Category: Debat
Pse nuk u arrestua në sallën e gjyqit Salianji, si Saimir Tahiri?
Avokati Arbër Hoxha komentoi vendimin e Gjykatës së Apelit që çon në burg për një 1 vit deputetin e PD-së Ervin Salianji, për kallëzim të rremë lidhur [...]
“Ty të kam lënë Zotin”! Ilirjan Blloshmi: Ti nuk jetove ta shikoje, por ai që donte të të rrënonte jetën u dënua
Prova qe zot ka!
I shtrenjti Agim qe po na shikon nga atje lart. Zoti ta degjoi lutjen.
“Ty te kam lene Zotin” do i thonte dikur i miri Agim, Er [...]
Dënimi me 1 vit burg i Salianjit, Rama: E vërteta vonoi po më në fund nuk harroi të vinte! S’do tërhiqemi nga gjyqet ndaj shpifësve të veshur me kostume e flamuj partiakë
ryeministri Edi Rama ka reaguar pas vendimit të Apelit që lë në fuqi dënimin me një vit burg për deputetin e PD, Ervin Salianji për akuzën e kallëzimi [...]
“The Telegraph”: Sali Berisha, “kërcënim akut” për Britaninë e Madhe. Pagoi 400 mijë paund për të mos u shpallur non-grata
Gazeta prestigjioze britanike “The Telegraph” i ka kushtuar një artikull ish-kryeministrit shqiptar Sali Berisha dhe shpalljen e tij ‘non grata’ nga B [...]
VIDEO/ Dosja “Babale”, dënohet me një vit burg Ervin Salianji! Deputetin nuk e mbajnë këmbët
Gjykata e Apelit dënon me 1 vit burg Ervin Salianjin, duke lënë në fuqi vendimin e Gjykatës së Shkallës së Parë në lidhje me dosjen "Babale". Deputeti [...]
Vendimi i formës prerë! Bardhi është jurist apo “mallist” që flet përçartë! Kërcënon gjyqtarët: Ta harrojnë se Salianji do shkojë në Gjykatë të lartë, nuk do shkojë fare në burg
Me tensione u prit në Gjykatën e Apelit vendimi për të dënuar Ervin Salianjin, teksa kolegët e tij deputetë hodhën akuza drejt gjykatës.
Në përfund [...]
Protestuesit para Bashkisë së Tiranës: Lirojeni Sali Berishën, tani nuk del dot më për të vjedhur!
Një grusht militantësh të PD janë mbledhur edhe sot para godinës së Bashkisë së Tiranës për të kërkuar lirimin e Sali Berishës.
Por, një nga folësi [...]

Fatmir Mediu mërzitet me Berishën, për shkak të Ilir Metës: Po vazhduam kështu po shihet për të gjetur “vend pune”
Pas bashkimit të partisë, Sali Berishës i duhet të bëjë bashkë aleatët për zgjedhjet e pranverës. Bisedimet nuk parashikohen të lehta pasi lideri i o [...]
Shtetin bektashi në Tiranë, reagon BE: Liria e fesë është e sanksionuar në nenin 10 të Kartës së BE-së për të drejtat themelore! BE-ja nuk ka kompetencë për të rregulluar çështjet fetare
Delegacioni i Bashkimit Europian ka reaguar në lidhje me idenë e kryeministrit Edi Rama për krijimin e shtetit të Urdhërit Bektashi.
Delegacioni i [...]
Meryl Streep në OKB: Edhe macet kanë më shumë të drejta se gratë në Afganistan!
Macet kanë më shumë liri se gratë në Afganistan, ka thënë aktorja hollivudiane Meryl Streep, në një apel drejtuar komunitetit ndërkombëtar që të fokus [...]