Category: Debat

1 246 247 248 249 250 1,623 2480 / 16225 POSTS
Furtunë shkarkimesh dhe emërimesh në bashkinë e Tiranës: Erion Veliaj largon nga detyra 12 drejtorë! Ja 12 drejtorët e rinj

Furtunë shkarkimesh dhe emërimesh në bashkinë e Tiranës: Erion Veliaj largon nga detyra 12 drejtorë! Ja 12 drejtorët e rinj

Kryebashkiaku Erion Veliaj raportohet se ka shkarkuar nga detyra 12 drejtorë nga bashkia e Tiranës. Veliaj ka emëruar drejtorët e rinj të Ujësjellë [...]
Përralla nga Pim Çeku: Rama i tha Baton Haxhiut se arrestimin e dhunshëm të Metës e urdhëroi vetë

Përralla nga Pim Çeku: Rama i tha Baton Haxhiut se arrestimin e dhunshëm të Metës e urdhëroi vetë

Çim Peka ka zbuluar një bisedë që ka ndodhur mes kryeministrit Edi Rama dhe analistit Baton Haxhiu. Në studion e Syri Tv, Peka mbrëmjen e kaluar ka th [...]
Lehsi i Metës Blushi se kupton se po leh kot: Parlamenti i debilëve, prokurorë ordinerë! Grida Duma e tall: Ka qenë juaja ajo që përmend

Lehsi i Metës Blushi se kupton se po leh kot: Parlamenti i debilëve, prokurorë ordinerë! Grida Duma e tall: Ka qenë juaja ajo që përmend

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë së Lirisë, Tedi Blushi, i ftuar në Top Story, ka hedhur akuza ndaj institucioneve të drejtësisë dhe qeverisë, pas a [...]
“Washington Post”: Gjykata lë në burg Metën, akuzat mund të sjellin 12 vjet burg

“Washington Post”: Gjykata lë në burg Metën, akuzat mund të sjellin 12 vjet burg

“Një gjykatë shqiptare ka vendosur që ish-Presidenti Ilir Meta duhet të qëndrojë në paraburgim teksa kreu i Partisë së majtë të Lirisë përballet me ak [...]
Transformimi i Alfred Lelës për Sali Berishën: Goditi me shishe me ujë Fitim Zekthin… por ja çfarë shkruante më parë për të

Transformimi i Alfred Lelës për Sali Berishën: Goditi me shishe me ujë Fitim Zekthin… por ja çfarë shkruante më parë për të

Forca transformuese e Berishës për t'i nxjerr njerëzve më të keqen brenda vetes së tyre, është e jashtëzakonshme. Kemi parë gjatë kësaj periudhe se [...]
Tirana është pararoja e integrimit Europian”/ Ursula von der Leyen: Qytet i gjallë, parajsë për artistët dhe inovatorët

Tirana është pararoja e integrimit Europian”/ Ursula von der Leyen: Qytet i gjallë, parajsë për artistët dhe inovatorët

“Tirana është pararoja e integrimit Europian”. Kështu u shpreh Presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen gjatë inaugurimit të kampusit t [...]
Edhe  Monika në përroin e turbullt psiqik: Kemi gënjyer atëherë Ilir Metën unë e Edi Rama për të bërë Erjon Veliaj kryetar bashkie…që mu thaftë dora e goja bashkë

Edhe Monika në përroin e turbullt psiqik: Kemi gënjyer atëherë Ilir Metën unë e Edi Rama për të bërë Erjon Veliaj kryetar bashkie…që mu thaftë dora e goja bashkë

Në deklaratën për mediat pasi Gjykata e Posaçme konfirmoi masën detyrim paraqitje për të, Monika Kryemadhi, akuzoi SPAK-un se ka përdorur një “metolog [...]
“Shqipëria po bën hapa të mëdhenj drejt BE-së”, Von der Leyen pas takimit me Ramën: Ke treguar durim dhe po shpërblehesh

“Shqipëria po bën hapa të mëdhenj drejt BE-së”, Von der Leyen pas takimit me Ramën: Ke treguar durim dhe po shpërblehesh

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, është shprehur e lumtur që ka nisur nga Shqipëria turneun e saj disa ditor në vendet e Ballka [...]
Shqipëria kandidate për në BE, Gaz Bardhi e “çon” në Afrikë: I surprizuam eurodeputetët, ata s’dinin gjë fare se çfarë bëhet në Shqipëri

Shqipëria kandidate për në BE, Gaz Bardhi e “çon” në Afrikë: I surprizuam eurodeputetët, ata s’dinin gjë fare se çfarë bëhet në Shqipëri

Kreu i Grupit të Partisë Demokratike, Gazment Bardhi ka folur pas përfundimit të protestës para Parlamentin Europian ku morën pjesë rreth 30 ligjvënës [...]
Perla e ditës: Altin Dumani iku nga salla, se kishte frikë të përballej me Ilir Metën

Perla e ditës: Altin Dumani iku nga salla, se kishte frikë të përballej me Ilir Metën

Opozita shqiptare, është ndër të vetmet në botë, që dhe humbjet më të mëdha, i paraqet si fitore. Ja shikoni rastin e arrestimit të Ilir Metës. [...]
1 246 247 248 249 250 1,623 2480 / 16225 POSTS