Category: Debat

1 1,472 1,473 1,474 1,475 1,476 1,623 14740 / 16221 POSTS
Deklaratë e “fortë ” e Bashës se si do ta rrëzoi Ramën…nëse nuk do jet pas hekurave

Deklaratë e “fortë ” e Bashës se si do ta rrëzoi Ramën…nëse nuk do jet pas hekurave

Opozita kërkoi diskutim për figurat e ministrave të dekretuar nga Rama gjë që as nuk e parashikon ligji dhe as nuk e lejon Kushtetuta. Pas kësaj opozi [...]
Gjonaj sqaron Zërin e Amerikës: Rikonfirmuat qasjen e gabuar

Gjonaj sqaron Zërin e Amerikës: Rikonfirmuat qasjen e gabuar

Çështja e procedurave të testimit të punonjësve të rinj në policinë e burgjeve ka nxjerrë sërish përpara medieve këtë të mërkurë, ministren e Drej [...]
FOTO+VIDEO/ Hapen dyert e Ekonomikut, nis procesi mësimor

FOTO+VIDEO/ Hapen dyert e Ekonomikut, nis procesi mësimor

Më herët një grup i vogël ‘studentësh’ kishin bllokuar dyert e fakultetit duke penguar vijimin e procesit mësimor për qindra studentë të tjerë. Bëh [...]
Skandali tek Juridiku, protestuesit i kundërvihen ekselentëve

Skandali tek Juridiku, protestuesit i kundërvihen ekselentëve

Jo të gjithë studentët ekselentë kanë mundur të aplikojnë gjatë këtyre ditëve në portalin “Punë të Mbarë”, një platformë përmes së cilës 1 mijë studen [...]
Balla “ultimatum” Metës: Deri më orën 17:00 t’i japë fund historisë së pakuptimtë

Balla “ultimatum” Metës: Deri më orën 17:00 t’i japë fund historisë së pakuptimtë

Kreu i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla ka folur nga Elbasani për seancën e jashtëzakonshme që parlamenti do të mbajë pasditën e sotme ku do të [...]
Debati, Rama i përgjigjet Metës: Unë arrogant?! Përgjigjet i jap si i kam, nuk i zbukuroj!

Debati, Rama i përgjigjet Metës: Unë arrogant?! Përgjigjet i jap si i kam, nuk i zbukuroj!

Mes Presidencës dhe qeverisë në javën e fundit ka pasur një përplasje të fortë institucionale, pas refuzimit që Meta i bëri emrit të propozuar nga Ram [...]
Tension te “Ekonomiku”, studentët nxjerrin jashtë administratën

Tension te “Ekonomiku”, studentët nxjerrin jashtë administratën

Protesta e studentëve vijon të jetë aktive dhe shumë prej tyre shprehen të vendosur për të vijuar kauzën duke shtuar se nuk do të tërhiqen deri në për [...]
“Baroni” në pranga në Sarandë: Meta i zverdhur në Lezhë

“Baroni” në pranga në Sarandë: Meta i zverdhur në Lezhë

Mëngjesin e sotëm Klement Balilit i njohur ndryshe si “baroni i drogës”, është vënë në pranga. Reagimet e para kanë ardhur nga kryeministri Edi Ram [...]
Kur “Zëri i Amerikës” informon si qytetari dixhital me replika anormale: Ja si përgjigje prerë ministres Gjonajt!

Kur “Zëri i Amerikës” informon si qytetari dixhital me replika anormale: Ja si përgjigje prerë ministres Gjonajt!

Ministrja e Drejtësisë në Shqipëri Etilda Gjonaj përmes një prononcimi për mediat të martën në Tiranë, vuri në dyshim dhe kërkoi përgjënjeshtrimin e k [...]
“Balili”, Rama komenton reagimet e opozitës: Vazhdon avazi, ja pse kjo e sotmja i djeg posaçërisht

“Balili”, Rama komenton reagimet e opozitës: Vazhdon avazi, ja pse kjo e sotmja i djeg posaçërisht

Kryeministri Edi Rama ka komentuar reagimet e opozitës lidhur me prangosjen e Klement Balilit. Shefi i qeverisë, ironizon duke thënë se zhvillimet [...]
1 1,472 1,473 1,474 1,475 1,476 1,623 14740 / 16221 POSTS