit amerikan Donald [...]
Berisha “çan rrethimin” amerikan në …Greqi, me një ftesë nga Beleri në Tiranë

Berisha “çan rrethimin” amerikan në …Greqi, me një ftesë nga Beleri në Tiranë

Nga Mero Baze Dikur, në fillim të viteve ’90, ceremonia e Ambasadës Greke për Festën Kombëtare ka qenë shumë e rëndësishme. Rradha për të hyrë zgja [...]
1 122 123 124 125 126 1,622 1240 / 16218 POSTS