Category: Debat

1 296 297 298 299 300 1,623 2980 / 16230 POSTS
Rama iu përgjigjet akuzave të PD: Propagandë nga skllevërit e ballkonit “Non Grata”, shihemi në gjyq

Rama iu përgjigjet akuzave të PD: Propagandë nga skllevërit e ballkonit “Non Grata”, shihemi në gjyq

Kryeministri Edi Rama ka reaguar në lidhje me akuzat e PD-së, sa i takon tokave në Vuno. Përmes një mesazhi në X kryeministri thekson se kjo është një [...]
Nga “ushtar i Edi Ramës”, Bajram Begaj kthehet në “shkëlqesi”

Nga “ushtar i Edi Ramës”, Bajram Begaj kthehet në “shkëlqesi”

Presidenti Bajram Begaj, që prej zgjedhjes së tij në krye të vendit, është sulmuar ashpër nga opozita, aq sa e konsiderojnë si “ushtar të Edi Ramës”. [...]
Shqipëria “merr në qafë” Italinë

Shqipëria “merr në qafë” Italinë

Për të disatin vit me radhë, turistët italianë e kanë bërë Shqipërinë dhe plazhet e saj si zgjedhjen e tyre të parë të pushimeve. Kjo ka ndikuar që [...]
“O budall, uli këmbët nga tavolina”!

“O budall, uli këmbët nga tavolina”!

Përveç deputetit Edi Paloka që vuri këmbët në tryezë gjatë votimit të djeshëm në Parlament për kryetaren e re të këtij institucioni Elisa Spiropali, e [...]
Muli me shokë luftë me bidona e letra! Shikon dhe këtë kllounin që kemi vite që e paguajmë të dehur “tapë” këmba mbi këmbë mbi tavolinen e Kuvendit

Muli me shokë luftë me bidona e letra! Shikon dhe këtë kllounin që kemi vite që e paguajmë të dehur “tapë” këmba mbi këmbë mbi tavolinen e Kuvendit

Ndërsa në sallën e Kuvendit fliste kryeparlamentarja e re Elisa Spiropali, deputetët e PD janë ngritur më këmbë e kanë hedhur bidona me ujë dhe letra [...]
Për spurdhjakët që bëjnë si të nevrikosur pse u hoq Niko e erdhi Nako

Për spurdhjakët që bëjnë si të nevrikosur pse u hoq Niko e erdhi Nako

Nga Myslim Murrizi Te nderuar deputet opozitare! A mund te na e kurseni kete te “nxehuren” e sotme pse Rama po heq disa nesuno e po vendos disa [...]
Adriana Kalaja: Më nxirrni foton me pistoletë? Kam një më të bukur, drejtuar te koka e Edi Ramës

Adriana Kalaja: Më nxirrni foton me pistoletë? Kam një më të bukur, drejtuar te koka e Edi Ramës

Adriana Kalaja është ankuar sot në protestën për lirimin e Sali Berishës, për mediat që i nxjerrin një foto të sajën me pistoletë. Njësoj si mjekja Al [...]
Spahiu: PD vasale Athinës, imagjinoni partitë greke të kandidojnë një shqiptar në Çamëri

Spahiu: PD vasale Athinës, imagjinoni partitë greke të kandidojnë një shqiptar në Çamëri

Juristi Kreshnik Spahiu e shikon me skepticizëm praninë e dy kandidatëve minoritar grek për zgjedhjet në Himarë, pasi kjo sipas tij bëhet për të kënaq [...]
VOA: Si manovronte ish-deputeti Myslim Murrizi për të fshehur pasurinë

VOA: Si manovronte ish-deputeti Myslim Murrizi për të fshehur pasurinë

Në Shqipëri policia ka paditur në prokurori ish-deputetin e Muslim Murrizi për fshehje të pasurisë, transaksione dhe depozitime të dyshimta parash, me [...]
1 296 297 298 299 300 1,623 2980 / 16230 POSTS