Category: Debat

1 202 203 204 205 206 1,623 2040 / 16224 POSTS
(Dokument zyrtar) Kurti 42 km rruge? Gjatë mandatit të Qeverisë Kurti në Kosovë u ndërtuan…1.6 kilometra rrugë të reja për 3 vite

(Dokument zyrtar) Kurti 42 km rruge? Gjatë mandatit të Qeverisë Kurti në Kosovë u ndërtuan…1.6 kilometra rrugë të reja për 3 vite

Sali Berisha ka shpërndarë një poster propagandues të Albin Kurtit kundër Edi Ramës, një material i shpërndarë nga militantë të Kurtit, ku thuhet se A [...]
Ish diplomati amerikan paralajmëron: Donald Trump nuk brengoset për BE, ai do marrëveshje ! SHBA-ja nuk do të ketë më qasje tradicionale ndaj Kosovës dhe Serbisë

Ish diplomati amerikan paralajmëron: Donald Trump nuk brengoset për BE, ai do marrëveshje ! SHBA-ja nuk do të ketë më qasje tradicionale ndaj Kosovës dhe Serbisë

Ish-diplomati amerikan, Cameron Munter, thotë se negociatat mes Kosovës dhe Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve, nuk mund të vazhdojnë pa ndryshu [...]
Pas reagimit të Veliajt, rrjeti zien me komente negative kundër Sali Berishës: Plak i ndyrë, dogje Shqipërinë 30 vjet

Pas reagimit të Veliajt, rrjeti zien me komente negative kundër Sali Berishës: Plak i ndyrë, dogje Shqipërinë 30 vjet

Pas akuzave të Sali Berishës ndaj kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, komentuesit në rrjete sociale kanë shpërthyer me kritika të ashpra. [...]
Romeo Kara, juristi që e denoncoi në SPAK i përgjigjet sulmeve të Ilir Metës dhe e sfidon hapur: Ja si qëndron e vërteta…

Romeo Kara, juristi që e denoncoi në SPAK i përgjigjet sulmeve të Ilir Metës dhe e sfidon hapur: Ja si qëndron e vërteta…

Juristi Romeo Kara është personazhi që e kallëzoi dhe fundosi në Prokurorinë e Posaçme (SPAK) ish-presidentin Ilir Metën për aferën “CEZ-DIA”. Që k [...]
“Asnjë fajtor për Gërdecin”, Demalia: Kur do bëhet drejtësi, kur të vdesë Berisha dhe të iki djali i tij?

“Asnjë fajtor për Gërdecin”, Demalia: Kur do bëhet drejtësi, kur të vdesë Berisha dhe të iki djali i tij?

Analisti Ilir Demalia vlerësoi arritjet e SPAK dhe rolin e BE dhe SHBA në mbështetjen e dhënë, por ai tha se gjendja e lidhjes së krimit me politikën [...]
Erion Veliaj përgënjeshtron Berishën: O Sali, o kërmë, unë nuk iki nga Shqipëria! Kthehem për dy ditë nga Amerika

Erion Veliaj përgënjeshtron Berishën: O Sali, o kërmë, unë nuk iki nga Shqipëria! Kthehem për dy ditë nga Amerika

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ka përgënjeshtruar deklaratat e ish-kryeministrit Sali Berisha, i cili tha se Veliaj është arratisur jas [...]
INTERVISTA/ “Jam i qetë dhe i vendosur…” – Rama komenton punën e SPAK dhe rastin e Veliajt: Hetimi s’e bën fajtor! Gjyqet s’bëhen në media

INTERVISTA/ “Jam i qetë dhe i vendosur…” – Rama komenton punën e SPAK dhe rastin e Veliajt: Hetimi s’e bën fajtor! Gjyqet s’bëhen në media

Në Shqipëri, pavarësisht se hetimet e Prokurorisë së Posaçme kanë përfshirë zyrtarë të niveleve të larta dhe përfaqësuesë po ashtu të lartë të Partisë [...]
SPAK thërret për të dëshmuar çiftin e bashkëshortëve biznesmenë: Hetimi qesharak dhe i frikshëm! Miqtë e ngushtë me njëri tjetrin prej dhjetëra vitesh por dyshohen… se kanë udhëtuar me Ajolën dhe Erionin!

SPAK thërret për të dëshmuar çiftin e bashkëshortëve biznesmenë: Hetimi qesharak dhe i frikshëm! Miqtë e ngushtë me njëri tjetrin prej dhjetëra vitesh por dyshohen… se kanë udhëtuar me Ajolën dhe Erionin!

Një çift bashkëshortësh biznesmenë pritet të thirren për të dëshmuar në Prokurorinë e Posaçme në kuadër të hetimit pasuror ndaj kryebashkiakut Erion V [...]
SPAK kërkon të rikthejë në “arrest shtëpie” Sali Berishën, ja kur do të mbahet seanca e radhës

SPAK kërkon të rikthejë në “arrest shtëpie” Sali Berishën, ja kur do të mbahet seanca e radhës

Gjykata do të nisë punën për vitin 2025 më 3 janar, me çështjen e Sali Berishës.Gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha, mëson se seanca do të mbahet në [...]
Mbrojtja e Veliajt i përgjigjet SPAK: Tetë pikat që vërtetojnë se hetimi është keqdashës, i qëllimshëm dhe kundër ligjit!

Mbrojtja e Veliajt i përgjigjet SPAK: Tetë pikat që vërtetojnë se hetimi është keqdashës, i qëllimshëm dhe kundër ligjit!

Mbrojtja e Erion Veliajt ka shpërndarë një qëndrim në lidhje me hetimin dhe mënyrën sesi është menaxhuar informacioni i shpërndarë ndaj këtij hetimi. [...]
1 202 203 204 205 206 1,623 2040 / 16224 POSTS