Category: Debat

1 1,311 1,312 1,313 1,314 1,315 1,624 13130 / 16231 POSTS
Zhvillimet e fundit në Shqipëri: Çfarë do të ndodhë nesër në komisionet parlamentare të PE?!

Zhvillimet e fundit në Shqipëri: Çfarë do të ndodhë nesër në komisionet parlamentare të PE?!

Kryetari i komisionit parlamentar për Marrëdhëniet me Jashtë në Parlamentin Evropian David McAllister ka njoftuar se ditën e nesërme, data 22 qershor, [...]
Kreshnik Spahiu nxjerr pamjet e Ilir Metës që qarkulluan me shpejtësi: Ky s’ka me çfarë merret tjetër!

Kreshnik Spahiu nxjerr pamjet e Ilir Metës që qarkulluan me shpejtësi: Ky s’ka me çfarë merret tjetër!

Ilir Meta e ka mbyllur ditën e djeshme në bregdet duke bërë 26 kilometra vrap para perëndimit të diellit. Me bluzën dhe shallin e Celtic, Meta thotë s [...]
Rrethana aksidentale politike vuri Bashën përball Ramës! Teza e re e “normalitetit” të Bashës, si qëndron përballë “anormalitetit” të Ramës?!

Rrethana aksidentale politike vuri Bashën përball Ramës! Teza e re e “normalitetit” të Bashës, si qëndron përballë “anormalitetit” të Ramës?!

Në një përprekje të sforcuar për kurimin e njëherësh stisjen e një imazhi të ri, ku një vend zë dhe garderoba, kreu i opozitës Lulzim Basha po vetëpre [...]
Grida Duma: Kam kuptuar se shqiptarët po presin me padurim Bashën kryeministër, ai po shkëlqen këto kohë! Ish deputetja mos e ka fjalën për xhelin dhe flokët e lyra?!

Grida Duma: Kam kuptuar se shqiptarët po presin me padurim Bashën kryeministër, ai po shkëlqen këto kohë! Ish deputetja mos e ka fjalën për xhelin dhe flokët e lyra?!

Ish-deputetja e PD-së, Grida Duma, ka thurur elozhe për kreun e PD, Lulzim Bashën. Në një intervistë në News 24, Duma u shpreh se PD-ja ka një plan [...]
Sonila Meço e “tmerruar”: Mirë që po izolon Shqipërinë nga Europa, po Rama po na izolon edhe vëllezërit Budina! Durohet kjo?!

Sonila Meço e “tmerruar”: Mirë që po izolon Shqipërinë nga Europa, po Rama po na izolon edhe vëllezërit Budina! Durohet kjo?!

Sonila Meço ka dy shqetësime. Sipas saj, Rama po na izolon nga Europa. Dhe si të mos mjaftojë kjo, ajo thotë se Rama ka vendosur të izolojë edhe vëlle [...]
Më në fund u “zbulua”: Rama paska bërë plane me Boltonin për ndarjen e Kosovës, jo me Trump-in!

Më në fund u “zbulua”: Rama paska bërë plane me Boltonin për ndarjen e Kosovës, jo me Trump-in!

Richard Grenell ka trazuar sërish ujëërat. I dërguari i posaçëm i Donald Trump, deklaroi një ditë më parë, se teza e shkëmbimit të kufijëve mes Kosovë [...]
Zhbllokohet procesi për shkarkimin e Metës: Venecia i hap rrugë komisionit hetimor! Deputetët e PS kërkojnë t’i shkohet deri në fund procesit

Zhbllokohet procesi për shkarkimin e Metës: Venecia i hap rrugë komisionit hetimor! Deputetët e PS kërkojnë t’i shkohet deri në fund procesit

Ashtu siç gazeta e paralajmëroi, Komisioni i Venecias zhvilloi dje mbledhjen, ndërsa ka dhënë opinionin përfundimtar për ngërçin e krijuar në Gjykatën [...]
Në doni besoni! Kreshnik Spahiu del me deklaratën e papritur: “Bashkimi Europian do shpërbëhet” përpara anëtarësimit të Shqipërisë…

Në doni besoni! Kreshnik Spahiu del me deklaratën e papritur: “Bashkimi Europian do shpërbëhet” përpara anëtarësimit të Shqipërisë…

Parlamenti Europian shpalli mbrëmjen e djeshme rezultatet e votimeve në tërësi për vendimet e tij, ku bën pjesë dhe rezoluta për “Ballkani Perëndimor“ [...]
“O qirje Vangjelis…”/ Artan Hoxha i përvishet keq Vangjel Dules: Mbani frymen njerez! Nëse një shqiptar do bënte këtë që bëre ti…pasojat do ishin fatale, nuk e zhbëni dot gjakun e …

“O qirje Vangjelis…”/ Artan Hoxha i përvishet keq Vangjel Dules: Mbani frymen njerez! Nëse një shqiptar do bënte këtë që bëre ti…pasojat do ishin fatale, nuk e zhbëni dot gjakun e …

Vangjel Dule, kreu i PBDNJ, mbrëmjen e djeshme në emisionin “Zonë e Lirë”, u pyet nga paneli i të ftuarve, lidhur me minioritetin grek në Shqipëri, i [...]
1 1,311 1,312 1,313 1,314 1,315 1,624 13130 / 16231 POSTS