Category: Debat
Si po armatoset Shqipëria “deri në dhëmb”? Ministri Hasani zbulon detajet, ja sa po shpenzojmë për mbrojtjen
Ministri i Jashtëm Igli Hasani tha në A2 CNN se jetojmë në kohë interesante, kur u pyet mbi “krisjen” e raporteve të Aleancës Euroatlantike, ku Shqip [...]
Rama surprizohet nga ikona e Juventusit në Milano, Tacchinardi ngjitet në podium dhe i bën dhuratën e veçantë
Ish-mesfushori i kombëtares italiane dhe Juventusit, Aalessio Tacchinardi, i ka bërë një surprizë Edi Ramës teksa ky i fundit u ngjit një podium për t [...]
Rama ironizon “partitë e vogla”: Ai që s’ka gjë në dorë të fal dhe Milanon!
Kryeministri Edi Rama, në takimin e tij me emigrantët në Milano, ironizoi partitë e vogla, duke thënë se “ata që s’kanë gjë në dorë, premtojnë dhe Mil [...]
“Në radhë si italianë, jo si të huaj”! Rama: Pasaporta europiane njeh automatikisht pensionet, u morëm vesh me “motrën” time në Romë
Gjatë takimit me emigrantët shqiptarë në Milano, kryeministri Edi Rama njoftoi finalizimin e marrëveshjes për njohjen e pensioneve mes Shqipërisë dhe [...]
Nis takimi në Milano, emigrantët mirëpresin kryeministrin Rama
Nis takimi i kryeministrit Edi Rama me emigrantët shqiptarë në Milano, i cili po zhvillohet në Centro Congressi.
Ky është takimi i dytë në Milano i [...]
Richard Grenell për Gjykatën Speciale anti UÇK: T’i ndalohet financimi, është një bandë krejt politike!
Emisari special i presidenti amerikan Donald Trump, Richard Grenell ka kërkuar ndalimin e financimit për Gjykatën Speciale. Në një postim në rrjete so [...]
“Bufi & Tiku drejt bashkimit”! Rama ironizon me videon komike të radhës, Berisha-Lapajt: Duhet të bëjmë planin madhështor të vjedhjes së zgjedhjeve! Lulzim Brava ti je një rast i pashpresë
Kryeministri Edi Rama ka publikuar puntatën më të re të ‘serialit’ satirik “Bufi & Tiku drejt ribashkimit”, ku në një skenar humoristik dhe ironik [...]
FOTOLAJM/ Rama: Voto 5, ta bëjmë së bashku Shqipërinë Zonjë të familjes së bashkuar evropiane
Kryeministri Edi Rama ka bërë sërish thirrje për të votuar numrin 5 në fletën e votimit më 11 Maj.
Në një foto që ka ndarë në rrjete sociale, të sh [...]
Lorenca Vangjeli dikur: Berisha pëballë Ramës si telefoni Nokia kundër Iphone! Saliu i vjedh shprehjen: Edi Rama me mue si Nokia me Iphonin
Rama nuk ka mëshirë. Edhe pse nuk është etike, ai përmend vazhdimisht pikën më të dobët të Sali Berishës që është mosha e tij biologjike.
Por në n [...]
Beteja për votat e 11 majit spostohet në veri të Italisë! Rama sot në 15:00 takim me shqiptarët në Milano, një orë më pas Berisha në Breshia
Nga e hëna, shqiptarët e Greqisë dhe Italisë do të jenë të parët që do të marrin fletët e votimit dhe do të kenë mundësinë të votojnë me herët se të t [...]