Category: Debat

1 171 172 173 174 175 1,623 1730 / 16224 POSTS
Trump e shpalli “non grata” Blinken e publikoi! Berisha deliron dhe këput broçkulla ndaj tij: Ja çfarë i bëri Trump, ngriti kurthe ndaj meje, i pabesë, unë jam… qelibarë

Trump e shpalli “non grata” Blinken e publikoi! Berisha deliron dhe këput broçkulla ndaj tij: Ja çfarë i bëri Trump, ngriti kurthe ndaj meje, i pabesë, unë jam… qelibarë

Presidenti Donald Trump në vazhdën e hakmarrjes i ka hequr të drejtën për të pasur akses në informacionet e klasifikuara për Antony Blinken, ish-Sekre [...]
Kalvari i im për “rifitimin e shtetësisë shqiptare“

Kalvari i im për “rifitimin e shtetësisë shqiptare“

Nga Adrian Stefi Fjala e deputetit të PD z. Oerd Bylykbashi në debatin parlamentar të disa ditëve më parë mbi pjesëmarrjen në zgjedhje të bashkëatd [...]
“S’jemi këtu për pushtetin, por për fatin e Shqipërisë”! Qytetarët: Kur fati i Shqipërisë ka mbetur në dorë të Fate Mediut me shokë mjerë si ne!

“S’jemi këtu për pushtetin, por për fatin e Shqipërisë”! Qytetarët: Kur fati i Shqipërisë ka mbetur në dorë të Fate Mediut me shokë mjerë si ne!

Fatmir Mediu, në fjalimin e tij nga protesta e PD, hodhi akuza ndaj qeverisë se e ka zhytur vendin në krime dhe korrupsion, ndërsa e cilësoi si qever [...]
Berisha flet broçkulla, ngatërron USAID me fondacionin SOROS: Trump ia preu kokën gjarprit Soros, do e bëjmë dhe ne?!

Berisha flet broçkulla, ngatërron USAID me fondacionin SOROS: Trump ia preu kokën gjarprit Soros, do e bëjmë dhe ne?!

Protesta "historike" që kishte premtuar Sali Berisha, nuk zgjati as një orë para kryeministrisë drejt së cilës veç disa kapsollave dhe shashkave nuk i [...]
I “lodhur” nga protesta më e “madhe” e bërë ndonjëherë, Berisha i lumtur pozon në Rinas me Gjekmarkajn dhe Mulin!

I “lodhur” nga protesta më e “madhe” e bërë ndonjëherë, Berisha i lumtur pozon në Rinas me Gjekmarkajn dhe Mulin!

Kryetari i Rithemelimit, Sali Berisha udhëtoi drejt Romës pas protestës, ku nesër do të zhvillojë një takim me diasporën. Berisha ka publikuar një [...]
Derisa kolegu “non grata” Berisha nuk largohet….Tom Doshi i rikthehet garës elektorale: Njofton se do kandidojë në zgjedhjet e 11 majit! Do të jem deputet i Shkodrës

Derisa kolegu “non grata” Berisha nuk largohet….Tom Doshi i rikthehet garës elektorale: Njofton se do kandidojë në zgjedhjet e 11 majit! Do të jem deputet i Shkodrës

Kryetari i Partisë Social-Demokrate, Tom Doshi, njoftoi se ka hapur sot zyrën e tij elektorale në Shkodër. Në një prononcim për mediat, ai ka thënë se [...]
FOTO/ Kur Berisha sulmonte Trump, para se të shpallej “non grata”

FOTO/ Kur Berisha sulmonte Trump, para se të shpallej “non grata”

Sali Berisha në mesin e presidencës së parë të Donald Trump, nuk mundte të lëvizte në SHBA, si personalisht, ashtu edhe si familje. Një shenjë e qa [...]
Pamjet me dron: “Më e madhja në histori”?! Shikoni si njerëz mblodhi Berisha në protestën e PD

Pamjet me dron: “Më e madhja në histori”?! Shikoni si njerëz mblodhi Berisha në protestën e PD

Sali Berisha dhe Partia Demokratike thanë se do të ishte protesta më e madhe e organizuar ndonjëherë në Shqipëri. Po a është kështu? Shikoni pamjet [...]
Protesta e PD ka dhe lapsueset saj! Aktorja Juli Emiri i kujton pa dashje Berishës të vrarët e 21 janarit: Jeta e atyre që merrni nuk bëhet e juaja

Protesta e PD ka dhe lapsueset saj! Aktorja Juli Emiri i kujton pa dashje Berishës të vrarët e 21 janarit: Jeta e atyre që merrni nuk bëhet e juaja

Opozita po proteston sot para Kryeministrisë kundër qeverisë, ndërsa janë mbajtur edhe fjalime. Një nga folëset e tubimit të sotëm të PD-së, kanë [...]
Berisha i rrethuar me 50 truproja nga selia deri në shesh! Gardh ‘ushtarak’ sigurie, nga kush trembet ish-kryeministri?!

Berisha i rrethuar me 50 truproja nga selia deri në shesh! Gardh ‘ushtarak’ sigurie, nga kush trembet ish-kryeministri?!

E ka cilësuar si protestën më të madhe opozitare, por në fakt grupi më i madh që u vu re në shesh ishte ai i truprojave që rrethuan kreun e selisë blu [...]
1 171 172 173 174 175 1,623 1730 / 16224 POSTS