Category: Debat

1 240 241 242 243 244 1,623 2420 / 16225 POSTS
Edi Rama nga Selaniku: Vorio Epiri ka vdekur! Këto ditë më kërcënuan, janë fosile! Dua votën tuaj, ta integrojmë Shqipërinë në BE brënda dekadës!

Edi Rama nga Selaniku: Vorio Epiri ka vdekur! Këto ditë më kërcënuan, janë fosile! Dua votën tuaj, ta integrojmë Shqipërinë në BE brënda dekadës!

Rikthimi në Greqi, këtë herë në Selanik, 6 muaj pas takimit me shqiptarët e Athinës, për kryeministrin Rama erdhi në një klimë më të zbutur mes dy ven [...]
Juristi Romeo Kara që çoi Ilir Metën në SPAK për aferën CEZ-DIA: Më akuzon për dhunë në familje, njeriu që po çon në burg gruan dhe fëmijët

Juristi Romeo Kara që çoi Ilir Metën në SPAK për aferën CEZ-DIA: Më akuzon për dhunë në familje, njeriu që po çon në burg gruan dhe fëmijët

Juristi Romeo Karaj ishte ai që e kallëzoi Ilir Metën për aferën CEZ-DIA një vit më parë. Qëkur është denoncuar Meta, shpeshherë e ka sulmuar juristin [...]
Beleri “la në baltë” gazetarët e bllokuar në doganën greke

Beleri “la në baltë” gazetarët e bllokuar në doganën greke

Ekipet e mediave shqiptare, mbetën të bllokuar për disa orë në doganën e Kapshticës. Pala greke iu ka mbajtur përkohësisht pasaportat gazetarëve dh [...]
Pse ka nevojë Evropa për Shqipërinë? Shkrimtari austriak: I duhet industrusë gjermane

Pse ka nevojë Evropa për Shqipërinë? Shkrimtari austriak: I duhet industrusë gjermane

Shkrimtari austriak, Robert Menasse, në intervistë me DW për romanin e tij të fundit “Zgjerimi”, flet mbi Shqipërinë si vend kandidat e prirjet aktual [...]
Një nga autorët e 21 Janarit Luli Basha: Gati të shkoj në SPAK për “21 Janarin” për te bërë drejtësi

Një nga autorët e 21 Janarit Luli Basha: Gati të shkoj në SPAK për “21 Janarin” për te bërë drejtësi

Kryetari i Demokratëve Euroatlantikë, Lulzim Basha, u shpreh se do të paraqitet në SPAK në rast se thirret për ngjarjen e 21 Janarit. Ai theksoi se [...]
Revoltohet Artan Fuga: Një polic bërkderr më fyeu rëndë në rrugë dhe më ulëriste si i çmendur, doja ta pështyja! Bëj qejf o barkderr, bëj

Revoltohet Artan Fuga: Një polic bërkderr më fyeu rëndë në rrugë dhe më ulëriste si i çmendur, doja ta pështyja! Bëj qejf o barkderr, bëj

Artan Fuga ka trëguar një ngjarje që i ka ndodhur me një polic rrugor këtë të premte, që e ka shqetësuar shumë. Postimi i Fugës Ne mesim shkoj d [...]
Ish-drejtuesi i Policisë: Kam informacione të zeza për Fredi Belerin, do i nxjerr nëse…

Ish-drejtuesi i Policisë: Kam informacione të zeza për Fredi Belerin, do i nxjerr nëse…

Ish-drejtori i Policisë, Shemsi Prençi ka deklaruar se ka informacione shumë të zeza për Fredi Belerin, të cilat nuk mund të publikohen. Ai tha se [...]
Alarmi i ish-diplomatit: Nëse fiton Trump, Kosova do japë territor

Alarmi i ish-diplomatit: Nëse fiton Trump, Kosova do japë territor

Nëse kandidati republikan Donald Trump fiton zgjedhjet amerikane, ai do të punojë për të gjetur një zgjidhje për përmirësimin e marrëdhënieve mes Beog [...]
“Ç’do bëhet me partinë se të ka ngelur vetëm ty mbi shpinë”?!  Ylli Rakipi tallet me Blushin: I bie Petritit e s’më hap telefonin

“Ç’do bëhet me partinë se të ka ngelur vetëm ty mbi shpinë”?! Ylli Rakipi tallet me Blushin: I bie Petritit e s’më hap telefonin

Tedi Blushi ka qenë i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit", ku ka folur për arrestimin e Ilir Metës me urdhër të SPAK. Ylli Rakipi e pyeti Blushi [...]
Ilir Meta ndjek ne Tv Ramën nga burgu: Gëzohet kot, ska negociata dhe BE me drejtësi Bjelloruse

Ilir Meta ndjek ne Tv Ramën nga burgu: Gëzohet kot, ska negociata dhe BE me drejtësi Bjelloruse

Ilir Meta ka reaguar nga burgu në lidhje me hapjen e negociatave me Bashkimin Evropian. Sipas tij, ky është një ekzaltimi fals i kryeministrit Rama pë [...]
1 240 241 242 243 244 1,623 2420 / 16225 POSTS