Category: Debat

1 1,275 1,276 1,277 1,278 1,279 1,624 12770 / 16235 POSTS
Berisha-Meta-Basha tre avokatët e shitjes së detit, PS e kundërshtoi paktin në vitin 2009, nuk do ketë ripërsëritje

Berisha-Meta-Basha tre avokatët e shitjes së detit, PS e kundërshtoi paktin në vitin 2009, nuk do ketë ripërsëritje

Sekretari i Përgjithshëm i PS, Taulant Balla ka reaguar ditën e djeshme lidhur me zgjerimin detar me 12 milje të Greqisë në detin Jon, ku ka kujtuar s [...]
Refuzoi rikthimin në parti, vjen reagimi i parë për Jozefina Topallin nga PD-ja

Refuzoi rikthimin në parti, vjen reagimi i parë për Jozefina Topallin nga PD-ja

Komisioni i Vlerësimit në PD, ka përfunduar fazën e parë të përzgjedhjes së kandidatëve për deputet dhe kryetar bashkie në zgjedhjet e ardhshme. i Anë [...]
Rama takim me sekretarin e shtetit të SHBA-së në Vjenë, reagon ambasadorja Yuri Kim

Rama takim me sekretarin e shtetit të SHBA-së në Vjenë, reagon ambasadorja Yuri Kim

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, Yuri Kim ka vlerësuar iniciativën e Edi Ramës, në cilën e kreut të OSBE-së, për zgjidhur [...]
Ish-ambasadori i SHBA në Tiranë: Vajza më pyet kur do kthehemi në Shqipëri?

Ish-ambasadori i SHBA në Tiranë: Vajza më pyet kur do kthehemi në Shqipëri?

Ish-ambasadori amerikan në Shqipëri, Aleksandër Arvizu ka dhënë një mesazh për të rinjtë e LSI që ndodhen si çdo verë në Jalë. Ai thotë se këto jan [...]
“Heroi” i Nikoll Lesit patriot i madh…grek!  Kur Ilir Meta u dekorua nga parlamenti grek me “Kryqin e Artë” për “kontribut të shquar në shërbim të Greqisë dhe përhapjes së helenizmit në botë”

“Heroi” i Nikoll Lesit patriot i madh…grek! Kur Ilir Meta u dekorua nga parlamenti grek me “Kryqin e Artë” për “kontribut të shquar në shërbim të Greqisë dhe përhapjes së helenizmit në botë”

Presidenti Ilir Meta, në kohën kur ishte kryetar Kuvendi është dekoruar nga parlamenti grek me “Kryqin e Artë”. Një medalje që i është dhënë me mot [...]
Grida Duma sjell të rinjtë e Xhelal Mziut nga Kamza  për të protestuar për shkollën “Sami Frashëri” në qendër të Tiranës

Grida Duma sjell të rinjtë e Xhelal Mziut nga Kamza për të protestuar për shkollën “Sami Frashëri” në qendër të Tiranës

Pas deklaratës së bërë sot nga ish – deputetja e Partisë Demorkatie, Grida Duma, përpara shkollës “Sami Frashëri” duket se fshihen të rinj demokratë d [...]
Kufiri detar, shkarkimi i Meçollarit dhe emërimi i Hajnajt në BKH sjellin ndryshime në grupin e negociatorëve, presidenti duhet të autorizojë Ramën

Kufiri detar, shkarkimi i Meçollarit dhe emërimi i Hajnajt në BKH sjellin ndryshime në grupin e negociatorëve, presidenti duhet të autorizojë Ramën

Greqia dhe Shqipëria pritet të rifillojnë bisedimet për kufirin detar. Athina po këmbëngul fort kohët e fundit dhe në vjeshtë debatit pritet të rihape [...]
Myslim Murrizi: Ja cili do të jetë objekti i punës në Këshillin Politik, nga ndarja e rajoneve te pragu, 3 emrat që do më bashkohen në partinë e re

Myslim Murrizi: Ja cili do të jetë objekti i punës në Këshillin Politik, nga ndarja e rajoneve te pragu, 3 emrat që do më bashkohen në partinë e re

Diskutimet në Këshillin Politik për Kodin Zgjedhor pritet që të fillojnë gjatë muajit shtator. Në fund të muajit korrik në përfundim të sesionit, opoz [...]
“Territoret shqiptare në Greqi”, Athina ankohet për Shqipërinë në Komisionin Europian: Duhet të ndryshojnë urgjentisht librat e historisë dhe gjeografisë

“Territoret shqiptare në Greqi”, Athina ankohet për Shqipërinë në Komisionin Europian: Duhet të ndryshojnë urgjentisht librat e historisë dhe gjeografisë

Greqia akuzon Shqipërinë se nuk po zbaton një marrëveshje për ndryshimin e teksteve në librat e gjeografisë dhe të historisë, duke vazhduar të kultivo [...]
“Greqia merr 12 milje nga deti Jon”! Reagon zv.kryeministri: Mos bëni histeri, s’na ka pushtuar askush! Kohë më parë ra si antikushtetuese një marrëveshje e një pushteti të degraduar

“Greqia merr 12 milje nga deti Jon”! Reagon zv.kryeministri: Mos bëni histeri, s’na ka pushtuar askush! Kohë më parë ra si antikushtetuese një marrëveshje e një pushteti të degraduar

Zv.kryeministri Erion Braçe ka reaguar lidhur me projektligjin e Greqisë për zgjerimin me 12 milje në detin Jon. Me anë të një statusi në rrjetet e [...]
1 1,275 1,276 1,277 1,278 1,279 1,624 12770 / 16235 POSTS