Category: Debat
Letra e Metës nga burgu, Anri Bala: Deklarata patetike! Edvin Kulluri: Bllokimi rrugëve nga PD? Do i plasin shpirtin njerëzve
Gazetari Anri Bala dhe Edvin Kulluri, nga ‘Djathtas 1912’ diskutuan për zhvillimet e fundit politike nga kampi opozitar në ‘Studio Live’.
Letra e M [...]
Letër nga burgu i të burgosurit për “politikën” e vjedhjes Meta: Përse duhej të rrëmbehesha në mes të autostradës? Jam qelibar kurrë skam vjedhur, më akuzojnë vetëm për 15 mijë euro në 20 vite hetime
Ilir Meta ka reaguar diten e sotme nga qelia, duke i dhene nje mesazh perkrahesve te tij. Ne nje mesazh te shperndare nga Partia e Lirise, Meta shpre [...]
Ilir Meta harron “rrëmbimin” dhe Dum Dumanin akuzon Monikën: Sot ndodhem në burg për faj të saj
Ilir Meta, 7 ditë pas arrestimit të tij, ka bërë një postim të gjatë në Facebook, ku shpjegon arsyet, sipas tij, pse u arrestua pikërisht tani.
Pre [...]
Mesazhi i kriptuar i Berishës për Ilir Metën e kyçur në qeli
Me një situatë katastrofike opozitare ku Ilir Meta është i kyçur në qeli ndërsa Sali Berisha në shtëpi dhe zgjedhjet janë vetëm 6 muaj larg, ky i fund [...]
Akuzat se e mori më qafë, Monika Kryemadhi lexon postimin e ish-bashkëshortit e ulur e vetme në sallën e Parlamentit
Ilir Meta i është drejtuar mbështetësve të tij me një mesazh nga burgu 313, ku ai ndodhet aty prej disa ditësh pas arrestimit me urdhër të SPAK.
Nd [...]
Këta mund të marrin vesh për “kaladibrançe” por kurrë për basketboll! Syri i Çimit thotë 30 mijë euro, Këlliçi 5 mijë dollarë: Kush gënjen?
Syri Qimit të Zenit të babit është si “Qytetari digital’ i babit të Zenit, çdo lajm shumëzojeni 30 here si gënjeshtër. Kjo është arsyeja që nuk i beso [...]
A kanë moral analistët që mbrojnë jetën luksoze të politikanëve të korruptuar?
Nga Fitim Zekthi
Veshja me gjëra të shtrenjta, blerjet në dyqane të shtrenjta, shpenzimet e mëdha dhe luksoze, shtëpitë e shumta në vende të ndrysh [...]
“Fatos Lubonja rrëmbeu armët në ’97 për të rrëzuar nga pushteti Berishën, tani merr lekun dhe…”
Analisti Demalia, ka bërë deklarata të forta mbi situatën politike në Shqipëri dhe rolin e disa figurave kyçe në histori.
Në një intervistë për “Dr [...]
Ilir Meta si ‘banori’ i 313-ës: Kërkesa për të shkëmbyer letra, stërvitje dhe për të mos takuar Monika Kryemadhin
Ilir Meta është një ndër “banorët” më të rëndësishëm të paraburgimit "Jordan Misja" ose sic njihet ndryshe "burgu 313" në Tiranë.
Për shkak të poz [...]
Mbërrin në Durrës anija “Moliva” me qindra kontejnerë me mbetje toksike, do presi në det! Asnjë shans për të shkarkuar: Pritet vendimi i prokurorisë pas përfundimit të analizave
Anija “Moliva” me mbi 200 kontenierë që dyshohet se përmbajnë mbetje të rrezikshme, ka mbërritur në portin e Durrësit mëngjesin e së hënës, ndonëse nu [...]