Category: Debat

1 126 127 128 129 130 1,622 1280 / 16219 POSTS
E përgënjeshtron Berishën: S’ka bllokim negociatash! 2 grupkapitujt e tjerë hapen në javët e ardhshme

E përgënjeshtron Berishën: S’ka bllokim negociatash! 2 grupkapitujt e tjerë hapen në javët e ardhshme

Komisioni Europian ka konfirmuar se nuk ka asnjë bllokim në procesin e negociatave të anëtarësimit me Shqipërinë, duke përgënjeshtruar kështu Sali Ber [...]
Rama: PD e 2021 e drejtuar nga Basha më e forta që kam parë, Berisha në krye të ‘Estradës së Ballshit’! Këneta nuk rritet më, harroje

Rama: PD e 2021 e drejtuar nga Basha më e forta që kam parë, Berisha në krye të ‘Estradës së Ballshit’! Këneta nuk rritet më, harroje

Takimin 'celulë më celulë' Kryeministri Edi Rama e pati mbrëmjen e sotme me shtabin elektoral të PS-së së njësisë nr 2, në Tiranë. Duke analizuar kun [...]
SPAK heton Veliajn për përdorimin e celularit për pak minuta në furgonin e policisë, por pse Berisha u fal kur ndërtoi për një vit një studio televizive në arrest shtëpie?

SPAK heton Veliajn për përdorimin e celularit për pak minuta në furgonin e policisë, por pse Berisha u fal kur ndërtoi për një vit një studio televizive në arrest shtëpie?

Kur bëhet fjalë për çështjen ndaj Erion Veliajt, SPAK ka qenë më “katolik se Papa” sa i përket ashpërsisë në zbatimin e masës së sigurisë. Këtë të enj [...]
Juristi Kara: S’di si rri Jozefina nën hyqmin e Mulit! Zot na rujt mendt e kokës!

Juristi Kara: S’di si rri Jozefina nën hyqmin e Mulit! Zot na rujt mendt e kokës!

Juristi Romeo Kara në 'Studio Live' tha se Berishës i intereson koalicioni me Metën. Duke komentuar rolin e Flamur Nokës Romeo Kara tha se nuk e di s [...]
VIDEO/ Sot ankohet se Meta është i burgosur politik, por ja çfarë thoshte Berisha 4 vite më parë për dosjen e tij

VIDEO/ Sot ankohet se Meta është i burgosur politik, por ja çfarë thoshte Berisha 4 vite më parë për dosjen e tij

Pak kohë më parë, Berisha ka pranuar të vërtetën e Edi Ramës për dosjen e Ilir Metës, duke sqaruar detaje të komunikimit të kryeminstrit me ish-aleati [...]
Rama ironizon një nga fjalimet e Berishës me videon me bufat: Muhabet kënete!

Rama ironizon një nga fjalimet e Berishës me videon me bufat: Muhabet kënete!

Kryeministri Edi Rama ka ironizuar përsëri me një video-postim në Facebook, kreun e PD-së, Sali Berisha. Ai ka publikuar një video të tre bufave, k [...]
Hilja e PD: Kandidatët e saj regjistrohen nën siglën e partive aleate për të siguruar fondet parlamentare, pa pasur deputetë në parlament

Hilja e PD: Kandidatët e saj regjistrohen nën siglën e partive aleate për të siguruar fondet parlamentare, pa pasur deputetë në parlament

Partia Demokratike ka dorëzuar listat zyrtare në KQZ, ku në dokumentin përkatës disa nga kandidatët e saj të listës së mbyllur figurojnë të regjistrua [...]
“Luftë” me Ramën për emërimet dhe shkarkimet nga Bashkia? Reagon Erion Veliaj: Me Ramën kam vetëm mall të takohem

“Luftë” me Ramën për emërimet dhe shkarkimet nga Bashkia? Reagon Erion Veliaj: Me Ramën kam vetëm mall të takohem

Kryebashkiaku Erion Veliaj ka reaguar pas raportimeve se mes tij dhe Ramës ka plasur “lufta” për emërimet dhe shkarkimet në Bashkinë e Tiranës. “U [...]
Ilir Meta në delir: Shqipëria Madhështore fiton 84 mandate! Do t’i japim PD-së edhe 2 mandate, që s’i merrte dot pa PL!

Ilir Meta në delir: Shqipëria Madhështore fiton 84 mandate! Do t’i japim PD-së edhe 2 mandate, që s’i merrte dot pa PL!

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka nisur fushatën elektorale, ndonëse ndodhet pas hekurave me akuza nga SPAK për korrupsion, duke u shprehur i bin [...]
“Gatuajnë thashethemnajën për Berishën”! Dash Sula flet me emra, tregon prapaskenat e PD-së në WhatsApp: Të luash mendsh, shkruajnë në 6 të mëngjesit për…

“Gatuajnë thashethemnajën për Berishën”! Dash Sula flet me emra, tregon prapaskenat e PD-së në WhatsApp: Të luash mendsh, shkruajnë në 6 të mëngjesit për…

Dashnor Sula pasi u la jashtë listës së PD-së për zgjedhjet e 11 Majit reagoi ashpër ndaj Sekretarit të Përgjithshëm të partisë, Flamur Noka dhe Alban [...]
1 126 127 128 129 130 1,622 1280 / 16219 POSTS