Category: Debat

1 267 268 269 270 271 1,623 2690 / 16225 POSTS
“Der Standard”: Shteti bektashi i Tiranës shihet si precedent nga  bektashit alevi të Turqisë dhe islamistet e Shqipërisë

“Der Standard”: Shteti bektashi i Tiranës shihet si precedent nga bektashit alevi të Turqisë dhe islamistet e Shqipërisë

“Shqipëria u shpall dikur vendi i parë ateist në botë. Tani, me nxitjen e kryeministrit Edi Rama, aty do të krijohet një shtet i vogël mysliman”. Kës [...]
“Mund të jemi gati të kemi një shtet të ri!” Media britanike: Ja si do të funksiononte dhe do të drejtohej mikroshteti i propozuar bektashi

“Mund të jemi gati të kemi një shtet të ri!” Media britanike: Ja si do të funksiononte dhe do të drejtohej mikroshteti i propozuar bektashi

Deklarata e kryeministrit Edi Rama për krijimin e një "shteti sovran të Urdhrit Bektashi" vijon të marrë vëmendje në mediat ndërkombëtare. Në një arti [...]
Saliu para pelegrinëve poshtë ballkonit: Telefonova  Baba Mondin… Kujdes! Skenari erdhi nga Beogradi, mos i beso tradhëtarit të kombit Edvin Rama

Saliu para pelegrinëve poshtë ballkonit: Telefonova Baba Mondin… Kujdes! Skenari erdhi nga Beogradi, mos i beso tradhëtarit të kombit Edvin Rama

Gjatë fjalës së tij mbrëmjen e sotme nga dritarja e apartamentit të tij, para mbështetësve të tij të mbledhur poshtë banesës Berisha lëshoi akuza të f [...]
‘Shteti Bektashi’, Rama: Padija ekstreme e kritikëve më bind se duhet realizuar! Është në shërbim të ruajtjes së harmonisë fetare dhe interesit kombëtar

‘Shteti Bektashi’, Rama: Padija ekstreme e kritikëve më bind se duhet realizuar! Është në shërbim të ruajtjes së harmonisë fetare dhe interesit kombëtar

Kritikave të ditëve të fundit lidhur me krijimin e Urdhrit Bektashi dhe një entiteti sovran brenda Tiranës, kryeministri Rama u dha përgjigje sot në n [...]
Shteti i bektashinjve, më mirë vonë se kurrë

Shteti i bektashinjve, më mirë vonë se kurrë

Nga Dritan Hila Do ishte një temë që në një shoqëri normale nuk duhet të kishte debate. Ato perëndimore e kanë zgjidhur me kohë këtë raport mes fes [...]
Përse Meta ka prioritet në listën e Berishës, më shumë se deputetët e PD?

Përse Meta ka prioritet në listën e Berishës, më shumë se deputetët e PD?

Mero Baze Ilir Meta është takuar me Flamur Nokën për të diskutuar rreth formulës së bashkëpunimit opozitar dhe në pamje të parë ka lënë të kuptohet s [...]
Deklaratat e Spiropalit për gjuhën shqipe “ndezin” Maqedoninë e Veriut

Deklaratat e Spiropalit për gjuhën shqipe “ndezin” Maqedoninë e Veriut

“Gjuha shqipe është e shenjtë dhe ka të bëjë me thelbin e identitetit tonë. Cënimi i saj në çdo formë dhemb shumë.” Kjo deklaratë e bërë të hënën n [...]
“Më ka paditur një i çmendur”, juristi që e denoncoi për aferën “CEZ-DIA” i përgjigjet Ilir Metës

“Më ka paditur një i çmendur”, juristi që e denoncoi për aferën “CEZ-DIA” i përgjigjet Ilir Metës

Juristi Romeo Kara, i është përgjigjur presidentit të Partisë së Lirisë, Ilir Meta, i cili po e sulmon atë prej disa ditësh. Kara është personi që zbu [...]
“Familja Berisha u mësua me pandëshkueshmërinë”: Malltezi përdori pasurinë e shtetit shqiptar për fitime marramëndëse

“Familja Berisha u mësua me pandëshkueshmërinë”: Malltezi përdori pasurinë e shtetit shqiptar për fitime marramëndëse

Prokuroria e Posaçme ka mbyllur zyrtarisht hetimet për Sali Berishën dhe dhëndrin e tij, Jamarbër Malltezin lidhur me aferën ‘Partizani’. I ftuar në ‘ [...]
Mediat turke: A është “Shteti Bektashi” projekt izraelit?! Kush është Baba Mondi dhe lidhjet e tij me Izraelin e Sorosin

Mediat turke: A është “Shteti Bektashi” projekt izraelit?! Kush është Baba Mondi dhe lidhjet e tij me Izraelin e Sorosin

Ideja e njoftuar nga kryeministri Edi Rama dhe kryegjyshi botëror bektashian, Edmond Brahimaj në mediat amerikane, për krijimin e “Shtetit Bektashi” b [...]
1 267 268 269 270 271 1,623 2690 / 16225 POSTS