Category: Debat

1 1,313 1,314 1,315 1,316 1,317 1,624 13150 / 16231 POSTS
Edhe Besniku ngelet i partisë që ëndërron: Rama po i bën shantazh opozitës, Basha duhet të ndjekë skenarin maqedonas

Edhe Besniku ngelet i partisë që ëndërron: Rama po i bën shantazh opozitës, Basha duhet të ndjekë skenarin maqedonas

Besnik Mustafaj i ftuar në rubrikën ‘’Opinion’’ në News24 ka bërë me dije se Rama po i bën shantazh opozitës për marrëveshjen e Zgjedhores por ndërko [...]
Formula për KQZ-në, Këshilli Politik nuk gjen konsensus

Formula për KQZ-në, Këshilli Politik nuk gjen konsensus

Mbledhja e Këshillit Politik, e cila nisi rreth dy orë më parë për reformën zgjedhore ka përfunduar pa konsensus. Partitë politike nuk kanë gjetur [...]
Flet avokati pas shkarkimit të Fatmira Hajdarit: Për gruan e Azem Hajdarit e vështirë të stisen prova

Flet avokati pas shkarkimit të Fatmira Hajdarit: Për gruan e Azem Hajdarit e vështirë të stisen prova

Në studion e emisionit “Top Talk” drejtuar nga gazetari Denis Dyrnjaja, ishte i ftuar avokati Spartak Ngjela. Ditën e sotme Komisioni i Pavarur i Kual [...]
Spartak Ngjela: Hetimi për Metën do të vazhdojë, presidenti bëri autogol me shkarkimin e Dvoranit

Spartak Ngjela: Hetimi për Metën do të vazhdojë, presidenti bëri autogol me shkarkimin e Dvoranit

Gjatë një interviste në Top Channel, avokati Spartak Ngjela foli për shkarkimin e ish-anëtarit të Këshillit të Lartë Gjyqësor, Ardian Dvorani. Ndër [...]
Ilir Meta “hakmerret” ndaj Edi Ramës, i gëzohet fitores së Napolit ndaj Juventusit: I lumtur për Hysajn, pastë këmbën e mbarë edhe në Kombëtare

Ilir Meta “hakmerret” ndaj Edi Ramës, i gëzohet fitores së Napolit ndaj Juventusit: I lumtur për Hysajn, pastë këmbën e mbarë edhe në Kombëtare

Napoli ia doli të triumfojë përballë Juventusit ditën e djeshme në finalen e Kupës së Italisë, duke fituar kështu trofeun, që mungonte prej shumë vite [...]
Lleshaj përplaset me deputetin e opozitës: S’kam qenë kurrë kapter, kam qenë gjeneral!

Lleshaj përplaset me deputetin e opozitës: S’kam qenë kurrë kapter, kam qenë gjeneral!

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj është përplasur me deputetin e opozitës Halit Valteri i cili e ka cilësuar ministrin ‘kapter’. Lleshaj ndërk [...]
Balla publikon vendimin e gjykatës: “Basha ditën sulmon sipërmarrësit dhe natën ata firmosin kontrata me familjarët e tij”

Balla publikon vendimin e gjykatës: “Basha ditën sulmon sipërmarrësit dhe natën ata firmosin kontrata me familjarët e tij”

Kreu i grupit parlamentar, Taulant Balla ka sulmuar kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha se ky i fundit ditën sulmon sipërmarrësit dhe natën [...]
Rama replikon me Gjuzin dhe e thumbon deputetin: “S’ti heqim dot mustaqet, mos më ndërhy..”

Rama replikon me Gjuzin dhe e thumbon deputetin: “S’ti heqim dot mustaqet, mos më ndërhy..”

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur deputetes Rudina Hajdari pasi ajo i kujtoi premtimet nga foltorja e parlamentit për lista të hapura. Rama i k [...]
Rama ngre tonet ndaj opozitës së re: “Ju këtu keni ardhur nga listat e mbyllura,  ju jeni bijtë e mohuar të PD-së..”

Rama ngre tonet ndaj opozitës së re: “Ju këtu keni ardhur nga listat e mbyllura, ju jeni bijtë e mohuar të PD-së..”

Ndryshimi në sistemin Zgjedhor ka sjellë shumë debate, nga foltorja e Kuvendit kryeministri Edi Rama iu përgjigj sot kërkesave të opozitës parlamentar [...]
Publikoi videon nga a.tentati kundër prokurorit Arjan Ndoja, Halit Valteri thirret menjëherë nga SPAK

Publikoi videon nga a.tentati kundër prokurorit Arjan Ndoja, Halit Valteri thirret menjëherë nga SPAK

Deputeti Halit Valteri ka publikuar sot disa pamje të a.tentatit të prokurorit Arjan Ndoja. Pas publikimit të pamjeve në Kuvend, deptueti Valteri ësht [...]
1 1,313 1,314 1,315 1,316 1,317 1,624 13150 / 16231 POSTS