Category: Debat
Persona me pushtet, në protestë me automjetet e tyre të qindramijëra eurosh për “mosbindje civile”
Analisti Skënder Minxhozi, tha se protesta e djeshme e opozitës nuk ishte mosbindje civile por një protestë politike.
Minxhozi u shpreh në emisioni [...]
SHËNIM/ Populli sot nuk ishte në shesh, por i burgosur brenda makinave në radhë: Një tjetër boomerang politik kundër Sali Berishës
Më shumë se një mosbindje civile (e cila është një lëvizje proteste spontane që buron nga populli dhe që vazhdon pandërprerë për ditë e javë), kjo duk [...]
VIDEO/ Pasi hëngri e piu në mes të rrugës, protestuesi i opozitës i indinjuar: Rama na ka përçarë, kena shku për…!
Protestuesi i opozitës që u bë viral mbrëmjen e sotme te rrethrrotullimi i Milotit, teksa u ul këmbëkryq në asfalt dhe shtroi bukën me djathë e shishe [...]
Opozita e rrugëve lë nam në Komisionin Parlamentar BE-Shqipëri! Eurodeputetët “masakrojnë” bandën e ballkonit Bardhi-Tabaku: Përpjekjet e Shqipërisë po minohen nga ju! Deputeti shqiptaro-suedez Bardhit: Ti je mësuar me luajt me këto, unë nuk jam mësu me lujt!
IRANË- Tensionet politike të Tiranës bënë me dhimbje koke këtë të marte edhe përfaqësues të Brukselit. Eurodeputetët e delegacionit të PE-së në komisi [...]
Beleri refuzon mediat shqiptare dhe flet në greqisht: Rama më urren, Shqipëria të tregojë që dëshiron të jetë pjesë e Europës
Eurodeputeti Fredi Beleri ka deklaruar në gjuhën greke se Shqipëria duhet të tregojë me vepra që dëshiron të jetë pjesë e Bashkimit Evropian.
"Urre [...]
Frangaj kish ngelur mbrapa në mbrojtje të Metës. TV Klan ne sulm në mbrojtje të Ilir Metës
Arrestimi i Ilir Metës, më shumë se politikën, duket se ka tronditur analistët dhe disa pronarë mediash.
Një prej tyre me sa duket është Aleksandër [...]
“Jeni dashuruar me Dumanin”! Skllavi i Saliut Noka fyen gazetarët: Ju jeni skllevër o të mjerë!
Flamur Noka sulmoi gazetarët që mbrojnë drejtësinë e re, SPAK dhe kreun e këtij institucioni Altin Dumani.
Gazetarët i sollën në vëmendje Nokës g [...]
Revoltohet administratori i portalit Dosjes.al, Abilekaj, që i është prerë racioni: Nuk ka asnjë argument për arrestimin e Ilir Metës, pse duhet të jetë në burg ai? As ka kërcënuar njeri e as prish dot provat
Administratori i portalit Dosje.al me dhjetë punonjë dhe dy reklama Enton Abilekaj thotë se nuk ka argumenta të mjaftueshme për të mbajtur Ilir Metën [...]
Faqeziu vuan nga verbëria: I egërsuar pse 2 kryehajdutët e politikës janë në burg: Duhen arrestime dhe nga PS…raporti PS 30, PD1, PL1
Blendi Faqeziu thotë se në kushtet ku gjendet sot opozita, me dy liderët të izoluar nuk ka zgjedhje.
I ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit", Fevzi [...]
Paftyrësia e Monikës! Fëmijëte saj miliona për tu shkolluar në Angli sulmon përsëri Ramën: Ku i gjeti paratë për të kuruar djalin në SHBA
Monik Kryemadhi si një femër e pacipë është dhe e pashpirtë. Duke menduar se fëmijët e saj do ia hedhin dhe mund të jetojnë si mbretër në Angli, megji [...]