Category: Debat

Edhe Budina i “madhi” i revoltuar: Më infektoi Rama, do të më v.rasë dhe të më i.zolojë me sëmundjen e koronavirusit
Vëllezërit Budina, më shume se sa për vaktin që janë të infektuar me koronavirus, janë të shqetësuar përse është bërë publik ky lajm.
Gjë që sipas [...]

Kreu i Urgjencës, Skënder Brataj: Njerëzit më thonë se e luajte bukur rolin si i sëmurë me Covid-19
Kreu i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj thotë se qytetarët janë tepër mosbesues ndaj pandemisë së koronavirusit për një sërë arsyesh.
Sipas tij, [...]

Një qytet-një aeroport: Për çfarë vlen aeroporti i Kukësit?
Kryeministri Edi Rama njofton sot se puna për aeroportin ndërkombëtar të Kukësit vazhdon me ritme të larta.
Me këtë rast ai përcjell pamje nga term [...]

Rama foli ashpër dje në mes të Kuvendit, deputet Maliqi i revoltuar: “Tani u hapën letrat,kam video.. do t’ia them të gjitha ballë përballë”
Deputeti i pavarur Lefter Maliqi i është përgjigjur Edi Ramës. Në një konferencë për mediat, Maliqi është treguar i ashpër me Ramën dhe tha se ka disa [...]

Zbulohen dy kompanitë e kunatit të Bashës/ Pazari 15 milionë euro për Reformën Zgjedhore
Diskutimet për Reforma Zgjedhore, duket se që në fillim nuk kanë pasur si qëllim zgjidhjen e një çështje, apo problematike, në interes të qytetarëve s [...]

Kur do të fillojë arrestimi i zyrtarëve të lartë të korruptuar si kusht i BE? Kryeministri Rama e thotë troç: S’jemi në 1945! Do ndodhë, por..
Kryeministri Edi Rama e cilësoi një prioritet luftën ndaj korrupsionit të zyrtarëve të lartë.
Gjatë prezantimit të kryenegociatorit të BE, Zef Mazi [...]

DEBATI/ A do ndërroni mendje dhe të kaloni me Ramën?! Kryemadhi: Vetëm nëse jam çmendur! Gazetari ia thotë troç: Jeni çmendur nja dy herë
Monika Kryemadhi tha sot në mrëmje se opozita do të shkojë e bashkuar në zgjedhje, duke iu referuar këtu marrëveshjes së nënshkruar më 23 prill mes pa [...]

Mendimi i Bamir Topit për “Zgjedhoren”: Sajesë politike për të futur sërish në lojë opozitën e larguar! Listat e hapura nuk i do as PS dhe as PD
“E di se çfarë po gatuhet, në çfarë kuzhine po gatuhet dhe çfarë gjelle do të hamë”, ishte mesazhi që ish presidenti Bamir Topi tha për marrëveshjen [...]

Valë e dytë e COVID-19? Xhaçka: Mesazh i qartë për gjithë botën, qytetarët nuk janë vetëm. NATO është në gatishmëri
Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, flet për valën e dytë të përhapjes së koronavirusit, duke thënë se forcat e NATO-s janë në gatishmëri.
Përmes n [...]

Kryemadhi “zbulon” hallin e saj: Çfarë të bëj se si shqiptarët që kanë ikur në emigracion të kthehen në Shqipëri?!
Monika Kryemadhi thotë se kryeministri Edi Rama po saboton qëllimisht miratimin e Reformës Zgjedhore, pasi pas miratimit të saj duhet të plotësohen 14 [...]