Category: Debat
Rama-presidentes së KE: Për miqtë edhe mund të vrasim. Ju jeni politikanja europiane më e sigurt që ekziston
Kryeministri Edi Rama ka bërë batuta me Ursula Von der Leyen, gjatë inaugurimit të Kolegjit Europian në Tiranë.
Rama garantoi presidenten e KE-së p [...]
FOTO LAJM/ Një grup “hallexhinjsh” me pankarta në duar para Parlamentit Europian
Një grup deputetësh të Partisë Demokratike kanë protestuar para Parlamentit Evropian.
Deputetët Edi Paloka, Zheni Gjergji, Lefter Gështenja, Rama [...]
Kujdes po vijnë piromanët! Opozita do “djeg” karriget në Strasburg: PD proteston sot para Parlamentit Europian
Deputetët e Partisë Demokratike do të protestojnë ditën e sotme para Parlamentit Europian në Strasburg, teksa aty zhvillohet seancë plenare. Kjo është [...]
“Iu thotë gardianëve se është Vasil Laçi”! Gazetari: Meta është në gjendje të rëndë, në burg bën pompa dhe ulëret
Analisti Arjan Curri tha në emisionin Now në Euronews Albania se e kishte parashikuar muaj më parë arrestimin e Metës dhe masën për Kryemadhin.
Ai [...]
Skandalet e një qeverie në degradim nuk ndalen! Prokurori i shkarkuar nga Vetingu emërohet drejtor i hetimit tatimor
Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve Ilir Binaj ka prezantuar drejtuesin e ri të Hetimit Tatimor që ka qenë vend vakant deri më tani.
Anton Martini d [...]
Gazetari Bala ka një kërkesë nga studio: “Arkëtaria” e parave të famijes, Kryemadhi të na thotë ku shkoi 7% i Gimit?!
Arrestimi i Ilir Metës u vijua të diskutohej sot në Studio Live me gazetarët Almer Toska, Anri Bala dhe Fatos Mahmutaj. Toska theksoi për Arbër Hitaj, [...]
Tenori emocionohet poshtë ballkonit të Saliut dhe ha m*t: Zoti e bekoi kombin tonë, kur tha që Sali Berisha të lindë në Shqipëri
Tenori Rudi Sata, i cili njihet si një mbështetës i flaktë i Sali Berishës, ka qenë poshtë ballkonit të tij sot, ku mbajti dhe fjalim ku bë fund ka ng [...]
VIDEO/ Kryemadhi shpërthen ndaj agjentëve që arrestuan Metën: Na del një motër q*rë dhe e godet në kokë, e rrëmbyen si kriminel
Monika Kryemadhi ka shpërthyer ndaj agjentëve të BKH që kryen arrestimin e Ilir Metës një ditë më parë.
Në një deklaratë për mediat ajo ka shpërthy [...]

Dëshmia e Spartak Brahos në dosjen e SPAK për Metën: Skenari i destabilizimit dhe takimi Doshi-Prifti-Ismaili
Një nga dëshmitarët e dosjes SPAK për çështjen CEZ-DIA është ish-kryetari i Komisionit Parlamentar të Sigurisë, Spartak Braho.
Ai ka rrëfyer para p [...]
Pesha reale e një politikani (pavarësisht vajtimeve analitike në media)
Pavarësisht se në emisionet televizive mbrëmjen e djeshme, nisën vajtimet për Ilir Metën, sondazhet tregojnë një gjë të qartë: Atë e donin pothuajse t [...]