Category: Debat

PD goditje Dules dhe Idrizit, baza propozon për deputetë përfaqësues të komunitetit grek dhe çam, sfumohen PDIU dhe PBDNJ
Pavarësisht se janë bashkë në koalicionin opozitar, Partia Demokratike duket se nuk ja ka besën Partisë për Drejtësi Integrim dhe Unitet dhe Partisë B [...]

Berisha në ekstazë për akuzat ndaj Thaçit, Fatos Klosi: I qëndron besnik Millosheviçit, asnjëherë nuk e ka dashur Kosovën
Sali Berisha është shfaqur tejet i ekzaltuar në lidhje me aktakuzën që zyra e Prokurorit të Specializuar ka dorëzuar ndaj presidentit kosovar, Hashim [...]

Berisha harron se çfarë i ka bërë Kosovës! Kërkon me insistim dënimin e Thaçit, si akuzuesin kryesor të tij, sulmon Ramën përçart me paranojat e moshës dhe të frikës: Rama në Prishtinë, sepse duan të shkatërrojnë Gjykatën Speciale
Ish-kryeministri Sali Berisha nëpërmjet një postimi në Facebook, ka reaguar në lidhje me vizitën e kreut të qeverisë Edi Rama në Kosovë.
Sipas Beri [...]

Habit Salianji: Kurrë s’e kisha parë Korçën ashtu, të përmalluar për Lulin! Qytetarët me padurim prisnin Bashën, vërshuan rrugëve
Ish-deputeti i PD Ervin Salianji thotë se qytetarët korçarë sot kanë pritur me padurim Lulzim Bashën dhe kanë vërshuar rrugëve për t’i shprehur kreut [...]

A është pjesë e sektit Dëshmitarët e Jehovait “etaloni” parlamentit Shqiptarë Nard Ndoka?! Mbrojtës qesharake dhe me pasion
Kreu dhe anëtari vetem i Partisë Demokristiane Nard Ndoka që askush nuk e kupton se kë përfaqëson dhe përse ka kaq vite që uzurpon karrigen e një de [...]

“Policia i di të gjitha”! Vjen paralajmërimi i fortë i Ramës për këdo që është i prekur nga Covid-19 në Shqipëri (Video)
Kryeministri Rama shprehet se kushdo që është i prekur nga Covid-19 nuk duhet të thyejë rregullat dhe karantin.
Duke publikuar pamjet nga kontrolle [...]

“Spurdhjaku” që do të bëhet kryeministër! Murrizi i “përvishet” Bashën: Nuk kam luatjur kurrë bixhoz! Nuk kam kunat të pasur që të më shlyejë borxhet
Nuk kam luatjur kurre bixhoz sepse nuk kam kunat te pasur qe te me shlyej borxhet. Kunati im nuk eshte milioner por VETERINER dhe punon tek nje kompan [...]

Kllounada e “babait” të PD Luli Basha me Covid-19: Në kohën e karantinës thërriste”dilni”, sot: “Mbrohuni” vetë nga virusi, qeveria është dorëzuar!
Lulzim Basha, u bëri thirrje qytetarëve që të marrin vetë masa për t’u mbrojtur nga koronavirusi, pasi qeveria, sipas tij, është dorëzuar.
Nga Pogr [...]

“Rama shton numrin e të prekurve nga Covid-19 nga frika e shtatorit”! Teori konspiartive nga lehsi Lesi, që ka 7 vjet që shikon ëndërra “revolutionare”… se si opozita e rrugës rrëzon Edi Ramën!
Në kohë të tilla në të cilat po jetojmë, teoritë konspirative janë me shumicë dhe shpesh bëhen edhe të besueshme.
Pas shtimit të përditshëm të rast [...]

“Ue ue ue nevriku, si tha”, Braçe publikon pamjet e Bashës nga Pogradeci: Çfarë duhet të bëjë qeveria me këtë budalla, ta arrestojë?
Zëvendës kryeministri, Erion Braçe, në një postim në mediat sociale ka reaguar ashpër kundër kreut të opozitës, Lulzim Basha. Braçe ka postuar fotot e [...]