Category: Debat

1 … 330 331 332 333 334 … 1,647 3320 / 16465 POSTS
Llumi i mediave shqiptare që lehin pas gardhit për të  “trembur” Ramën duke krahasuar antinazisten Ilaria Salis me nazistin Beleri bëjnë “qenëri mediatike”

Llumi i mediave shqiptare që lehin pas gardhit për të “trembur” Ramën duke krahasuar antinazisten Ilaria Salis me nazistin Beleri bëjnë “qenëri mediatike”

Lista e 720 eurodeputetëve të zgjedhur përfshin përveç tiktokrave, kllounve, humoristëve dhe fashistëve edhe dy emra të burgosurish që janë aktualisht [...]
Skandali: Audituesi i KLSH kryen hapur një vepër penale: Refuzon t’i përgjigjet Komisionit Hetimor të Kuvendit

Skandali: Audituesi i KLSH kryen hapur një vepër penale: Refuzon t’i përgjigjet Komisionit Hetimor të Kuvendit

Audituesi i Kontrollit të Lartë të Shtetit Bexhet Zeqiri, thirrur sot nga Komisioni Hetimor i Kuvendit, pasi ju lexua formula e betimit dhe u betua në [...]
FOTOLAJM/ Berisha akuzon Ramën, por kryespiunin rumun e ka pasur në krah!

FOTOLAJM/ Berisha akuzon Ramën, por kryespiunin rumun e ka pasur në krah!

Sali Berisha publikoi në faqen e tij një kronikë të teleivizionit të familjes së tij, ku akuzon një lidhje të një kryespiunit të Rumanisë, Florian Kol [...]
Deklaratë skandaloze e “Bepinit”, piktorit të Berishës: Humori është privilegj i të mençurve! femrat nuk kanë kapacitet ta bëjnë

Deklaratë skandaloze e “Bepinit”, piktorit të Berishës: Humori është privilegj i të mençurve! femrat nuk kanë kapacitet ta bëjnë

Regjisori dhe skenaristi Bujar Kapexhiu, në një intervistë të dhënë së fundi, ka ofenduar gratë dhe vajzat, duke thënë se nuk kanë kapacitet që të shk [...]
Flasin fotot! Njeriu në hall Ilir Meta i degraduar nga tmerri pa fund i tij… SPAK

Flasin fotot! Njeriu në hall Ilir Meta i degraduar nga tmerri pa fund i tij… SPAK

Ilir Meta u shfaq i degraduar psiqikisht pasi doli nga SPAK duke u hequr si denoncues i marrë peng dhe duke folur përçartë për "ndarjen" që Rama bashk [...]
Kush është “Leshko” që dje tërhiqte  zvarrë  e Ilir Metën si mjeku i tij psikiatër për ta  larguar nga gazetarët? (Video)

Kush është “Leshko” që dje tërhiqte zvarrë e Ilir Metën si mjeku i tij psikiatër për ta larguar nga gazetarët? (Video)

Petrit Sulaj ka ushtruar postin e drejtorit të AlbControl gjatë periudhës kur Ilir Meta ishte në qeveri me Sali Berishën, ndërsa dje u shfaq si bodiga [...]
Jo për tu gëzuar por për të qarë! Vula e “zezë” do të varros Berishën… ose PD-në!

Jo për tu gëzuar por për të qarë! Vula e “zezë” do të varros Berishën… ose PD-në!

Nga Anri Bala Më në fund kalvari i vulës përfundoi! Beteja e gjatë me leva, zjarr, bomba dhe krisma e 8 Janarit u kurorëzua me fitoren e "revolucio [...]
“Shet” bashkëshorten publikisht! “Më pyetën a ka tërhequr Kryemadhi në vitin 2008, 20 mijë euro?”- Meta: Ku e mbaj mend unë! Llogaritë i bënte Monika, unë bëja politikë

“Shet” bashkëshorten publikisht! “Më pyetën a ka tërhequr Kryemadhi në vitin 2008, 20 mijë euro?”- Meta: Ku e mbaj mend unë! Llogaritë i bënte Monika, unë bëja politikë

Ilir Meta ka zbuluar se për çfarë është thirrur në SPAK, ku pjesë e pyetjeve kane qenë edhe lëvizjet e bashkëshortes së tij, Monika Kryemadhi. Në d [...]
Masa që merren para arrestimit! Meta deklaron: Në SPAK më hoqën çdo gjë, vetëm pantallonat jo!  Enigma …kush urdhëroi mos arrestimin?

Masa që merren para arrestimit! Meta deklaron: Në SPAK më hoqën çdo gjë, vetëm pantallonat jo! Enigma …kush urdhëroi mos arrestimin?

Ilir Meta mbajti një konferencë për shtyp pasi dëshmoi për 3 orë në SPAK. Meta ka dalë nga kontrolli duke shfryrë ndaj drejtësisë së re, duke i qua [...]
Ilir Meta paraqitet në SPAK! Flet përçartë:  Po shkoj te Dum-Dumani, s’guxon t’ia përmendë emrin Ramës! Kur të dal i’u tregoj

Ilir Meta paraqitet në SPAK! Flet përçartë: Po shkoj te Dum-Dumani, s’guxon t’ia përmendë emrin Ramës! Kur të dal i’u tregoj

Ilir Meta është paraqitur paraditen e sotme në Prokurorinë e Posaçme, SPAK. Meta ka deklaruar me ironi para gazetarëve se po shkon të takojë kreun e S [...]
1 … 330 331 332 333 334 … 1,647 3320 / 16465 POSTS