Category: Debat

1 … 202 203 204 205 206 … 1,646 2040 / 16455 POSTS
Dashamir Shehi fton në koalicion disidentë të larguar nga Berisha nga PD

Dashamir Shehi fton në koalicion disidentë të larguar nga Berisha nga PD

Një opozitë alternative me disidentë të Partisë Demokratike. Kështu e quan Dashamir Shehi koalicionin që po përpiqet të formojë përpara zgjedhjeve par [...]
1 milion italianë vizituan Shqipërinë në 2024! Rama: Më marrin në telefon e më thonë duam të jetojmë këtu

1 milion italianë vizituan Shqipërinë në 2024! Rama: Më marrin në telefon e më thonë duam të jetojmë këtu

Shqipëria po kthehet gjithnjë e më tepër në një vend atraksioni për italianët. Mbi 1 milionë shtetas të vendit fqinj vizituan Shqipërinë gjatë vitit 2 [...]
Belind Këlliçi ka folur me Trump: “Non grata” e Berishës do të hiqet, ka marrë fund, por presim lajme të tjera më të miramira nga Partia Republikane

Belind Këlliçi ka folur me Trump: “Non grata” e Berishës do të hiqet, ka marrë fund, por presim lajme të tjera më të miramira nga Partia Republikane

Drejtuesi politik i PD për Tiranën, Belind Këlliçi, ka qenë i ftuar, në studion e News 24, i cili përveç protestës së opozitës me 8 shkurt ka diskutua [...]
Fevziu i Berishës akuza për Bypass-in e Vlorës, Bashkim Ulajt! Reagon Gener 2: Punimet, brenda të gjitha standardeve

Fevziu i Berishës akuza për Bypass-in e Vlorës, Bashkim Ulajt! Reagon Gener 2: Punimet, brenda të gjitha standardeve

Gazetari Blendi Fevziu, publikoi në faqet e tij në rrjetet sociale një video nga Bypasi i Vlorës, ku akuzoi se rruga është në gjendje të rëndë e të pa [...]
A jemi në një pikë kthese në historinë botërore?

A jemi në një pikë kthese në historinë botërore?

Në artikullin e tij të botuar në gazetën britanike The Guardian, David Motadel adresoi paralajmërimet se bota është në një pikë kthese historike, siç [...]
Kontrabandë bizhuterish dhe pastrim parash: GJKKO e shkallës së parë merr vendimet për grupin e akuzuar, dënohen 8 persona, një shpallet i pafajshëm

Kontrabandë bizhuterish dhe pastrim parash: GJKKO e shkallës së parë merr vendimet për grupin e akuzuar, dënohen 8 persona, një shpallet i pafajshëm

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka shpallur vendimin për grupin e akuzuar për kontrabandë mallrash, pastrim parash dhe [...]
Të shkojmë tek Kryeministria! Revoltohet “trimi” i protestave Mehdi Malkaj: Nuk rrëzohen këta qelbësira vetëm me thirrjet “Rama ik”!

Të shkojmë tek Kryeministria! Revoltohet “trimi” i protestave Mehdi Malkaj: Nuk rrëzohen këta qelbësira vetëm me thirrjet “Rama ik”!

Aktori Mehdi Malkaj, prej kohësh aktivist i dalluar i PD-së së Sali Berishës, ka marrë pjesë në protestën e radhës së militantëve të PD para Bashkisë [...]
Basha: Ja pse nuk e dhashë dorëheqjen pas protestës së 21 janarit! Më erdhi “plasje” kur dëgjova se kishte viktima

Basha: Ja pse nuk e dhashë dorëheqjen pas protestës së 21 janarit! Më erdhi “plasje” kur dëgjova se kishte viktima

Kreu i Demokratëve Euroatlantikë, Lulzim Basha ka folur për arsyet që e çuan atë të mendonte për dorëheqjen më 21 janar të vitit 2011. Ai u shpreh [...]
Berisha i zuri vendin me dhunë Dendias-it, reagon “copa” e PD-së, Rithemelimi: “Karrige e xanun” i takonte atij, si ish-president dhe ish-kryeministër

Berisha i zuri vendin me dhunë Dendias-it, reagon “copa” e PD-së, Rithemelimi: “Karrige e xanun” i takonte atij, si ish-president dhe ish-kryeministër

PD ka reaguar pas lajmit se Sali Berisha i zuri vendin ministrit të Jashtëm grek, në ceremoninë e lamtumirës së kryepeshkopit Anastas. Reagimi i Ri [...]
Berisha: Edi Rama më kërcënoi keq në vitin 2013, ja çfarë kërkonte

Berisha: Edi Rama më kërcënoi keq në vitin 2013, ja çfarë kërkonte

Sali Berisha, është shprehur se në vitin 2013 është kërcënuar nga kryeministri Edi Rama (atëherë lider i opozitës) se nëse mazhoranca e PD-së së asaj [...]
1 … 202 203 204 205 206 … 1,646 2040 / 16455 POSTS