Category: Debat

Ekstremistët francezë në PE, kërkojnë pezullimin e lëvizjes së lirë të shqiptarëve në BE. Komisioneri Varhelyi iu “tregon vendin”
Me afrimin e shtatorit janë rikthyer edhe zërat në Parlamentin Europian, që i bëjnë thirrje Komisionit Europian të shqyrtojë mundësinë e pezullimit të [...]

Topalli: Faleminderit demokratëve për kandidimin, komisioni truk i Bashës. Partitë duhet të çlirohen nga kryetarët dështakë e dezertorë
PD mbyll fazën e parë të përzgjedhjes së kandidaturave për deputetë e kryebashkiakë. Komisioni i Vlerësimit mbylli sot edhe dy qarqet e fundit, Tiranë [...]

“Kthehu në PD se ata më duken si kryetar kooperative”, Majlinda Bregu i përgjigjet kërkesës së demokratëve
Aktualisht, sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal Majlinda Bregu një ndër figurat më të njohura për kontributin e saj në Parti [...]

12 milje në Detin Jon do i kalojnë Greqisë? Reagon për herë të parë kryeministri Rama
Dje u përfol në media se ministri i Jashtëm grek, Nikos Dendias, është shprehur në parlamentin helen se shumë shpejt Greqia do të ketë mundësinë për t [...]

Është e drejta e Greqisë të zgjeroi ujërat e saj territoriale 12 milje ne Detin Jon! Mjeku popullor i preshit, derdh lot për rrëzimin nga Kushtetuesja të shitjes së detit nga Saliu dhe Luli: Edi Rama na prishi marveshjen më të mirë duke blerë Gjykatën Kushtetuese
Doktor preshi bëhet dhe doktor i politikës së jashtme duke na kujtuar se dikur ka qenë dhe minist♪r i jashtë dhe duke na tmerruar kur mendojmë se poli [...]

Paralajmërimi ‘bombë’ i Kreshnik Spahiut: Ja pse më shkarkuan nga KLD. Ju tregoj lëvizjen e parë që do të bëjë Basha si kryeministër
Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu shprehet qeveria greke ka të “drejtë” që do zgjerohet 12 milje duke marrë nga deti Jon pasi ka zyrtarish [...]

Skandal! Kryemadhi “argëtohet” me fëmijët e hallexhijve duke u gatuar sufllaqe në Jalë, pjellat e saj hanë miliona çdo ditë në shkollat anglez
Pavarësisht situatës së koronavirusit LRI si çdo vit është mbledhur në kampin në Jalë. Pikërisht në këto pushime nuk ka munguar as kryetarja e LSI, Mo [...]

Reforma në drejtësi në dorë të ndërkombëtarëve: EURALIUS mbi 30 rregullore e akte të hartuara për KLGJ, KLP e KED!
Ndërkombëtarët duket se kanë marrë në dorë reformën në drejtësi. Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Europian janë investuar fuqishëm në vend [...]

Covid-19 në Shqipëri sot: Regjistrohen 154 raste të reja dhe 5 viktima gjatë 24 orëve të fundit
Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 870 testime, nga ku 154 kanë rezultuar pozitivë.
Pavarësisht përpjekjes së stafit mjekësor, kanë humbur jetën 5 [...]
“Të kujton Jovan Bregun”, Petro Koçi del me deklaratën e fortë për Sali Berishën: Është fatkeqësi që nuk ka dhënë llogari për thirrjet e armatosura, tërheqjet zvarrë…
Zv.ministri i Mbrojtjes, Petro Koçi e krahason ish-kryeministrin Berisha me Jovan Bregun, por në funksionin e magazinierit të revolucioneve.
Nisur [...]