Category: Debat

1 123 124 125 126 127 1,622 1250 / 16218 POSTS
“Luli ishte kukulla e bufit të kënetës, por…”, Rama: Opozita, penguesi më i madh i reformës në drejtësi! Dolën me çadra në shesh dhe kërcënuan me bojkot zgjedhjesh

“Luli ishte kukulla e bufit të kënetës, por…”, Rama: Opozita, penguesi më i madh i reformës në drejtësi! Dolën me çadra në shesh dhe kërcënuan me bojkot zgjedhjesh

Kryeministri Edi Rama në komunikimin e sotëm me qytetarët në “Sy m’sy” u ndal tek reforma në drejtësi dhe deklaratat e kreut të PD Sali Berisha se do [...]
BE miraton sot fondet nga Plani i Rritjes për Shqipërinë, Rama: Përmbushëm detyrat! Tregues që po ecim shpejt drejt integrimit

BE miraton sot fondet nga Plani i Rritjes për Shqipërinë, Rama: Përmbushëm detyrat! Tregues që po ecim shpejt drejt integrimit

Bashkimi Eurpopian miratoi ditën e djeshme fondet e parafinancimit për Maqedoninë e Veriut, ndërsa e njëjta pritet të kryhet sot për Shqipërinë. Ko [...]
Çfarë kllouni! Rugova kishte prerë çdo kontakt me të por Berisha flet me shallin e Rugovës në qafë: Zgjodhi rrugën paqësore për të mundur një regjim

Çfarë kllouni! Rugova kishte prerë çdo kontakt me të por Berisha flet me shallin e Rugovës në qafë: Zgjodhi rrugën paqësore për të mundur një regjim

Sali Berisha e ka cilësuar ish-presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova, jo vetëm si një lider vizionar, por dhe i vetmi politikan që sa ç’ishte lider, a [...]
Berisha përfshihet në ‘serialin’ Rama-Basha, publikon video me fjalor banal! Nuk harron as Yuri Kim

Berisha përfshihet në ‘serialin’ Rama-Basha, publikon video me fjalor banal! Nuk harron as Yuri Kim

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, është futur ditën e sotme në serialin ‘Rama-Basha’ në një video të publikuar në rrjetet sociale, ku përd [...]
Monika uron ish burrin për ditëlindje: Dëshiroj që dhuratën më të bukur këtë vit ta marrësh më 11 maj! Vota për ty, mundësi ndryshimi për Shqipërinë

Monika uron ish burrin për ditëlindje: Dëshiroj që dhuratën më të bukur këtë vit ta marrësh më 11 maj! Vota për ty, mundësi ndryshimi për Shqipërinë

Monika Kryemadhi, ka uruar sot Ilir Metën me rastin e 56-vjetorit të lindjes. Teksa ka shpërndarë një foto të Metës, Kryemadhi nuk ka ngurruar të [...]
Ironizon sërish Rama, ndan videon ku Basha ha byrek dhe Berisha pulë: Program gojëhapur, jo shaka! Lum kush voton për ta

Ironizon sërish Rama, ndan videon ku Basha ha byrek dhe Berisha pulë: Program gojëhapur, jo shaka! Lum kush voton për ta

Kryeministri Edi Rama ka ironizuar sërish PD marrë shkas nga akuzat e kësaj të fundit se shqiptarët janë në varfëri. Kreu i qeverisë ka ndarë një vide [...]
LaCivita është “zhdukur” që nga 10 shkurti, Berisha: Flas me të në telefon

LaCivita është “zhdukur” që nga 10 shkurti, Berisha: Flas me të në telefon

Që prej prezantimit më 10 shkurt të Chris LaCivita si këshilltar për fushatën e Partisë Demokratike, ky i fundit është zhdukur nga skena. Vetë Sali [...]
Rama: Më ftuan për darkë mbrëmë 100 të rinj të FPD, por u bënë sot shënjestër e një sulmi nga këneta!

Rama: Më ftuan për darkë mbrëmë 100 të rinj të FPD, por u bënë sot shënjestër e një sulmi nga këneta!

Kryeministri Edi Rama ka përshkruar mbrëmjen e kaluar si një nga ditët më të këndshme të jetës së tij politike, pasi 100 të rinj të Forcës për Paqe dh [...]
Foto me Veliajn “djeg” gjyqtarin! Kandidatët për në SPAK kërkojnë të rishikohet ligji për institucionet e posaçme

Foto me Veliajn “djeg” gjyqtarin! Kandidatët për në SPAK kërkojnë të rishikohet ligji për institucionet e posaçme

Skualifikimi nga gara për në gjykatën antikorrupsion i gjyqtarit Gerd Hoxha, për shkak të një fotografie me kryebashkiakun Erion Veliaj shkrepur në nj [...]
Në Shqipëri mbi 11 mijë të huaj të punësur në treg, 5 mijë vende pune të lira edhe për emigrantët

Në Shqipëri mbi 11 mijë të huaj të punësur në treg, 5 mijë vende pune të lira edhe për emigrantët

Zyrtarisht në vitin që lamë pas mbi 11 mijë shtetas të huaj u bënë pjesë e tregut të punës në Shqipëri. Shifra i korrespondon lejeve unike që jepen pë [...]
1 123 124 125 126 127 1,622 1250 / 16218 POSTS