Category: Debat
Rama iu përgjigjet akuzave të PD: Propagandë nga skllevërit e ballkonit “Non Grata”, shihemi në gjyq
Kryeministri Edi Rama ka reaguar në lidhje me akuzat e PD-së, sa i takon tokave në Vuno. Përmes një mesazhi në X kryeministri thekson se kjo është një [...]
Fevziu i Saliut bën video në oren 15 e 30 kur njerëzit largohen per te drekuar, Rama i përgjigjet me një video në orën 11-të nga “Gjiri i Gramës”: Mbushur me patronazhistë që i çuam nga deti me autobusa
Blendi Fevziu, prej disa ditësh poston video, për të treguar se plazhet në Jug këtë vit janë bosh apo se çmimet janë të shtrenjta.
Dje ai postoi nj [...]
Nga “ushtar i Edi Ramës”, Bajram Begaj kthehet në “shkëlqesi”
Presidenti Bajram Begaj, që prej zgjedhjes së tij në krye të vendit, është sulmuar ashpër nga opozita, aq sa e konsiderojnë si “ushtar të Edi Ramës”.
[...]
Shqipëria “merr në qafë” Italinë
Për të disatin vit me radhë, turistët italianë e kanë bërë Shqipërinë dhe plazhet e saj si zgjedhjen e tyre të parë të pushimeve.
Kjo ka ndikuar që [...]
“O budall, uli këmbët nga tavolina”!
Përveç deputetit Edi Paloka që vuri këmbët në tryezë gjatë votimit të djeshëm në Parlament për kryetaren e re të këtij institucioni Elisa Spiropali, e [...]
Muli me shokë luftë me bidona e letra! Shikon dhe këtë kllounin që kemi vite që e paguajmë të dehur “tapë” këmba mbi këmbë mbi tavolinen e Kuvendit
Ndërsa në sallën e Kuvendit fliste kryeparlamentarja e re Elisa Spiropali, deputetët e PD janë ngritur më këmbë e kanë hedhur bidona me ujë dhe letra [...]

Për spurdhjakët që bëjnë si të nevrikosur pse u hoq Niko e erdhi Nako
Nga Myslim Murrizi
Te nderuar deputet opozitare!
A mund te na e kurseni kete te “nxehuren” e sotme pse Rama po heq disa nesuno e po vendos disa [...]
Adriana Kalaja: Më nxirrni foton me pistoletë? Kam një më të bukur, drejtuar te koka e Edi Ramës
Adriana Kalaja është ankuar sot në protestën për lirimin e Sali Berishës, për mediat që i nxjerrin një foto të sajën me pistoletë. Njësoj si mjekja Al [...]
Spahiu: PD vasale Athinës, imagjinoni partitë greke të kandidojnë një shqiptar në Çamëri
Juristi Kreshnik Spahiu e shikon me skepticizëm praninë e dy kandidatëve minoritar grek për zgjedhjet në Himarë, pasi kjo sipas tij bëhet për të kënaq [...]
VOA: Si manovronte ish-deputeti Myslim Murrizi për të fshehur pasurinë
Në Shqipëri policia ka paditur në prokurori ish-deputetin e Muslim Murrizi për fshehje të pasurisë, transaksione dhe depozitime të dyshimta parash, me [...]