Category: Debat
Çështja e emigrantëve në Shqipëri, qeveria italiane pritet të miratojë të hënë dekretligjin
Një dekret ligjor do të kalojë të hënën në Këshillin e Ministrave të Italisë, i cili do të funksionojë duke filluar nga një ditë më pas.
Kjo është [...]
Mish, peshk e perime… Turistët erdhën me avion, por ushqimet i sollën me traget e kamion nga “shtëpia”!
Det, mal, histori e kulturë por edhe për të provuar produktet tradicionale. Janë këto arsyet që nxisin turistët të vizitojnë vende të ndryshme. Në Shq [...]
Gjyqtarj Irena Gjoka e paditi në SPAK, egërsohet Gita “non grata”: Edhe unë kam paditur prokurorët e SPAK… ata të dosjes Partizani
Argita Malltezi, ka reaguar lidhur me kërkesën e gjyqtares të GJKKO drejtuar SPAK duke i kërkuar këtij të fundit hetimin e deklaratave të zonjës Mallt [...]
Deputetja bullgare: Pusteci është minoritet bullgar, jo maqedonas
Elisaveta Dimitrova Belobradova në një intervistë të dhënë për mediat gjatë vizitës së saj në Pustec ka dhënë deklaratën e fortë se kjo zonë minoritar [...]
Kamala Harris ka një problem serioz. Si t’i lexojmë sondazhet e zgjedhjeve në SHBA?
Kamala Harris ka një problem, një problem serioz, dhe rrezikon t’i humbasë zgjedhjet presidenciale. Është në rënie në sondazhe, në vlerësim, veçanëris [...]
Vendimi i Gjykatës së Romës ndez politikën italiane: Ja të gjitha reagimet
Vendimi i Gjykatës së Romës për rikthimin në Itali të 12 emigrantëve nga Bangladeshi dhe Egjipti që ishin vendosur në kampin e Gjadrit, pasi mbërritën [...]
Kthehet në origjinën mbetja e vetme e bllokut në media, Bushati: Opozita të denoncojë diplomatët sharlatanë! Një fundërrinë e rëndomtë e Ambasadës angleze shkoi në PD dhe u bë sikur erdhi Obama! Të mos jetë askush deputet që nuk distancohet nga SPAK dhe reforma në drejtësi
A mund të rrëzohet Edi Rama me zgjedhje? Kjo ka qenë pyetja e shtruar në emisionin "Të Paekspozuarit" ku ka patur një debat të fortë mes analistëve An [...]
Do më lesh të flas apo jo? Fevziu nxehet me Tomor Alizotin: Nuk ke ç’i bën gomarit dhe i bie samarit
Duke folur për pamjet nga parlamenti, ku deputetët e opozitës përplaseshin me gardën, Tomor Alizoti në “Opinion” u shpreh se është ndërtuar një formë [...]
Gjykata e Romës: Emigrantët në Gjadër duhet të kthehen në Itali?! Çfarë pritet të ndodhë tani me kampet italiane në Lezhë?
Gjykata e Romës ka dalë me një vendim lidhur me 12 emigrantët e parë që u sollën në Gjadër pas marrëveshjes Itali-Shqipëri.
Media italiane ‘La Repu [...]
Mediat greke pasi na “bllokuan” në BE tani shikojnë ëndrra: Fredi Beleri pritet të takojë Ramën si eurodeputet
Media greke ‘To Vima’ shkruan për një vizitë në Shqipëri të disa eurodeputetëve, mes të cilëve edhe Fredi Belerit.
Gjatë vizitës në Tiranë thuhet s [...]